Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phili spune:

iti multumesc ROXANICI !!!am inteles acum.....

bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Roxanici nu-i tunsa....i-a cazut si ala pe care il avea!

Iunita esti pericol public! Crezi ca noi nu simtim la fel? si apropo de ce faci "joi".....astazi e vineri!

Stefaniya de ciuda ca nu avea par i-am pus peruca aia....sa avem si noi una cu par!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

sa incerc si eu cu poza ... daca nu imi iese din prima ma duc sa ii dau de mancare lui Matei si dupa aceea cred ca trebuie sa ne jucam un pic ca a dormit 3 ore de nu m-am asteptat. Asa ca m ulti pupici de la noi!!!

Si uitati si voi ca mi-au iesit
[http://family.webshots.com/photo/2958717370099117332pOSkvt]dintisorii [/url]

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Iunita adevarat ai grait. Subscriu si eu la faza cu evadatu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

SALUTARE,
iunita-tocmai de aceea am scris meniul pentru ca am constientizat ca deja sunt prea multe cereale.Ideea este urmatoarea:eu san nu prea mai am iar laptele praf nu mi-l accepta.Asa ca....nu gasesc solutii. Am apelat la voi fiindca nu am nici cea mai vaga idee cum s-o conving si mai ales cu ce lapte sa incerc.Bebelacul il refuza.Marul cu biscuiti il dau foarte rar .Am incercat iaurturile simple si combinate si nici vorba sa manance.Daca aveti vre-o idee cum sa procedez v-as ramane recunoscatoare.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Loradin mai incearca si tu alte tipuri de lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

caliti sau necaliti
iaca poza
cu jucaria premergatoare...hmmm, e reclama

http://www. chic bebe .ro/resources/products_large/1173880513.jpg
scoateti spatiile si poate merge

Magdutah, da reply with quote si vezi cum am scris, ori aici ori la semnatura.

Iunita, io daca as evada as DORMI si as trandavi ca moliile.

Rebiana, am uitat de tine, probabil deja ti-a mai trecut raceala. Poti sa iti iei masti de alea de la farmacie si cand stai pe langa Luca sa le fol.

Karra, cum mai e Winnie?

a mancat si azi raresu satisfacator, nu bine; secretul nu e apa. Cred ca doar pofta de mancare. Azi am cam terminat masa cu suspine.
Ah, si ieri m-a bocit de la vaccin si a facut si febra. Si azi e matzait si il doare copanu cand il ating; ieri era si mai si

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

salutare

scriu repede si asa mai in mare ca nu tin minte mai nou nimik...intr-o zi o sa uit pe unde sa vin acasa...zise sotu`

deci: infofolitu` am avut si noi mici discutii cu soacra sau cu babetele de la bloc sa nu care cumva sa inghete copilu ca el e "crud"!soacra il acoperea io il dezveleam..si tot asa , babetele" vai nu are caciula? NU ! SI PLECAM...sau vara calddddd mureai edy era fara sosete ma intreaba o vecina a soacrei, :vai nu ii dai sosete , ? ca el e mic si vaiiii are si talpile reci( asa le are oricat ar fi de imbracat sau dezbracat!), la care eu ii raspund: "pai pe caldurile astea sa ii dau sosete? la iarna ce ii mai dau ??? a beleit neste ochi , io m-am luat si am plecat !!!!
mai una si gata cu infofolitu: "vai nu ii e frig la copil doar in body ( erau 38 grade afara) la care io intreb:"nu va suparati dv va e frig? , raspuns : pe caldurile astea? NU!, ATUNCI IO SUCARITA RAU DE TOT: "pai daca dv va e cald , io de ce sa imbrac copilu???"
cam atata , ar mai fii multe faze din astea...dar ...in fine

acuma am uitat ce am ami vrut sa scriu..

io nu ii mai dau cereale de nici un fel ( de la nestle mi-a facut alergia, asa ca am scos si cele de la bebelac) ii fac io gris cu lapte sau orez cu lapte..E SUPER INCANTAT!!!ii place si mananca cu drag....am facuit si io branzica calcica( ca tot faceti si am luat reteta de la voi) din 500 ml lapte mi-a ajuns cat sa papa o DATA!!! si a doua oara am facut numai din 250 ml lapte si a vomitat tot.asa ca nu ii mai fac si dau deocamdata!

meniu azi:

la 07.30 - 200 ml lapte

la 10.30-11.00 - o banana cu piscot

la 13.30 - spanac + piept de pui

la restu ma mai gandesc ce ii mai dau
probabil ca lapte

am cumparat premergator ..se distreaza in el pana se plicti si urla , intinde manutele sa il iei sus si sa te plimbi prin apartament cu el

sta in fundulet foarte bine, nu vrea sa ridice kuru sus cand sta pe burta si mergem doar ca racu, ii place sa se scarpine in urechi si pe cap, nu brea mai gangure..parca nici nu mai bolboroseste..urlaaaaaaa ...cand vrea ceva uitandu-se la acel "ceva"

nu ai stiu....gata

pupam bolnavioriiiii si muciosiiiii.si dintzosiiiiii ( ca sunt destui)

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

roxanici despre
www.crazytoys.ro/jucarii/Interactive-24/VTech-95/861/Premergaror-multifunctional.html" target="_blank"> asta cred ca zici.

Au niste prieteni asa ceva. Ei l-au adus din Anglia la jumatate de pret!

Se foloseste insa numai cind copilul sta bine in picioare ca alfel vine in nas cam rau!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Hai ca prima data iesise un monstru. Poate acu e bine

Mergi la inceput