Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Simo, da cand mai pui si matalutza niste poze cu Matei???
Il tii ascuns, numai ptr incantarea frumosilor dvs ochi???


poze Kevinutz




Maine, ca face doua luni

Edit ca am uitat sa va dau

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole am vazut pozele...inutil sa va mai laud, e evident ca sunteti frumosiiii....Am vazut ca si carutul tau are "loc de clama" ...iar poza cu el la san, cum se uita la tine iubesc la maxim momentele alea...stiti voi la ce ma refer!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

nikole, v-am admirat. Sa-i transmiti mamei tale ca arata foarte bine ca bunica.
Anto, stiu ce zici, eu caut niste amariti de 'adidasi' (da' frumosi) si nu gasesc, se pare ca n-am aceleasi gusturi cu producatorii. E bine ca ti-ai gasit costumatie, eu n-am.

Tot 2 treziri asa'noapte, asa ca am pioneze in ochi.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Eu, 3 treziri as'noapte! una la 2, una la 5.30 si una la 7. La mine se considera 7, ora de noapte pen'ca eu vreau sa dorm inca la ora aia dom'le! Adeluta s-a culcat la 11 dupa ce-a mai papat o tzitzi, iar eu la 12 noaptea, dupa ce-am mai forumit nitelus.... ca doar am lipsit cam mult.

Neata si de la noi... eu iaurt cu biscuiti! dimineata de dimineata!
si un buchet de flori ca sa va inveselesc mai mult azi!





karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

vreau si eu un baby-expo! da' nu mai gasesc la ora la care ajung eu in Bucuresti duminica seara.......



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

gabi - mama iedutzilor cum te mai simti? dar cupiii?
ref.la tratament de urgenta ca sa sporesc LACTATIA am aplicat atunci cand va povesteam de "criza" respectiva metoda: PAPA MULT, imi facusem un PIURE de CARTOFI cu muuuulta CEAPA, adica 2 cepe intr-o oala mica cu piure (ca pentru mine doar!) si ulterior, in zilele urmatoare, mai mancam ceapa la fiecare mancare la care mergea. In plus, in seara respectiva am inghitit si 2 litri de ceai de ANASON/CHIMEN/URZICA si ce mai are cel din farmacie pt.stimularea lactatiei. Astfel incat usor usor, tzitzile s-au 'reumplut'!

Mai nou, mai avusesem o zi in care laptele iar era scump la vedere si iar m-am bagat pe mancat! dom'le, eu daca nu mananc cat trebuie, nu fac lapte, e o chestiune observata si probata pe MINE!

si inca ceva.... ma ajuta mult cred (or doar asa in capul meu s-a intiparit treaba asta) ceva dulce. Sa mananc dulciuri. Adica ciocolata! spre bucuria limbii mele, dar nu si spre bucuria fundului meu (si a sotului)! ......... deci mai incet cu ciocolata, dar cand vad ca scade lapticu'... HAP si eu o ciocolata! alba, neagra de care e!

cam atat din culisele karligutzei...
daca ma mai gandesc la ce-ati scris, mai postez o data, si-nca o data... spre deliciul lui Nikole care m-a complimentat! mercic! o fac fara intentie (scrierea care sa placa asa tare)! eu scriu asa cum imi vine la gura! (uneori ma mai cizelez ca asa m-o invatat tata: gandesti de 10 ori, vorbesti o data! la fel ca si croitoru' zicea el: masoara de 10 ori, taie o data!)

offf, cata teorie!


karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata fetele!
Dupa ce mi-am laudat pe forum ieri puiul ca si-a facut program,ieri am comis-o.
Am iesit afara in carut(mi-am facut curaj)dar dupa 30m de casa a inceput un bocet de nu l-am putut linisti nici in brate.I-am suflat pe frunte(hota nu aveam caci la hota se linisteste al meu)de linistea 10 secunde si iar.l-am luat pe cel mare de la camin care daca -l vede pe cel mic plingind face fite sa-l bag mai mult pe el in seama. Am ajuns in fine acasa,l-am bagat in baie(alta metoda de calmare)dar nimic.Abia la 8 a adormit dar suspina prin somn...Bineinteles ca si noaptea a fost pe masura.S-a trezit la 0.30 a mincat,l-am schimbat(era ud tot),si sa doarma ioc.Avea chef de joaca,am apelat la tati o ora,,la fel chef de joaca si la 5.30(ce infernala ora)iar am apelat la tati iar a adormit dupa o ora si la 7.30 s-a trezit iar.Acum doarme in bratele mele.
Ce matematica face tati azi la scoala dupa o noapte cu peripetiinu stiu.
Deci si acesta este un model de program.

O zi buna.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Nikole sunt topita

ai un baietel super dragalas!
are niste ochisori si niste buziteeeeee... seamana cu tine la buze din ce pot eu sa imi dau seama! nu?



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata sau buna ziua (depinde de somnorosi )!

Simo buna cafeluta, numai bine ca pana la mine s-a decofeinizat (asa o beau eu)

Nana Motoc sa iti fie piticul cuminte si papacios

Andutzy si eu ti-am admirat suvitele, dar uite ca mai uita omul sa mai si scrie ce admira

Nikole esti frumoasa de pici, cred ca ti-am mai spus asta pe la inceputurile odiseii si in postura de mama arati si mai bine. Imi plac carliontii lui Kevinut, poate trimiti si tu niste esenta sa pluseze la cea de la Anya, ca vad ca lu' fii-mea ii cade parul, poate se schimba si directia de crestere

Olguta you back, DAR am incercat sa fiu impartiala (nu stiu daca s-a inteles din postarea mea). Greseala ta a fost ca ai pornit cu o atitudine defensivo-ofensiva de la inceput. Cu alte cuvinte, erai pregatita sa "o incasezi", desi nimeni poate nu se gandea la asta. De aici si reactiile celorlalte fete. Nu te supara pe mine pt ce am scris acum.
Uite un buchet mare de sa treaca supararea tuturor fetelor si .

Eu nu ma laud cu program, ca fata mea are grija sa ma contrazica ulterior, asa ca imi pun fermoras la gura ca e bine si-asa

Am vazut la unele dintre voi scaunel de ala special pt baita si as vrea sa va intreb cam pana la ce varsta poate fi folosit? Ca as lua si eu pt pitica mea, acum ii place sa stea in fundulet si mai si da din picioruse in cadita cu apa .

Fug ca maraie pitica.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Karli , multumesc pt raspuns Cam tarziu ai aparut , dar sa stii ca ai dreptate cu mincatul si o portie de somn bun .Din pacate nu prea am parte cum trebuie de nici una dintre ele .Se pare ca inca nu m-am adaptat la viata la tara si pe o vreme de asta mai racoroasa .In casa e cald ,stau in tricou ,iar cind ies putin afara nu ma grabesc sa iau un hanorac ceva pe mine .

VAccinul de 4 luni al lui Bogdan l-am aminat poe saptamina viitoare .I-am spus dr-tei ca nu vreau sa i-l fac ca e racit ,si cind l-a consultat ea noroc ca i-a gasit putin rosu in git ,ca altfel el era foarte vesel , vorbaret , nasul desfundat,nu tusea , nu febra .De ieri e iar fornait .Ieri il tineam la sin si eu mincam un mar ,s-a oprit din supt si se uita cu jind la marul ala .A trebuit sa pun fructul pe masa ,ca sa isi termine el masa

Copiii vostri nu sint pofticiosi ? Iedutul meu se uita cu niste ochi atunci cind maninc eu ceva .Acum in timp ce va scriu imi beau si ceaiul si incercam sa il alaptez si pe el .Am patit la fel ca ieri , urmarea cana mea in loc sa suga

Poze

Mergi la inceput