McDonalds!!! Credeti asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 16
escu spune:
Guestus nu-i prea departe de realitate Noi cand am fost in Algeria la un resort, si era ditamai hotelul, ma pune naiba sa intru in bucatarie sa intreb de ceva apa clocotita sa ne facem cele nessuri.... si peste ce credeti ca dau. Peste pantalonii bucatarului pusi la inmuiat in chiuveta cu apa si cu cartofii ce urmau sa ne fie serviti la pranz
paula2003 spune:
Eu am vazut un film facut de protectia consumatorului. Nu ma oamoram nici pana la acel film dar nici de atunci nu am fost niciodata.
Mai bine merg si mananc ceva mai sanatos...............la un rest...
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
xmsmmgrs spune:
Exista si un video care zice mult despre mcdonalds si fast food.
ePsychology.us - Articole de psihologie.
aura_m spune:
Am mai citit articolul asta, ni l-a adus o colega la fostul loc de la fostul loc de munca, nu stiu ce sa cred, oricum in general fast-food-urile nu sunt indicate.
AURA
iahim spune:
Copilul meu are aprope 5 ani si nu l-am dus,pana la aceasta varsta ,niciodata la Mc'Donald sa manace!
E adevarat,l-am dus la onomastici(unde nici nu a vrut sa manance Happy Mil-ul-si ce rau imi pare!-) pentru ca este frumos organizat dar doar atat!
Oricum,cand va creste se va duce singur sau cu colegii!Il feresc cat pot de fast food-uri ,acum,cand este mic!
Am citit articolul mai demult!Cred ca 50la suta este adevarat!
Fiecare parinte decide ce este mai bine pentru sanatatea copilului !
maraki spune:
Uitati-va la filmul "Fast food nation"
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
lisaelisa spune:
Pana si mirosul mancarurilor este unul neplacut, de sintetic.
Eram insarcinata, cand mama mea a vrut sa intram la Mc, sa-si cumpere o inghetata. Mirosul de hamburger mi-a intors stomacul pe dos, mai ales ca acasa tocmai gatisem chiftele cu sos, iar diferenta dintre mirosul mancarii mele bune, si a mancarii lor, era gretoasa.
Fetitei mele nu-i plac hamburgerii, iar cartofii ii mananca doar cat sunt calzi. Ii place, in schimb, cascavalul pane.
Pana la 5 ani, nu am dus-o niciodata. Dar a fost incantata de locul de joaca din interiorul Mc, a insistat muuult de tot sa o duc si, am cedat pana la urma.
madau spune:
Mi se pare un pic exagerat "articolul", toti stim ca nu e sanatoasa mancarea de la Mc, dar din cu totul alte considerente decat cele descrise de catre autorul mailului....asta e parerea mea. Cand o sa vina cineva cu dovezi clare care sa sustina ceea ce sta scris in mailul respectiv atunci am sa cred, pana una alta, sunt doar vorbe...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
CorinaDani spune:
Una dintre colegele mele de serviciu a lucrat ani buni la MC.
Pot sa va confirm asadar ca cele scrise in mesajul initial sunt 75% adevarate. Mai exact, toate descrierile privind modul de preparare, pastrare, mani****re ingrediente/produse congelate.
Colega mea nu este sigura in legatura cu compozitia produselor din carne.
De asemenea, desi protocolul restaurantelor prevede ca uleiul in care se prajesc produsele trebuie sa fie filtrat in fiecare seara si schimbat la intervale stricte de timp, acest lucru nu se intampla intotdeauna, in general din cauza faptului ca filtrele respective nu exista intotdeauna in stoc sau aprovizionarea cu filtre intarzie uneori.
Deci, o parte dintre probleme chiar sunt reale, si oricum stim cu totii ca produsele fast-food nu sunt sanatoase...mai ales cand sunt consumate zilnic, perioade indelungate.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
maraki spune:
De cate ori nu am nimerit la Burger King cartofi negri din cauza uleiului neschimbat sau Long chicken ars...au ajuns la gunoi, de atunci evit locul respectiv si prefer sa merg mai departe unde stiu ca sant facute asa cum trebuie.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5