Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura13 spune:
mai am un pic si urluuuuu! mmai fetelor, copilul meu nu a avut niciodata probleme cu refuzul mancarii, el papa tot, fara mofturi (ma rog, mai sunt unele, dar rare). dar ideea e la noi sa reusesc sa ii bag manacarea in gurita. e cu mainile in gura non-stop. de cand cu raceala, nu poate respira pe nasuc, respira destul de mult pe gurita, sta cu gurita deschisa.....si daca tot e deschisa hai sa bagam si un deget, doua pe acolo. m-a terminat efectiv azi!!!!! abia abia am reusit sa ii dau ceva de mancare. a! si cand se plictiseste de asta.....scoate limba si incepe sa se traga de ea....exact cum face la cuculet. in sus, in jos, pe la stanga, pe la dreapta. NU MAI POT! recunosc cu rusine ca azi m-am ratoit la el.....cam tare, s-a pus pe smiorcait, nu pe plans, doar asa de ciuda. si apoi toata ziua a fost marait. oare ei nu uita? ca mi-am cerut iertare, dar nimic.
si tot din ciclul nu mai pot....stiti ce face mai nou? daca nu ii dai ceva (chei, care le baga in gura, tel mobil in momentul in care vb, sau mai stiu eu ce) se apuca de URLAT, si se arunca pe jos, pune capul pe coate si plangeeee si suspina. a! si ieri, faza fff tare, era in picioare, nu mai stiu ce vroia si nu i-am dat si a inceput EFECTIV sa bata din picioare! de nervi. si nu va mai zic ca scrasneste din dinti de nervi!!!!!! deci, presimt, ca voi avea un copil care se va da cu fundul de covor de fiecare data cand nu va primii ce va vrea. ideei? de educare? ca soseta pricepe unde e......dar ca nu are voie cu nu stiu ce.........pricepem si acolo, dar nu ne convine!
gata....m-am descarcat, mai bag si o pipa si poate ma calmez

asiza sorry, nu stiu ce ar trebui pt raguseala. sanatate!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Laura13
mai am un pic si urluuuuu! mmai fetelor, copilul meu nu a avut niciodata probleme cu refuzul mancarii, el papa tot, fara mofturi (ma rog, mai sunt unele, dar rare). dar ideea e la noi sa reusesc sa ii bag manacarea in gurita. e cu mainile in gura non-stop. de cand cu raceala, nu poate respira pe nasuc, respira destul de mult pe gurita, sta cu gurita deschisa.....si daca tot e deschisa hai sa bagam si un deget, doua pe acolo. m-a terminat efectiv azi!!!!! abia abia am reusit sa ii dau ceva de mancare. a! si cand se plictiseste de asta.....scoate limba si incepe sa se traga de ea....exact cum face la cuculet. in sus, in jos, pe la stanga, pe la dreapta. NU MAI POT! recunosc cu rusine ca azi m-am ratoit la el.....cam tare, s-a pus pe smiorcait, nu pe plans, doar asa de ciuda. si apoi toata ziua a fost marait. oare ei nu uita? ca mi-am cerut iertare, dar nimic.
si tot din ciclul nu mai pot....stiti ce face mai nou? daca nu ii dai ceva (chei, care le baga in gura, tel mobil in momentul in care vb, sau mai stiu eu ce) se apuca de URLAT, si se arunca pe jos, pune capul pe coate si plangeeee si suspina. a! si ieri, faza fff tare, era in picioare, nu mai stiu ce vroia si nu i-am dat si a inceput EFECTIV sa bata din picioare! de nervi. si nu va mai zic ca scrasneste din dinti de nervi!!!!!! deci, presimt, ca voi avea un copil care se va da cu fundul de covor de fiecare data cand nu va primii ce va vrea. ideei? de educare? ca soseta pricepe unde e......dar ca nu are voie cu nu stiu ce.........pricepem si acolo, dar nu ne convine!
gata....m-am descarcat, mai bag si o pipa si poate ma calmez
asiza sorry, nu stiu ce ar trebui pt raguseala. sanatate!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
poate ii ies alti dintisori si de asta nu prea vrea sa pape si sta cu degetele in gurita
si antonia la fel face daca nu-i dau ce vrea ea
tipa si se pune pe jos
azi in parc vroia sa ia capete de tigari de pe jos nu am lasat-o si se tavalea pe jos
a luat-o in brate si se tragea sa o dau jos 
mamici cu experienta e doar o faza trecatoare?

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 11

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
mai am si eu o rugaminte, se mai poate??? :)
descrieti-mi pliz o zi din viata unui copil cu rosu in gat.. sa zicem, cu o forma usoara de rosu in gat... in ideea ca poate ma linistesc si eu o data si bine ca n-are nika copchilu' :))
Deea, mami deEric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Mai bine spune de-a dreptul ce te roade... Inteleg ca n-a mancat bine, altceva?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
Donia...ai vazut ca cainele face uf-uf...si rata quack-quack ?![]()
Laura, nu am retinut de cand nu vrea sa manance, dar nu-i bai dac nu vrea o zi doua...nu te stresa...au tot felul de apucaturi acum, descopera in fiecare zi altceva...
dianocica spune:
quote:io am imprumutat-o de la mama de con&boier. da' trebuia s-o fi patentat cand am avut ocazia...
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by roxanica2006
chiar asa? cine-a inventat-o pe-asta cu [omuletz care...], nu de alta da' sa-i recunoastem dr. de autor.
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
to'arsha arhitecta, daca nu ma inseala memoiru' :)) tanti mama lu' dmic, cu alte cuvinte :))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
quote:[omulet care bate nervos din picior]
roxanica, tb sa marturisesc ca Oana l-a pupat pe David cand ma uitam la poze... efectiv a luat in brate ecranul monitorului si i-a dat pusi baietelului din poza ... printre chiuituri de bucurie, de parca il stia de muuulta vreme
laura si d se enerveaza f tare, sunt singurele momente cand chiar urla. in principiu ii dau de toate, am avut o altercatie cu o minge in parc ieri
asiza pupa-l tare pe denis de la noi, sa uite cat mai repede. pt ragusit...n-am idee.
aelita ce face samburelul? ma duc repede pe mailul comun.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
mamaana spune:
mai da' mult ati mai scris, cand oi putea sa citesc tot??
am fost la plimbare, acum fetele dorm afara, iar eu vreau sa fac o prajitura cu fructe - fructele sunt in carucior, asa ca o sa le pun dupa ce mi se scoala mandrele
daaa, si ale mele isi baga mainile in gura pan' la cot si icnesc pe urma; am inteles ca e o faza trecatoare, deci rabdare si tutun pt cine s-a reapucat
intrebare: cum mai pacatiti copii sa stea la taiat unghii?????
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
ingeras26a spune:
Din pacate se pare ca sarcina mea s-a oprit din evolutie...am avut dureri cumplite ieri si azi-noapte, am zis ca mor, am vrut sa-i spun lui Cata sa aiba grija de Maya...dar m-am gandit sa nu-l sperii mai mult decat era deja; in urma eco de azi, dr mi-a spus ca nu a crescut suficient (luni saculetzul avea 2.6 mm, iar azi avea 3.6 mm, deci nici pe departe cat ar trebui). A zis ca ma mai lasa pana sapt viitoare si daca tot nu creste (el mi-a dat sanse minime si din pacate si eu simt asta)...ma asteapta un chiuretaj. Sunt mai mult decatterminata, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca o am pe Maya si ca este sanatoasa.
Va pup si va doresc tot binele din lume!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by a_deju
mai am si eu o rugaminte, se mai poate??? :)
descrieti-mi pliz o zi din viata unui copil cu rosu in gat.. sa zicem, cu o forma usoara de rosu in gat... in ideea ca poate ma linistesc si eu o data si bine ca n-are nika copchilu' :))
Mai bine spune de-a dreptul ce te roade... Inteleg ca n-a mancat bine, altceva?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ufff... pai nici nu stiu ce sa zic. ca asa, vazut din avion, nu prea are nimic... dar eu, corazon de madre, parca "simptesc" numa' aberatii... azi n-a mancat nimic cum trebuie, primele cateva lingurite le lua foarte bine, sa zicem vreo 5, dupa care...arrivederci.. mai avea soacra-mea putin si facea si tumbe pe langa mine numa' sa deschida asta gura... dimineata sa zic ca a mancat juma' de iaurt, cu chiu cu vai... la pranz..alta durere, 5 lingurite ok, dupa care n-a mai vrut si pace. bai si se pune pe un tipaaaaaat... n-ai pomenit asa ceva!! deci se vad nervii de la posta, si mi-e clar ca nu vrea pt ca pur si simplu nu vrea, dar...daca..??? ma rog, l-am culcat (cu un bibe de fluimucil sau cum i-o zice, pe care l-a baut linistit, deci iar nu cred ca ar avea ceva in gat, ca nu sugea el cu spor la dulcegarii..), s-a trezit dupa vreo ora juma', am reusit sa terminam pranzul... acu' cu greu si cu mihaiul batand ritmu' in vreo trei capace de aluminiu de fierite marimi, de la mare, la foarte mare, a reusit sa inghita cam 100 gr de cereale... ce sa mai incerc si cu danonino, cred ca mi-l baga cu tot cu cutie pe gat... in rest, e ok, se joaca, se distreaza la plimbare, rade de toate tampeniile, fix de ce nu te astepti, deci e bine.. dar se ineaca din cand in cand sau pur si simplu tuseste, se aude ca se rupe/exista ceva miscator prin gat pe-acolo... acu' seara cand l-am luat in brate parca am simtit ca haraie nitel pe spate cand respira, nush cum sa explic sa sune coerent.. si pe de alta parte ma tot gandesc ca e ok daca nu face febra, daca starea generala e super ok... sau sunt idioata?????
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Din pacate se pare ca sarcina mea s-a oprit din evolutie...am avut dureri cumplite ieri si azi-noapte, am zis ca mor, am vrut sa-i spun lui Cata sa aiba grija de Maya...dar m-am gandit sa nu-l sperii mai mult decat era deja; in urma eco de azi, dr mi-a spus ca nu a crescut suficient (luni saculetzul avea 2.6 mm, iar azi avea 3.6 mm, deci nici pe departe cat ar trebui). A zis ca ma mai lasa pana sapt viitoare si daca tot nu creste (el mi-a dat sanse minime si din pacate si eu simt asta)...ma asteapta un chiuretaj. Sunt mai mult decatterminata, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca o am pe Maya si ca este sanatoasa.
Va pup si va doresc tot binele din lume!
Pupicei, Ingerasde
Maya Maria (16.12.2006)
offf, doamne, ingerasa, ce rau imi pare... dar poate exista o sansa, daca a ramas sa mai asteptati!! numai ganduri bune de la noi pana saptamana viitoare, si sa speram ca inca 8 luni jumate de sarcina si dupa aceea!!!

Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
mamaana, motanu' meu sta de bunavoie si nesilit de nimeni :) ba chiar intinde tacticos si cea de-a doua labuta cand i-o termin pe prima :)) si pt asta tre' sa-i multumesc dandusei, ca ea mi-a aratat acu' ceva luni cum sa procedez (da' se pare ca si materialu' didactic e destul de..manevrabil.. :)) ).
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)