*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 14
MamiLili spune:
Multumesc tuturor inca o data pentru raspunsuri!
Am citit ca Tanimei i s-a stricat compotul si mi-am amintit de ceva. Recent am citit ca o fetita de 5 ani a intrat la pubertate precoce si nu se stia de ce, pana cand au descoperit ca ea manca fff multi struguri din import, a caror crestere era stimulata cu hormoni. Si tot in aceeasi tema, vin tot mai multe femei la farm sa ceara contraceptive ca sa la puna la florile din casa sa creasca frumos.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
Sephora spune:
Va pup fetelor
Mie una imi vine sa ma urc pe pereti,copkilul atoomic nu mai baga nimic la burdihan.Mananca 2 ,3 linguri apoi asi face greata si nu mai vrea.Ufa!
Azi dimineata a mancat juma de felie sunca,juma de ou si 2-3 dumicatei de paine cu branza almette,la pranz 80 ml lapte si nu stiu cat o mai fi supt pana a adormit,cand s-a trezit 3 ling ciorbita vacuta,apoi in parc a mancat cam 80 din aceesi ciorba,restu au ras-o copii din parc,iar acu m-am chinuit cu niste sufleu de conopida cu sunculita si cascaval si nu l-a vrut,asa ca i-am pus niste lapte milli 80 ml cu 3 ling de cereale de la neslle,a mancat jumatate si n-a terminat bine ca a vomat.
Am sunat dr disperata si mi-a zis sa nu-i mai dau decta strict ce vrea sa nu-l fortez,daca vrea sa manance doar zizi,sa-i dau numai aia.Ca inca nu este pregatit sa manance,nu si-a revenit de duminica.
Nu stiu ce sa mai fac imi vine sa mor!
Sanatate multa bebeilor bolnavi!
Scuze dar nu mai pot scrie cu toate ca aveam sa raspund.
Vb dupa....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
alexutza_26 spune:
Seara buna
Aparem si noi ca toata ziua am tinut-o numai in maraieli dar cred eu ca a meritat pt cei 2 premolari inferiori care au spart gingia...poate pana la urma de aici ni se trage febra si nu de la roseola aia pacatoasa...aflam maine, vedem noi daca ne umplem de bube sau ba
Lexi - multumimde intrebare - pt moment suntem bine, asteptam cu interes noaptea
Puy, MamiLili- multumesc de detalii - Pufy faza cu 3 picaturi, Lili - am inteles sa iau mai multe pungute, maine dimi ma duc la farma sa iau si sa vad daca gasesc urocultor...
Lili - eu am inceput sa gatesc la comun, noi oricum mancam mai nesarat asa ca nu e absolut nicio restrictie pe capu' nostru , iar faza cu anticonceptionale pt flori e de belea
Tanima - bine ca ati scapat de fizioterapie...si rabdare multa pt maseluta...saracutul ce dureri o fi avand!!!Si nu te supara pt compotul de piersici...uite d ela noi sa nu mai fii suparata!!
Gety - ce face Maria???E mai bine??Dar sotul???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Sephora - ia-o usurel..nu te stresa ca te mai simte si pe tine stresata...si grasanu de 2 zile sta pe ceai cu covrigi..ca o baba ramolita ..asta e, daca atata poate el manca nu-l forta, cu siguranta ca va recupera el dupa..multi ici de la noi
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Liduta - sanatate puiului
Ramona - cum se mai simte Patri?? E mai bine??
Gonghy - nu stiu sa-ti zic despre imunitate..asteptam sa vedem fetele cu experienta in domeniu ce zic...
PRINTZUL
bisous spune:
Buna seara fetelor,
Lili,eu am o poveste mai complicata , tatal meu e libanez (venit la studii in romania si plecat cu mama ca deh si a luat suvenir),am trait in Algeria pana la 6 ani , in liban pana la 18,apoi in romania la facultatea , vreo 2 ani in Canada ca ai ei s au mutat acolo,mai fac glume si le zic parintiilor ca singurul continent unde nu au fost e Australia dar sunt batrani si nu cred ca mai ajung.
In Algeria si Liban am fost la scoala franceza dar in paralel am facut si araba la scoala .Sper ca t am lamurit,copii mei sunt si mai corciti ca bunicul sotului meu era austriac deci sunt romano arabo austrieci.Tu unde ai invatat sa iti scrii numele in araba?
Apropo de sarea in bucate , i am dat lui Victor fara sare si gatit separat pana la 7 luni cand intr o zi uitasem sa ii fierb legumele si am incercat ardei umplut din cratita noastra(cu de toate iti dai seama),a 2 zi am vrut sa revin la regimul obisnuit dar nu s a mai putut,ce e prost ,mancarea noastra e mai buna , m am obisnuit sa gatesc mai fara condimente uiti si mai putin gras ( carne de porc nu ii dau)
Pufymic,nu lucrez ca rep medical pentru ca nu am carnet , eram gravida cu cristina cand am dat examenul de 2 ori si spre rusinea mea am luat de 2 ori 21 la sala , nota de oftica , pe urma a crescut burta si a trecut un an de la scoala de soferi si trebuie sa o fac din nou.Al doilea motiv ar fi programul , e foarte solicitant , ajungi tarziu acasa si eu nu am pe nimeni cu cine sa las copii.Dar varianta asta este luata in calcul
Pufymic,sotul meu este din pitesti , poate ne vedem intruna din vizitele noastre la socrii.Apropo de ciclul dupa nastere si la mine este mai abundent si mai dureros , mai ales de cand mi am pus sterilet.
Alexuta, deci de acolo venea febra si maraila,poate nu ii apara nici eruptiasi nu e nici o rozeola
Sephora, of of ce te inteleg cand nu mananca puiul,si eu stau ca pe jar cand stiu ca sunt nemancati si fac o mare greseala incerc sa ii oblig(mai ales cristina) si imi varsa.Daca ai taria fa cum ti s a spus nu il forta ca nu slabeste in cateva zile
Fetelor va las ma duc sa ma culc ca maiine iar o luam de la capat la 7 cel tirziu.
tanima_i2002 spune:
S'ara buna. Eu nu am somn asa ca mai trecui pe acilea.
Mamilili, tare faza cu contraceptivele, bine ca aflai ca si eu am ceva flori care nu prea mai cresc (saracele duc lipsa si de apa si de pamant, dar poate le fortez sa traiasca doar cu hormoni, ca in bancul ala cu calul). Iar cu piersicile mele, poate de acolo i se trage lu' fi-miu limbarita si timbrul vocal, ca e mai tare ca mine in gura. Si...poate i-o creste si putza mai mare, cine stie.
Bisous eu sunt din Pitesti si te astept cu drag. Neaparat sa vii si cu piticii. Poate ajungi pe 14 oct cand avem chef cu piciul ca si asa o sa fiu singurica fara sot de ziua lui si fac mare chef mare si ne destrabalam oleaca. interesant arbore genealogic la voi.
Cristine, unde esti sa dai cafeaua? Hai ca o dau eu de acum ca asa reusesc si eu sa scriu prima pitr-o zi.
Faza cea mai tare este ca vroiam sa urez si eu la multi ani ptr piticii nascuti azi, sa fiu si eu odata prima si cand colo nu avem sarbatoriti.
Gata acum lec la culcare ca sunt franta.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Aveti un ritm tare rapid la scris.
Am citit acum din urma, sa vad ce-mi mai amintesc...
Sanatate bolnaviorilor: Patri, Gabriel,Maria (Gety), Maya, Dudu, David, Matti, .
Bisous, multumesc pentru raspuns si "incurajari" (sanul pe post de suzeta). Adelina nu vrea biberon sau canita, nici alt lapte, doar san. Cand ma apropiu cu biberonul de ea urla.
Adelina avea 9 kg la 1 an.
Susa, sa stapaniti sanatosi casuta, f frumoasa si cu gust. L-am vazut si pe scumpul de Lucas.
Lili, .
Eu nu-i dau Adelinei ou si carnita in aceeasi zi, de 2 ori pe saptamana ii dau ou, in rest carnita, mai avem si cate o zi fara carnita sau ou. In legatura cu sarea...acum papa si din mancarea noastra si normal ca e sarat, nu foarte ca nu mancam f sarat nici noi.
Beatrix, Adelina nu numai ca nu vrea alt lapte decat tzitzi, dar nu vrea nici biberon sau canita, scriam mai sus lui Bisous.
Itzy, nu ne spui cum a fost la lucru, cum s-a acomodat papusica fara tine?
Noapte buna fetelor!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Mirabelac spune:
Normal, stati pe forum pana la 1 noaptea si dimineata dormiti...
DESTEPTAREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
PT CINE NU DORESTE CAFEA!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)