Mamici din Brasov?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

gata!
miine, 20 sept, dupa 4 la clubul copiilor!!!!!
tschuess!
nu uitati de berea mea! o sa beau o bere cu tinatache si o sa ne gindim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

buna ziua, mamici si tatici din brasov!
ne-ajutati si pe noi cu un nume si-o adresa de-un doctor pediatru bun in brasov?
eventual si-un doctor dermatolog?
va multumim,
zizee si snoopi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

prietena mea se numestte Stefania Belindescu este medic de familie...este o comoara...intai am cunosctut-o ca medicptr Raresu..daca te intereseaza, te pun in directa legatura cu ea...x
un pediatru cunoscut in Bv e seful de la sectia nou-nascuti..parca Olteanu...nu imi amintesc exact..in ce zona locuiesti?pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

multumesc laura, insa la noi nu prea se aplica...
e drept, trebuia sa fi formulat mai clar: imi trebuie o adresa de medic pediatru BUN care consulta (si) in privat. la fel si pentru dermatolog.
asta din cauza ca noi sintem brasoveni numai ocazional, pe timpul vacantelor - avem o casuta de vacanta in schei, in restul timpului locuim in tunisia si de loc, eu sint din bucu - asa ca nu prea sint acasa in brasov.
vom veni la brasov de sarbatori si vom ramine timp de vreo luna. n-as vrea, la nevoie, adica in cazul in care snoopi va fi bolnava (si nu-i imposibil fiindca-i extrem de sensibila) sa nu stiu incotro s-o apuc. in sistemul sanitar de stat e exclus, fiindca nu sintem domiciliati/contribuabili etc.

ne mai ajuta si alte mamici brasovence?
multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Eu sint brasoveanca,si am o prietena care este medic pediatru
O cheama Lucia Pustiu ,are numarul de mobil 0744651493
In caz ca ai nevoie poti sa o suni ,are cabinet pe str Zorilor,dar probabil ca in perioada sarbatorilor o sa aiba alt orar.
iti urez sa nu ai nevoie de ea!!!
Pupici si distractie placuta la Brasov,saluta batrinul oras din partea mea!!!

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari stoian spune:

Bun gasit brasovencelor!Si eu sunt brasoveanca si am nascut acum 9luni un baietel minunat care acum doarme si stau cu urechile ciulite pentru ca ne ies primii dintisori si suntem cam maraiti si ....etc.Eu am nascut cu dr.Vulcan si pot sa spun ca este un medic de nota 20.Am fost la el pe toata perioada sarcinii si nu am ce sa-i reprosez.Singura problema este ca pleaca din localitate in week-end.Eu am avut noroc :era de garda cand am nascut(duminica).Apropos de medic pediatru seful de la noi nascuti pe care il chiama Oprea este intr-adevar un medic bun.Eu am fost la cursul de puericultura de la Ginemedica si curand ne intalnim cu fetele si cu dr.Oprea.Atunci am sa stiu si un nr.de telefon.Pana atunci sa auzim de bine.

Mari si DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

si eu am nascut cu Vulcan...dar in weekend nu mai asista la nasteri ca inainte!...asa ca trebuie sa nasti in cursul saptamanii....eu am nascut cu el si cu Cezar POdasca care mi-e prieten dupa cum spuneam si e minunat ..el a lucrat cu Vulcan pana si-a luat doctoratul si specializarea ..a.cum e medic plin...de cativa ani buni! ...si ce imi place la el e ca atat de devotat , pasionat de meserie incat nu are sambata duminica nika!el si gravidutele lui asa le zice!...si Oprea era seful la copii-tot de la Cezar il stiu si e un pediatru super care vine si acasa...(contra cost).de fapt asa era inainte acum nu prea mai stiu...acum numai cu Cezar tin legatura....mi-e dor de BV...daca va pot ajuta cu ceva de prin Bv numai ziceti si nu stii niciodata de unde sare iepurele...pupici

Mergi la inceput