Mamici din Brasov?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

M-am trezit si eu astazi cand data de intalnire a trecut.
A avut loc intalnirea? Cum a fost?

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

am ratat ceva misto!
hai sa mai reeditam intilnirea saptamina viitoare
ce spuneti?
promit sa vin ... daca supravietzuiesc pina atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Dragilor,

n-ati ratat nimic, ca n-a fost nici o intilnire, cum n-a raspuns nimeni apelului io m-am consolat invirtind in oala cu zacusca, precum si in alte oale care erau prin bucatarie.
Veniti cu propuneri noi, eu sint ochi si urechi!
Numai ca daca vreti sa ne intilnim simbata asta, va trebui sa ne luam si echipamentele de scafandri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Am vazut cm tarziu subiectul asta... Si eu mi-s din Bv, de 5 ani locuiesc aici. Am un bebe de 7 luni si jumatate, am nascut cu dr. Ionel si am fost multumita.
Brasovencelor, pe unde locuiti? Poate ne intalnim mai pe langa casa, dupa ce i-o trece viroza lu' fi-miu.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Servus, Nicoleta, imi pare rau ca il ai pe bebe cu viroza, e si greu pe vremea asta sa nu patesti ceva. Sper sa se faca bine in curind. Eu locuiesc in Sacele, asa ca, in afara de cazul absurd ca toata gasca de brasoveni e din Sacele, pentru mine oricum ar fi tot nu-i pe linga casa. Asa ca, daca ne-om pune de comun acord pentru o intilnire, eu vin oriunde in Brasov, no problem. NUmai sa mai treaca ploile astea, fir'ar sa fie, macar sa ploua una da, una ba, ca inteleg ca-i bine pentru sol, da psihicu' meu e vraiste de atita intunerec!
Asadar, fetelor si baiatule, cind vin vremi mai bune sa fim pe faza, poate ne vedem si punem tara la cale, poate chiar de-o revolutie (punem)la o.
Va pup pe toti.
Livia

Mergi la inceput

Ce faceti brasovenilor? V-ati dat la fund?
Oani, spuneai la un moment dat ceva de o prietena a ta care trebuia sa nasca in august in Brasov. Cum a fost? Tie cum iti merge sarcina?
Nicoleta, ce-ti face baietelul?
Eu intre timp am mai trecut prin niste peripetii cu doctori pe care n-o sa le povestesc acum, rezerv toata povestea pentru mai tirziu, cind totul va fi istorie...Cert este ca se pare ca sint ca un magnet pentru toti imbecilii sistemului - oare de ce?
Mai veniti si mai ziceti ceva, dragilor, cit despre intilneala...cum ramine?
Va pup.

Mergi la inceput

Despre intalneala vreau sa aflu si eu mai multe.
Se pare ca apare incet si soarele. Poate daca o luam din timp cu programarea, reusim ceva pentru weekend-ul asta? Sambata si duminica se anunta vreme bunicica( vezi link-ul)
http://romanian.wunderground.com/global/stations/15300.html

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Ce se mai aude cu Brasovenii, chiar nu reusim sa ne mobilizam pentru o intalnire?

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Asta ma intrebam si eu...Oare cum sa facem? Acum ma duc sa-mi recuperez copilul de la gradi, dar intru mai tirziu, sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

gata!
miine, 20 sept, dupa 4 la clubul copiilor!!!!!
tschuess!
nu uitati de berea mea! o sa beau o bere cu tinatache si o sa ne gindim la voi!

Mergi la inceput