Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Moni, eu am ascultat melodia Pana la lacrimi cantata de ( ce lapsus am ) blonda care era partenera lui Mihai Constantinescu( moldoveanca ) Foarte, ffff frumos o canta si ea 
Bianca, Eva Kiss e in Germania de o gramada de ani. A fost acum cativa ani invitata la TVR international. Cantecul ala il ascultam si eu toata ziua dar in original: Jennifer Rush 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Acum s-a cerut la nani,mi-a zis ca nu vrea supa cand m intrebat-o,nici nu am mai dus-o in bucatarie,e clar ca nu se simte bine.Sper sa ii treaca pana mergem la nunta sambata viitoare.
Eva Kiss e emigrata demult ,cred ca prin tzarile nordice pe undeva.
Aaa... normal ca mananc ciocolata,pai asa ceva s-a trezit si aia sa ii dea? Nu ca m-as supara,numa' s-o ia la pachet ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
maraki spune:
Nu pot sa spun ca nu fac treaba in casa din cauza DC-ului. Fac ce fac, mai trag un ochi
Cand n-am avut net o luna, a fost foarte rau, chiar ma plictiseam ca doar nu fac treaba toata ziua
Cafeaua o beau aici, tava cu mancare aici ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI chiar voiam sa zic asta,pe sotul ei il chema Ioan Aldea Teodorovici si pe ea Doina.Nu stiu daca a ramas inregistrarea aia interpretata de ea,poate doar de amatori stiu ca avea Paunescu ceva inregistrari personale.Aia e cu adevarat superba interpretarea,mare pacat de ei 
Cred ca tu te referi la Anastasia Lazariuc,e posibil sa o fi cantat si ea.
maraki spune:
Asa! De Anastasia Lazariuc ziceam
Canta si plangea...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Ei sunt: http://www.youtube.com/watch?v=5Q8o-kGupX0&mode=related&search=
Si daca tot vreti sa
luati d-aci:
http://www.youtube.com/watch?v=qjJOcobJxfU
Biancas spune:
Deci pana acum s-au anuntat 4 dependente DC
. Defapt 3 dar 1 intra automat dupa numarul de mesaje
.
Maraki, tu poate tragi cu ochiul tot timpul dar nu scrii atata ca noi restul. Poate te dor degetele
. Si Jeniffer Rush imi placea f mult dar la vremea aia nu stiam eu engleza sa inteleg ce spune. La Eva Kiss intelegeam totul si deasta mi-am facut si caseta aia![]()
Giova...tu ai baie mare..iti poti baga mobilier. Mobilierul meu de baie consta in niste rafturi de fier vopsite alb cumparate din comert pe care imi pun toate prostiile ce le folosesc prin baie (sampoane, sapunuri, parfumuri, spray...si alte cate..). Am 3 dinalea. La chiuveta (dedesupt) mi-as punea dulapior dar pt asta trebuie sa cumpar alta chiuveta ca a mea e cu picior
. Pana ma enervez odata si ma modernizez din nou
...de 6 ani s-au cam invechit astea 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Nelu inca doarme si mi-e o foame de mor
...miroase ciorba aia de salata de numa si eu stau si astept sa se trezeasca sa mancam toti ca asha e frumos...
Mi-am pus si mamaliga la cuptor ..sper sa se trezesca odata ca de nu il trezesc
.
Pofta buna tuturor
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bee spune:
Buna fetele.
Noi suntem terminati dupa o noapte de coshmar. Caninul numarul 2 e un inamic redutabil! Dupa ce ieri numai cu mana in gura a stat si s-a tot plans "dite, dite" (dinte), aseara s-a lasat cu circ major. MAma ce racnete si suspine si lacrimi, toate in somn, dupa ce adormise. Nu mai stiam ce sa-i fac. Incercam s-o scol sa-i arat altceva sa-i treaca necazul. Ea nimic, urla continuu. A tinut-o cam jumate de ora, apoi i-am bagat pe gat nurofen si cu greu am potolit-o. In schimb peste noapte a mai avut 3-4 reprize de plans ingrozitor. SI la trezire, la fel, suparare maaare. Uffff, altii nici nu simt cand ies dintisorii. LA noi e vesnic un maaare circ. Si-mi dau seama ca are dureri mari de tot dupa cum reactioneaza. NU mi s-a intamplat s-o vad plangand aiurea de durere. ![]()
Ieri si azi am fost la Baby Expo, sa mai luam una alta pt bebe din burtik si pt fata mea draga. Sotul meu a cedat (ca de obicei) in fata unei "oferte speciale"
, asa ca am luat un carutz triciclu + scoica meseriasa= 5 mil. Adica bine, zic eu. NU prea erau mari afaceri de facut acolo, dar am luat ce aveam nevoie la preturi ok. Anei i-am luat ghetutze, raiati, "salteluta" puzzele cu cifre si litere si ceva joc cu o piramida din canite si forme de potrivit. I-au placut. S-a umplut casa noastra de minuni! 
In rest ce sa zic, ma omoara burta cu dureri, Ana e si racita (putin) si asha ash vrea si eu sa ma odihnesc putin inainte de a naste. I spital fu nasol, ca doar era spital, insa ma mai lasasera durerile, ca doar lancezeam. Acasa...........
si oi mai fi pe-aici azi, sper. Sa aveti un weekend minunat!
Bee 37+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE deci inca n-a iesit nici al doilea macar?
Eu in perioada cu incisivii n-am lasat-o pe Diana fara nurofen! Seara obligatoriu cca 3-5 ml,depinde de cat de maraita mi se parea.Plus ii mai dadeam uneori si peste zi,tot asa,in functie de cum reactiona.Pai altfel cine mai supravietzuia cu ea ? Sper sa scape odata si Ana.Iar tu poate mai bine o plasai macar saptamana asta,sa te poti odihini,ca stii ce urmeaza ...
Eu am stat in pat un pic,asa m-am molesit,merg sa imi fac o cafea.Numai bine pe cand ma reapuc de lucru se va trezi Diana,parca vad.
Cat despre dependentza sau ba,cu cat scrii mai rar si stai in
,cu atat nu-ti mai vine sa scri deloc. Tare greu m-am reapucat de scris dupa vreo 2 zile,nu mai aveam chef pur si simplu sa scriu,era mai distractiv asa.(poate si de ce ma dureau degetele de la mess
)