Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la muuulti ani, sarah! la muuulti ani, ege!

innaa, sunt femeia exceptie clar!

miflore, cum a fost piesa? vreau si eu s-o vad. stii ce program au in bucuresti?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani draga sarah la 2 anisori!!! si nu uita ca tu ai acolo sus o stea norocoasa. te iubim mult si ne e dor de tine.

la multi ani si pentru ege si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani, ioana si tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

La multi ani Sarah!!

La multi ani Ege! sa fiti sanatoase si cuminti!

Intreba cineva in urma cucateva pagini daca le dati copiilor ciocolata de tip Kinder cu lapte. Eu i-am mai dat....si nu s-a aratat prea agitata. Am facut in schimb greseala de a-i da intr-o dimineata cereale cu cacao(chiar nu imi vine acum in minte numele desi e un brand cunoscut) si o zi a tinut-o numai intr-un alergat....fara somnul de la pranz ...iar seara am reusit sa o adorm fooooarte fooarte greu.

I-am mai dat zilele astea si dulceata de capsuni si se pare ca ii place.

voi ce bunatati le mai dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

LA MULTI ANI,SARAH,SA CRESTI MARE SI SA AI PARTE NUMAI DE ZILE INSORITE!!GABRIELA,SA VA CREASCA MARI PRINTESELE SI SA VA BUCURATI DE TOT CE VA ADUC,PENTRU CA SUNT CU ADEVARAT DOUA COMORI.
Ege,sa cresti si tu mare si sanatoasa,o asteptam pe mami cu vesti despre tine.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Sarah Egela multi ani cu multa sanatate si fericirie sa va bucurati de pritesele vostre valen si Ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Sarah si Ege! Sa va distrati bine azi, de ziua voastra!
Un de la noi.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani", Sarah.
Sa cresti mare, cuminte si sanatoasa si sa o iubesti mereu pe surioara ta ca acum.

Noi abia asteptam sa ajungem la petrecerea ta, sa te distrezi pe cinste..

Si mai trimitem un "La Multi Ani!" lui Ege la malul marii. Petrecere frumoasa si tie.

Ioana, "La Multi Ani".

Copiii proprii picteaza, asa ca presimt ca vom avea de treaba dupa.

O duminica placuta la toata lumea,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara Piticodrom festiv,

La Multi Ani! pentru aniversarea a 2 anisori: Jessica Priscilla, Radu si Andrei pe 29 sept si
Sarah, Ege, Gabita si Ariana Alexandra azi, 30 sept.
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre.

Ioana, La Multi Ani! Multa sanatate si fericire.

Pup fetele, o seara placuta,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani pentru sarbatoritii de ieri, Radu, Andrei si printesuca Jessica! Sa traiti, sa fiti sanatosi si voiosi! Numai bine!!!

Si cu dedicatie speciala frumusetilor de azi Sarah si Ege! Sarah, are dreptate matusica Alina, ai o stea norocoasa acolo sus care sigur te va calauzi toata viata! Te pup tare si sper ca intr-o buna zi sa te revad si pe tine si pe mami si pe surioara frumusica!

Ege, la multi ani ochi frumosi! Sa o pupi si pe mami si sa o indemni sa scrie mai des sa aflam vesti despre tine.

Si pe mine m-a terminat mersul pe la BE, eu nu ma mai duc, parol! Curata nebunie!

Mergi la inceput