Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kokorina
KTRINEL
ROXANA...felicitari si sa traiti fericiti impreuna cat lumea si pamantul!
imi pare tare rau de bbii bolnaviori,muciosi....of Doamne!multa multa sanatate!
fetelor AM O MARE PROBLEMA!am incercat sa le dau la copchii inca de demult sa mai roada biscuitiama,se inneaca,si cel mai tare se inneaca pascal.asta baga tot biscuitul in gura intreg,tremura din toate incheieturile cat de mult ii place acel biscuit,dar nu ma pot intelege cu el pe nici o limba,sa manance mai incet.sophia stie sa mestece si mesteca ca o lady,am toata baza ca nu.....se prea inneaca,dar ce ma fac cu sandokan?mi-e frica sa-i mai dau biscuit sa roada.are prea multi dinti si rupe bucati mari,dar alea nu se mai inmoaie si ii raman in gat.oare mai invata asta sa mestece sau ii fac papica si pireute pana la 18 ani?am cumparat borcanele pt 8 luni si alea stiti si voi ca au bucati mai mari.le inghite frate parca l-ar durea gatul si tuseste si se foieste si nu vrea.ce ma fac,ce fac cu mestecatul asta?am observat ca daca ii dau o jumatate de biscuite,mananca sa zic mai incet,dar nu am incredere.eu am avut cateva secvente cu el,de am zis ca mor langa el,i-am tras niste dupaci dupa cap,ca daca mi-ar fi tras mie unul asa un dupac,cred ca as fi cazut lata.mi-e si frica,ori sant eu mai panicoasa?voi cum ati procedat,ce le dati sa mestece?stiu pe cineva care dadea la bb cartofi prajiti,un cartofior in mana si bb sugea la el,mesteca pana il manca,sau ii mai dadea spagheti....cum frate altii mestec,inghite numai sandokanii astia ai mei nu.ce ma sfatuiti sa fac?
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
eu zic sa ii dai biscuiti mult mai moi...,ceva care se topeste in gura...,cu astia nu prea are cum sa se inece...Eu asa ii dau Crinutei si roade la ei de n-are treaba...,sint biscuiti Petit Beure...,daca i-ai pus in apa...,imediat se inmoaie...,asta ca sa-ti faci tu o idee...,poti sa-i mai dai fructe coapte/zemoase si apoi continui cu restul...
cu mincarea ,la fel...,da-i blenduit cu citeva chestii doar pasate...,miine ii pasezi mai multe si tot asa...,la inceput n-o sa-ti manince foarte bine...,pentru ca-i ceva nou,ca textura la ei in gurita...,dupa ce s-a obisnuit cu textura masa o sa dureze cca 1 ora...,pentru ca trebuie sa mestece...si tot mesteca...si tot mesteca...,dar apoi va minca super bine...,asa cum maninca Crinuta acum...,doar pasat cu furculita...,orice ,exceptie face marul crud...,pe care i-l dau doar ras...,asta-i prea tare ...
toate astea doar cu doi dinti...
nu ceda...,rabdare...si tutun
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!
Donia spune:
Mi-am adus aminte de poezia cu papusica. O stiti? O stiati?
Am o papusica mica
Da-i bolnava, saracuta.
I-am dat ceai, nu vrea sa bea,
Doctorii nu vrea sa ia,
Vrea bomboane, inghetata
Prajituri si ciocolata.
Dar decat sa-i faca rau,
Mai bine le mananc eu.
Of, of, of, dragi copii,
Numai mama sa nu fii!
Asa imi aduc aminte si acum cum spuneam poezia, cu adevarat convinsa de ceea ce spuneam.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aka spune:
seara buna.
Monique si eu vreau sa o antrenez pentru concurs. si tot vineri suntem programati. o pacalesc sa vina cu telefonul sau cu telecomanda. speram sa nu ne facem de ras.
Chris nici Cristina nu vrea sa stea cu caciula pe cap. am si una care se leaga sub barbie dar cum vede ca vreau sa o pun pe cap se pune pe un urlat...asa ca deocamdata mergem fara caciula, in zilele mai reci ii pun gluga de la hanorac. nici vorba de bentite, palariute, sepcute...sa vedem cum o sa rezolvam la iarna.
multa sanatate fulguletilor bolnavi.
Marani am vazut-o pe Ana Maria. Doamne ce ochi are si ce frumusica e... si ce se mazgalise cu mancarica...
an vazut-o aseara pe Antonia cu ligheanul. am chemat toata populatia din casa sa o vada. cat ocol a dat la ligheanul ala. e haioasa rau.
Dandusa ce mai stii de ziua cu alaptat. parca 29 sept. era? s-a stabilit vreun loc? si altceva mai vroiam sa te intreb, ai trimis poza la concurs? sa stim sa te votam .
am adormit puiutul si acum imi fac de cap...
pupici pentru toti .
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
a_deju spune:
ufff, iete cum rascoliti voi spiritul didactic din mine si ma scoateti din silenzio stampa :)) deci, toate lumea ochii la tabla, si ziceti dupa mine: bambola = papusa; bamboletta = papusica :)) ceea ce .. tot acolo e, dar na'... sa nu crape spiritu' lu' profa :))))))
suntem bine, inca mucosi (apropo de.. batem finut obrazu' catre canada veshina si pretena care numa' la sabotaje vaz ca se gandeste.... r u s i n i c a!! mucii nostri is ai nostri, si nu-i dam la nime', sa se stie, si sa se noteze!!! amin! ), da' ne trece noua (aaa...si folosesc pluralul ca..chiar e la plural, adica noi toti, calare..), io muncesc de rup toata ziulica () si seara pic lata.. a intrat soacra in actiune, si se joaca cu motanschi de dimineata pana seara, si situatia nu e chiar atat de ingrozitoare pe cat credeam initial ca va fi, ba chiar cred ca o sa ma obisnuiesc, si o sa incep sa emit pretentii cum ca vreau din nou la munca.. :))
cam asta ar fi in mare, va pupez acu' repede repede ca acest ustensil cu taste urla ca e pe low battery, si n-as vrea sa mi-o traga ( ..eee..n-as vrea.. :))) ) taman cand apas te "trimite".
pup u cu muuuuuuuuuuuuuult drag, pi tati tati tati.... :)))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
m_monique spune:
aka de la ce ora sunteti programati? ca noi suntem de la 16.
care e faza cu ziua de alaptat?
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
aka spune:
monique si noi tot de la 16. finala 19. iar cu alaptatul ai aici mai multe detalii.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106822&whichpage=1
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
Donia spune:
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
Bambola = papusa
... etc
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
Bamboletta = papusica
...etc
Stiu pe de rost, pot sa ies in pauza? Lectii pentru acasa nu ne dai? pe bune, eu sunt in forma. Ce limbi mai parlesti?
Uite unde statea mandria nationala... ai uitat sa-mi reciti ca mucu-i frate cu romanu Hai sanatate!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebinuta spune:
Donia, cum te mai simti? A mai trecut durerea de umar? Sper sa-ti treaca cat mai repede.
Dianocica, indiferent ce decizie vei lua, sper sa fie cea mai buna pentru voi. Iar indemnizatia este luata in calcul la credit, daca salariu tau a fost mai mare.
Si Ada papa tzitzi ziua in functi de dispozitie. Dupa mese nu mai vrea, dar inainte de nani si cand e obosita serveste.
Pupici si sanatate fuguletilor bolnaviori.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dandusa spune:
quote:
Originally posted by aka
Dandusa ce mai stii de ziua cu alaptat. parca 29 sept. era? s-a stabilit vreun loc? si altceva mai vroiam sa te intreb, ai trimis poza la concurs? sa stim sa te votam .
nu s-a stabilit nimic...,ce crezi...,nu toate mamicile sint ca noi...,poate din comoditate...sau nu stiu...,mie mi-ar fi placut...,era altceva...,parca am fi fost si noi de "pe afara"...,dar cum mentalitatile sint...,cam vechi...,ce-or zice.."mooooama...,merg eu sa alaptez in parc?!?"...,da' nu stie ca "minunatele" au spart gheata de muuuultttt
poza n-am pus,ca nu vreau...,sincer imi plac foarte mult pozele mele...,dar am vazut poze muuult mai frumoase si daca nici ochiul meu critic nu vede...[omulet cu binoclu],asa ca stau in banca mea...,nooo dar chiar nu vreau sa eclipsez...sau sa fac fetele sa se retraga cind apar eu...,zau asa...,nu-i frumos...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!