Retete cu bame?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:



monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Asa sunt bamele.
Si ca sa scapi cat de cat de "balele" respective le poti opari inainte de-a le prepara in mancare.

Dar eu nu le-am facut asa.

Stiu ca bunica mea le oparea inainte si pe urma facea mancarea si nu aveau bale.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai ce sa mai oparesc daca le-am fiert 10 minute cu bors? Am facut ca in reteta....oricum,ma indoiesc ca li se poate schimba consistenta,ce e inauntru adica.....

Mergi la inceput