ajutor!!Vrem sa zburam acasa! Ce trebuie sa facem?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna,
Nu itzi face griji pentru un zbor atat de scurt. Noi am zburat, la 4 luni si ceva, peste ocean vreo 10 ore si inca vreo 2 din Amsterdam in Bucuresti. Bb o sa stea la tine in bratze pentru zbor in Europa. Taromul e f. bun, nu cred ca vei avea neplaceri. O sa fie f. bine, o sa vezi!

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Saso, cand pleci? Eu plec maine cu Taromul de la München! Oare sunteti si voi dabei? Tare ar fi fain. O sa ma uit dupa mamica cu bebel mic-mic!!

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Sasoooooo !

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

imi pare rau lauraa..
plecam in 10 iulie.. si au zis ca-i direct!
am sa sun luni la tarom aici sa intreb de toate! Normal ca as lua si carutul cu mine.. si baby safe-ul... nu stiam cum se poate! Dar sper sa aflu de la ei si va scriu..
eu va super multumesc...!!!! nu stiu ce m-as face fara voi... ce rau imi pare ca nu v-am gasit mai repede! Orice ma framinta... orice gind am.. stiu ca sinteti voi.. si incet facem lumina.. in orice!!

chiar daca acum sint mai rar de gasit.. de multe ori citesc ce-mi scrie-ti.. dar prapa mica nu ma lasa sa scriu! Vrea in brate... ca inca are crampe..si asta e!
deja imi da de stire!

Multumesc.. si va !

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Din cite am vazut eu respectivele cosulete se ataseaza cu niste curelushe de peretele din fata scaunului ( ar trebui sa ai scaunul linga insulitzele din mijlocul avionului). Probabil ca stewardesele or sa te mute daca nu ai locul acolo. De obicei se straduiesc sa iti faca zborul cit mai placut! Stii cum e , daca e mama nervoasa, e baby nervos si plinge si se enerveaza toti din avion....Deci mai bine te fac ei pe tine fericita. Noi cind am zburat nu am vazut pe nimeni care sa stea cu cosuletul in brate.

Zbor placut,
Anca.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

multumesc parpalak.. mi-a fost de un real folos!
si-i mai multumesc si la Lumy!! super ai scris.. ai talent si rabdare!! Stiu de unde rabdarea.. ca tehn. dentar. ... si sotul meu e la fel!
incep sa-mi treaca .. toate emotiile... eu sint emotionata pt ea.. ca mie-mi place sa zbor! nu vreau cumva sa i se intimple ceva, sa ramina cu dureri... sau mai stiu eu ce!
Este o melodie de la Roxette:
ceva
she's so vulnerable..
china in my hands

i could never hurt the one i love,
she's all i've got

pling cind aud versurile..
asa-s eu.. o mamica mai amotiva.. sint in stare sa nu maninc toata ziua daca asta mica e chinuita de colici.. si-tin cit e ziua de lunga in brate si-o masez pe burtica si o intorc pe stinga pe dreapta pem burtica.. si n-o las o secunda..
ii cint ii povestesc, ascultam muzica.. nu stiu.. asa ca mamica.. sint in stare sa mut muntii pt ea!

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

hai sa te linistesc si eu ca tocmai ce ne-am zburatacit incoace...

sara a zburat prima data la 7 saptamini; apoi la 9 luni si iar la un an si 9 luni;
poti lua cu tine caruciorul pina la imbarcare, pina la intrarea in avion, ti-l dau inapoi cind cobori, si poti lua cu tine si scaunul de masina in care bebi sta totusi mai comod decit la tine in brate pt 2 ore... deci poti tine bebeul in avion in scaunul de masina - roaga-i sa lase locul liber linga tine sa nu tii scaunul cu bebeul in brate!; noi aveam atunci un maxi-cosi, nu statea prea fix in scaunul de avion dar a fost ok; am trecut centura peste si bebeul a dormit beton; nu te stresa cu urechile la decolare/aterizare... ia la tine minimul necesar, vei vedea ca toata lumea va fi atenta cu tine;
aaah, vezi la otopeni cauta liftul dupa ce coboriti din autobuz....
drum bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Sasso,

cind am venit eu in De, Alex al meu avea 2 luni, färä 2 zile...
nici nu aveam Pampers!!!....l-am impachetat bine, l-am hränit bine si mi-am fäcut tot felul de ginduri ca si tu, de altfel...
Din Bucuresti pinä la Berlin, dureazä o orä si 50 minute...jumätate din drum l-a dormit si jumätate a fost ocupat...erau niste nemti in fata nosträ, care se intorceau mereu la el!!!..asa cä a avut distractia lui...
Nu a fost absolut nici o problemä!!! Nici mäcar nu a fäcut pipi asa de mult, ca sä treacä prin cele 5 scutece!!...asa cä, nu-ti face griji...copilul l-am tinut eu in brate, desi a trebuit sä plätesc un loc si pt.el...dar nici nu l-as fi pus pe scaun lingä mine!!!
Roag-o pe stewardesä, sä-ti dea un loc bun, unde nu e gälägie de la motoare si mai departe de spate, unde se poate fuma...

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

am vorbit cu Tarom-ul:
adultii au voie 25 kg pe persoana si inca 8 la bagaj de mina..
micuta are voie 10 kg
mi-au zis ca vom vedea in avion, daca este loc.. atunci va primi si ea locul de linga mine..( sta sotul meu cu noi.. nu mai stiu sint 3 locuri?? pe un rind-clar stiu ca sint 2 siruri, nu este cel din mijloc)daca nu va sta la mine in brate. am mai intrebat-o si pe moasa.. ea a zis ca important e ca sa aiba copilul cel putin gurita deschisa sa se regleze presiunea singura..si si maibine e sa manince.. ca miscarile mandibulei ajuta si mai bine la reglerea presiunii de afara si din urechiuse!

va multumesc!
nu stiu daca de acasa am sa am acces internet.. dar daca da.. va scriu cum a fost cind vin !

aveti si voi grija de voi!

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput