* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 2
beatrix spune:
Sofia Ana
, La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si numai de bucurii sa ai parte in viatza!
Gety, sanatate multa va dorim si insanatosire grabnica atat Mariei, sotului cat si mamei tale!
Lexi, superbe poze! eu de cate ori vad poze din ro cad in butoiul cu melancolie!
...si cteva poze si de la noi:
1 An
edit: MamiLili si noi pe lista la mers in picioare la un an si o spatamana!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
alexutza_26 spune:
Hey,
Am aparut si noi
...dupa certuri si discutii lungi cu fi-miu..in sfarsit a adormit..uuufff, a trebuit sa am astepte pe mine sa vin de la dentist ca sa adoarma...uufff, eu pe jumatate anesteziata...numai de calmat copilul nu mai eram in stare...
Beatrix - v-am vazut pozicile...tare frumosi mai sunteti toti 3..dar mi se pare ca Eric seamana mai mult cu tine...mi-a placut poza cu coiful alb-negru 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Gety - ce fac bolnaviorii??? Cum se mai simte Maria??? dar sotul???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Lilina - ne-ai amenintat cu niste poze...si pana acum n-am vazut nik....hai arata-ni-l pe Vladone - sigur ne va incanta...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Hey fetele pe unde sunteti??? iar vb de una singura si cand dispar si eu o ora scrieti vreo 3 pagini?????pai e frumos asa???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Mirabelac spune:
Am fost si noi la vaccin, i-a facut in manuta, in picior si pe gurita i-a dat, a plans un pic si i-a trecut. Sa vedem cum se comporta la noapte, ma pregatesc sufleteste.
Multumim lili ca ai operat lista, ti-a reusit operatia.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
alexutza_26 spune:
Tinem pumnii Mira sa fie bine la noapte si maine, ca pe urma gata....![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Ignatica spune:
lilina ai gasit geaca la un pretz super bun. De-abia astept sa vina Baby si in Brasov, mereu ii luam lui David cate ceva frumos. Asta vara au avut niste hainutze dragutze, chiar si pentru baiatei ( de obicei cele pentru fetitze mi se par mai spectaculoase).
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Ignatica - apropo' de lucrusoare pt fetite..mereu cand i-am cautat grasanului d e incaltat primeam raspunsuri ceva d e genu, avem dar cu roz, avem dar sunt mai mult pt fetite...imi venea sa mor...dar ce dom'ne numai fetitele se incaltaaaa???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
GETY spune:
Mi-a mai zis cineva ca hainutze de fete se gasesc mai usor si mai frumusele, deci nu sunteti singurele care se plang de asta.
Eu am terminat de impletit un ilicutz Mariei (de purtat prin casa). Sephora, in sfarsit, l-am gatit. Acum mai am niste fir si caut pe internet un model pentru o caciulitza cocheta si bogheta.
Maria ce sa faca? Greu ii trece, se pare ca-i mai grav ca data trecuta cand a facut bronsita. Nici n-are voce sa gagaie.
Azi noapte m-a durut si pe mine gatul, deocamdata servesc Strepsils, poate, poate.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006