Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor din ultimele zile: Jessica Priscilla, Radu si Andrei de simbata, Sarah, Ege, Gabita si Ariana de duminica si Ada si Andrei de astazi!
Va multumesc frumos pentru urari
. A venit bona ieri sa stea cu Miru ca sa putem merge la un restaurant citeva ore. Ne-am hotarit ca de revelion sa mergem cu amindoi copiii la munte 5 zile. Imi fac sperante si la un traseu cu skiurile (dar nu mai multe
).
meme, nu ne-ai mai scris de mult; ce mai faceti?![]()
COdruta, o pui pe Petra pe skiuri anul asta? Noi cred ca vom incerca cu Miru un pic, daca o sa vrea.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
oaana spune:
LA MULTI ANI PLINI DE BUCURII PENTRU ADA SI ANDREI DANIEL.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
RalucaN spune:
Buna dimineata!
La multi ani piticilor sarbatoriti in week end: printeselor Jessica de gina, Sarah de valen, Ege de ege, Gabita, Ariana si cavalerilor Radu de raluca si Andrei de mary!
Si un mare LMA si piticilor sarbatoriti azi: Ada si Andrei de meme! 
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Si un big LMA si Ioanei, multa fericire!
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05
deeapui spune:
LA MULTI ANI
pentru toti sarbatoritii, fie ei pitici sau dintre cei mari!
Deea
7+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
jadi spune:
La Multi Ani pentru Ada si Andrei irlandezul!
Noi am evacuat casa cat de cat, am ramas cu soacra sa gateasca un pic!
Deni &
Vlad & Tudor
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor 

Ioana, DAAAA, sper numai sa fie zapada....Deja noi facem exercitii in casa (izometrie), sa fim pregatiti 

Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
jadi spune:
Va povestesc si eu in cateva cuvinte cum a fost la petrecere la Vlad. Au fost 11 copii, din care doar vreo 5 mai mari, restul de o seama cu Vlad! A primit la cadouri, ne-am umplut casa de jucarii si am nevoie de cel putin 4 seturi de baterii. Eu sunt incantata de o geaca primita, de sosoni de apa dar si de o puzderie de masinute pe care le manevreaza in turma, cred ca acum are peste 50 de masinute mici mici, plus o parcare cu rampa si bucla. Plus o tablita de desenat, cateva jucarii lego, niste motociclete cu telecomanda si hainute frumoase! Sambata seara nu stia cu ce sa se joace! Dodo pentru ca fost cuminte s-a capatat si el, ba cu o jucarie, ba cu niste totosi! O sa va pun si niste poze cand ma voi trezi din lenea pe care o am! Aaaaaa, si tortul a avut trenulet pe el! Si aproape toti copiii au vrut sa sufle in lumanari asa ca mi-am ars un deget de cate ori am aprins lumanarile cu bricheta!
Am vazut si eu primul serial din grey anatomy, de 3 ori chiar, ultima data titrat nu de alta dar am o capacitate de intelegere a limbii engleze de 75%. Ca de vorbit nu prea, mi se pune un nod in gat
. Azi cred ca ma mai uit din nou, sunt dusa cu capul, nu?
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Si sa nu uit, din copiii de o seama cu Vlad, doar el era mai limbut. In schimb chef de joaca aveau absolut toti deci nu mai conteaza care stie sa vorbesca sau nu, doar ca unii zapacesc parinti cu cuvintele, eu uneori sunt ametita si as mai vrea sa mai taca din gura, e ca un papagal.
Deni &
Vlad & Tudor
b_irina_c spune:
La multi ani tuturor prichineilor
! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii!
Ioana la multi ani fericiti
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)