Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Melodia noastra la nunta la fost The Power of Love, cantata de Jennifer Rush
.
Bee la noi a fost circ la ultimul canin. Dar la marco nu s-a manifestat sub forma de urlete, ci maraieli la greu, mamos din cale afara si nu-i intrai in gratie cu nimic. Slava domnului am, scapat de ei. sa vedem ce-o fi si cu ultimele masele, dar sper sa apara peste cateva luni.
Sa va fie cu folos noile achizitii, iar Ana sa se bucure de jucarii.
Moni poate o paste o raceala pe Diana.
S-a trezit si Marco, mai aveam putin de calcat, dar ne pregatim sa plecam afara. avem masina si profitam de vremea frumoasa.
, pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Noi in casa.
Bee, sa rupeti sanatosi ce-ati cumparat. Imi pare rau ca te doare burtica si ca esti obosita. Asta cu oboseala cred ca va deveni cronica... la mine cel putin. Si pe Ana pupam sa treaca durerile de dintisori.
Cand au iesit molarii lui Razvan, a fost cum a fost. Dar la canini - pot spune ca nu am stiut. Si nici homeopate nu prea i-am mai dat in perioada aia. Deci a fost simplu.
Moni (iesi din butoiul cu melancolie, doamna!), trebuie sa o gasesc musai pe Irina! E urgent. Poti sa ma ajuti, pelase? Stiu ca si-a pierdut telefonul, dar nici pe al lui Marian nu raspunde...
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
Gata,mi-am facut operatie estetica.Sunt ca noua

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
asteryaro spune:
Moni, ai donat? Ca odata, demult, se putea.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Bee spune:
Moni, cred ca te-a costat ceva asa operatie reusita! Arati muuuult mai tanara.
Multam fetele de incurajari cu dintosii. La molari a fost nasol, rau, groaznic. Cate o noapte pierduta la primii 3 + zile maraiate. La ultimul au fost mai multe nopti pierdute si mai multa maraiala. Primul canin a dat semne de acum o luna jumate (cand am fost la mare cu socrii
). Iara cateva nopti in urlete si zile super maraite. Dar vad ca nr 2 e si mai perseverent si mai nenorocit. Pai pana ies toti 4 se face Craciunul, face fata mea 2 ani si incepe sa rasara si randul 2 de molari! SI cand s-or suprapune molarii 2 ai Anei cu incisivii lui Razvanel, o sa ma distreeeez.![]()
Ana face kineto, deci nici gand sa poata pleca cu ai mei la tzara. DAr oricum sta mama cu mine in perioada asta, ca de sotz, nici noaptea in somn nu mai am parte. Acuma-i dus unde ne facem casa, doar doar om reusi sa facem macar putzul azi maine. Prost moment mi-am ales sa nasc. ![]()
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Mersi de complimente 
![]()
BEE ce mai, ai ceva curaj.Io-s o comoda.Totul calculat si programat la milimetru sa nu ma stresez prea tare.Si cu toate astea-s ajunsa iar la 52 de kg cu ambalaj cu tot ![]()
Las' ca e super ca va faceti casa! Eu mai am multe pana acolo.Din ce mi-am planificat pe anul asta mi-au iesit doar renovatul baii,mobilatul dormitorului,concediul la mare/munte si ceva maruntisuri.N-am mers la examenul final de expert contabil (o porcarie dealtfel,care oricum nu-mi foloseste decat daca ma apuc pe cont propriu,ceea ce n-am de gand in viitorul apropiat).Pe urma n-am mers nici la Szeged sa vad ce fac cu miopia.Nici de ore de condus nu m-am apucat,ca o lasai balta cu creditul pentru masina.Mda sa zicem ca si la anul tre' am ceva de facut.
S-a trezit Diana,fug sa ii dau sa pape.A venit aci cu sticlutza de Vibrocil in mana si cica sa ii puna la Bau ![]()
asteryaro spune:
Mai Moni, dar chiar asa, Bau e mucios? Saracu' de el... baga vibrocil
.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
monica70 spune:
Maaai ce de pauza aici! L-am indepartat un pic pe fratelo sa vad ce mai faceti si cand colo nimeni.
Diana a mancat un pic de supa cu galuste,carne si morcovi.I-am luat temperatura si avea 37,4 in funduletz,asa ca i-am dat si nurofen.Nasul curge mai tare.
Deja se cere ea singura CULGE NATSU si UDE BADIZDA?,sau daca nu-s prompta,ia singura batista.In rest e catzarila si vesela.I-a povestit la frate-meu cum au fost la ea DOI MIAU COLO PI IOS (in traducere doua pisici acolo pe jos - ca pe al treilea ,pe Yodi cin' sa-l vada,tot ascuns statu' saracu' motan
)
Ne-am jucat cu cuburile,cu un castel,cu piticii,calul etc.Cand a pus regele pe cal,l-a pus cu fatza spre coada si imediat l-a luat jos si a zis PUNE INVELS
Vaai ca nu ma lasa sa mai scriu ,cica PUNE PATLA NU BOBO ... ca a vazut pe beeb din reclama Dc-ului ...
Acum i s-a pus pata pe asta:
http://www.youtube.com/watch?v=YgP9A6EBu8c&mode=related&search=
"Numar pana la unu" si tot timpul da din maini ca si Cleio si zice unu doi tlei patlu si apoi bate din palme strigand BABO BABO!!! cum o aplauda spectatorii ![]()
Nu mai pot ca da aci din maini 
maraki spune:
Pt. cui i-a placut Titanic 

http://www.youtube.com/watch?v=6BI0a44cfT8
L-am vazut de 9 ori si tot mi se face pielea de gaina ![]()
Am facut un chec, inainte faceam in forme dar am vazut la soacra-mea ca ea pune in tava mare rotunda si m-am luat dupa ea. Pe la 20.00 sa-i fac baie lui Angelo, de vopsit nu am avut chef si timp destul.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
irinatunza spune:
Buna!
Moni, cred ca a scapat Sabina de varicela. Ieri s-au facut 3 saptamini si vad ca nu i-a iesit nimik.
Bianca, da , e dulce Sabina. Ai vazut cum se agita si vrea sa apuce tot ce vede ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav