Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
... etc

Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
...etc

Stiu pe de rost, pot sa ies in pauza? Lectii pentru acasa nu ne dai? pe bune, eu sunt in forma. Ce limbi mai parlesti?

Uite unde statea mandria nationala... ai uitat sa-mi reciti ca mucu-i frate cu romanu Hai sanatate!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Donia, cum te mai simti? A mai trecut durerea de umar? Sper sa-ti treaca cat mai repede.

tu chiar nu vezi ca ne saboteaza...,vrea ceva mai multa atentie si o baga pe asta cu umarul...
pai ,bei nene...,eu stiu asa...,cind te doare umarul nu poti face nika...,mai ales ca durerea se duce si la cot...,daca ma-ntelegi...,da' la Donia durerea a disparut instant cind "ne-a vazut" pe noi...,minunatele...si are un spor la scris...,asta ,da remediu pentru durere...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

POZE CU MOROSENII

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dupa ce am stat o juma de ora sa scriu un mesaj lung...am facut niste ghidusii si a disparut...si odata cu el si rabdarea mea..asa ca va pup pe toate si va urez noapte buna...am pus pozele promise de 2 zile...vizionare placuta!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am ajuns casa la ora 9, plina de nervi, iar maine se preconizeaza o zi cam la fel.
Astea sunt momente cand imi vine sa ma las de job si sa ma apuc de altceva...
Ca sa-mi treaca supararea m-am delectat cu poze de Calin,Zara, Oana, Bubamara, m-am cracanat de ras la batalia Antoniei cu ligheanul, iar bonus-ul a fost frumosul David de Dolores. Doamne ce ochi expresivi are! Dolores, fii buna te rog si pune-te la loc pe prima pagina acolo unde ti-e locul, pls, pls, pls!
Ah, pai bine mai Marani, tu tare mandra mai esti...iar fii-ta ce ochisori frumosi are!
Ma bucur din suflet Veronici ca ne dai vesti despre voi,Rares este deja cavaler mare...spune-ne mai multe despre voi!
Kokorino, nu stiu ce sfat sa-ti dau fiindca si eu am aceeasi problema cu Rares...se ineaca la bucatele mai mari, iar borcanele nici nu vrea sa vada!
Ruxandra, je sunt in zona Titan, Muncii, etc, dar nu l-as recomanda nimanui pe zapacenia de pediatru...Vine la copil numai in primele 2 luni, dar numai daca-l anunti in prealabil cu vreo 2 zile si daca-l suni de vreo 3 ori in ziua cu pricina ca sa-i aduci aminte. Iar daca ai vreo urgenta, el e ori la Singapore, ori pe la Chicago...mai bine sa caute un om mai normal...
Bai ce-am mai ras de mandria nationala a lui a-deju si de mucii cu dedicatie Doniei!!! Pare rau de umar, Donia, sper sa-ti revii repede!
Ma duc la culcare, nu inainte sa urez sanatate multa fulguletilor bolnaviori, ca tare multi mai sunteti si noapte usoara mamicilor!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica m a dat pe spate cumnata....
donia exact. sa strangem...ca nu se stie la ce-o fi bun...trist dar asa e..
kokorina biscuiti teatime sunt cei mai moi. demonstrat la mythbusters sau brainiacs..nu mai stiu..., dar chiar asa e..absorb cel mai repede lichidul. deci se dizolva cel mai usor. incearca asa. stai sa vezi cand s-o prinde ce misto e sa mesteci...

sigur mai era de zis da' mor de somn.
a veronici bine ai revenit. sa nu mai pleci asa pe furis...vrem poze cu rares. si sa nu mai lipsesti la evenimente importante...noi am facut party de ziua ta, de ziua lui rares..n ai dat si tu macar un cico..ntz ntz ntz..pai e frumos asa ?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc donia...daca nu va trece cu ambroxol voi incerca si cu stodal pe care deja l-am cumparat

koko..eu inca nu-i dau de ros..are doar 2 dinti..abia iese cel de sus..am incercat dar am trecut prin episoade ca si tine..nevoita sa-i trag niste bucatzi....

veronici, am verificat si e de la glaxo..merci..nu stiu cum se trateaza faza cu leganatullii mai dai noaptea ceva, ceai, lapte? multa sanatate si voua..si david are reclame preferate..ce haiosi sunt cand ii vezi ce ochi mari fac...

danutz, sincer nu mai stiu cum se face si nici parola..cum pot fi de piatra la asa rugamnti..off doamne

fetelor..david s-a trezit din somn tusind si innecandu-se..nu mai respiraaaa..se sufoca..l-am batut pe spate...l-am tinut cu fatza in jos...i-am pus nazomer..ce e de facut in stfel de cazuri????

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sa vedem daca-mi iese din amintiri:

Alex vizionat morosenii.
Fatima pupam printesa plimbareata. Bravo ei!
Marani vazut si eu bucalata. Superbi ochi are.
Dianarus sanatate lui Marc.
SHOSHIKA bine ai venit in club.
AELITA ti-am vazut si eu saltareata. -o si de la mine. Cum te simti?
Sbogdana v-am vazut si eu pe leagan, frumoaselor!
Ktrinel felicitari pt job. Cat mai ai AMR-ul?
dolores eu i-am dat Karei (cum bine si-a amintit Donia ) sirop Stodal - e homeopat. Se da inainte sau dupa masa cam cu jumatate de ora. Pediatra mi-a spus sa-i dau cate 5 ml de 3 ori pe zi. Eu i-am dat 2.5 ml de 3 ori pe zi. Aveam probleme la inceput si nu ii placea - nu voia sa-l accept - in 2 zile il lua ca pe bomboane ... dar nu am vrut sa risc ... am ramas la doza mai mica. Ce e sigur e bistosh. (oare am scris corect - unguroaicelor - sariti!)
Bambo felicitari pt capitol nou - fug si eu printre paginile cap. trecut sa-ti caut fata s-o vizionez.

daca am uitat ceva - sorry si va pupicesc pe toate
cam atat - fug si eu in pat ca-s franta.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bineinteles ca am uitat ceva:

Roxana_c si la multi ani impreuna!
da. - am fost asta vara la ploiestenii nostri - insa nu mai stau in oras- ci la tara - in Drajna de sus - asa ca nu am mai dat zvon in tara sa ne intalnim - ca nici nu am stat prea mult la ei - am luat-o spre mare. Poate la anu.
Veronici si ma bucur mult ca ai revenit printre noi. M-am cracanat de ras cand am citit ce a luat puiul tau de pe tava ... il asteapta un viitor frumos cu asa obiecte alese. Vrem poze!

fetele cu concursul - despre ce concurs e vb? unde? si se poate vota undeva?

acum GATA - chair am fugit.
P.S. Bambo le-am vizionat fara sonor ca doarme Kara - dar sunt un deliciu - aine reiau cu sonor ca precis e mai bestial asa.
v-am pupacit

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kokorina, biscuitii de la milupa se inmoaie cel mai bine.. dar oana se ineaca si asa, eu nu indraznesc... las' ca fac ei 15 ani si o sa mance cati biscuiti vor.. neinmuiati

si am pierdut mesajulll.... bai e ceva in aer de pierdem mesajele? nu mai stiu ce si cui am raspuns.. revin amine... dc apuc
toti bebeii bolnaviori sa se faca bine repede

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput