Super inventie pt aparatul respirator
Raspunsuri - Pagina 4
herra spune:
si eu folosesc din primavara, de cand incepuse Vlad sa stranute de cum se trezea, pe fond alergic.
din ala mare, il tin la maxim si nu ma deranjeaza deloc; de-abia atenueaza alte zgomote din bloc...
acum trebuie sa comand rezerva - pe net, nu am vazut in oras - ca au trecut 6 luni.
daniella4 spune:
Cele care folositi aparatul, vreau sa va intreb daca nu se mareste umiditatea din camera de la el...sau mi se pare mie?!!
elyda spune:
eu il am mai demult si nu mi s-a parut ca se mareste umiditatea si as simti pt ca eu am astm
.cred ca ti se pa re din cauza filtrelor de sare pe care le are .
dana
ingridnen spune:
In bucuresti au o reprezentanta, un magazin undeva pe titulescu (aproape de Podul Basarab).Acolo au aparate si rezerve. A fost sotul odata acolo si era mai ieftin decat in farmacii sau magazine.
telefonul este (daca nu s-a schimbat intre timp )2232425
Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni
Germina spune:
Eu tin usa inchisa la copii, de cand cu aparatul asta Sanin. Dimineata cand intru se simte miros de aer statut asa... nu stiu cum sa zic, nu-i aer curat. Ar trebui sa ma-ngrijorez? Nu functioneaza bine aparatul? Daca nu era el in priza, as intelege, e normal. Am asteptari prea mari de la el?
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
Poze cu noi
Lumi
nasha spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Cele care folositi aparatul, vreau sa va intreb daca nu se mareste umiditatea din camera de la el...sau mi se pare mie?!!
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
nu, nu mareste umiditatea in camera pentru ca sarea, in principiu, este higroscopica.
umiditatea este marita intr-o camera neaerisita (deci dupa noapte spre exemplu) de insasi respiratia omului. Prin respiratie o persoana exhaleaza nu numai gaze (aer) ci si vapori de apa.
nasha spune:
ca sa intelegeti mai bine ajutorul pe care il da aparatul:
acest aparat trece pur si simplu o coloana de aer printr-un filtru de sare, imbogatindu-l cu ioni pozitivi (practic realizeaza cumva o "copie" a atmosferei dintr-o salina)
aparatul nu umidifica, nu dezumidifca (decat intr-o infima masura), nu filtreaza aerul dintr-o incapere (la fel, in mica masura), nu il purifica ci doar il imbogateste cu ioni de sodiu sau potasiu (dupa compozitia filtrului salin). Virtutile aerului salin sunt cunoscute si recunoscute de mult timp!
Pentru cei interesati exista purificatoare de camera cu filtre HEPA.
mamacangur spune:
quote:
Originally posted by Germina
Eu tin usa inchisa la copii, de cand cu aparatul asta Sanin. Dimineata cand intru se simte miros de aer statut asa... nu stiu cum sa zic, nu-i aer curat. Ar trebui sa ma-ngrijorez? Nu functioneaza bine aparatul? Daca nu era el in priza, as intelege, e normal. Am asteptari prea mari de la el?
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
Poze cu noi
Lumi
Si eu am aceeasi intrebare referitoare la Salinul meu...Aveti raspunsuri?
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
Nicoleta spune:
Salut.
Si noi avem aparatul si da, desi noaptea nu-l lasam sa mearga in camera lui Stefan (dar il lasam ziua, cu usa mai mult inchisa...), dimineata este mai multa umiditate la el decat in alte camere... ei, el ai si transpira uneori... camera nu e imensa... Dar mie mi se pare ok.
NU face minuni, dar nici nu cred ca a sustinut cineva asta. Mie mi-ar fi de ajuns sa functioneze ca adjuvant.
Nicoleta

Alexis 18 nov 2004