ajutor!!Vrem sa zburam acasa! Ce trebuie sa facem?

ajutor!!Vrem sa zburam acasa! Ce trebuie sa facem? | Autor: Saso

Link direct la acest mesaj

ma refer la bb!
este periculos din cauza ca se pot infunda urechiusele.. sau nu?
unii zic ca bb trebe sa bea la decolare si aterizare...dar ce fac eu daca bb meu maninca la sin si..nu bea altceva?
va multumesc si astep...sfaturile voastre!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Alapteaza-l!!!

Eu asa am procedat anul trecut.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

nici nu stiu exact.. unde sta bb in avion? stiu ca am mai platit 70 € pt bb.. dar.. va sta la mine in brate?
atunci va fi usor sa-l alaptez!
povesteste-mi un pic.. te rog...cit de mare era bb tau cind ati zburat?

pupici!

scuze ca-s asa succinta, intre timp alaptez..

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Bebe al meu avea atunci 9 luni. Pina la 2 ani copiii stau in brate la mama lor.
Nu va fi usor asa ca iti doresc sa te inarmezi cu multa rabdare.
Calatoresti singua cu bebe?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

nu zbor singura víne si sotul meu cu noi!
de ce? rabdare?
reactioneaza nasol? ca norocul ca zborul nu dureaza mult!
crezi ca e prea devreme la 2,5 luni?

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

buna,
Eu am calatorit cu Melany cind a avut 3 luni jumate. Si eu o alaptam, asa ca in momnetul decolarii si aterizarii am incercat sa o alaptez sa nu aiba probleme. A plins ea un pic, banuiesc ca o dureau urechiusele, dar si pe sotul meu il doreau, dar pe mine nu. Asta depinde de fiecare om in parte. Noi cind am cumparat biletul pentru ea am cerut cos pentru copil avind locurile din fata in fata ta ai loc in care se agata acest cos. La noi a fost vorba de un drum mai lung de 11 ore. Dar nu am avut probleme.
Delia, melany & bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Acum doua luni am facut si eu un drum spre Romania cu Mihai care avea atunci 7 luni, deci marisor fata de al tau. 10% din pretul biletului l-am platit pentru el, ar fi trebuit sa stea la mine in brate dar am avut marele noroc ca locurile(locul) de langa mine sa fie libere si atunci l-am pus cu cosuletul pe scaun.Oricum daca nu se completeaza locurile, stewardesele sunt foarte dragute si te muta pe tine daca e cazul pe alte locuri ca sa poti pune copilasul langa tine.Eu am zburat cu Malev-ul, am fost foarte multumita, mi-au oferit si o paturica-care era impachetata, deci noua-pentru bebe precum si un saculet cu un avion Malev de jucarie, niste carti de joc pentru copii,o cutioara de creioane colorate si o carticica de colorat.
Mihai nu prea se da in vant dupa apa, sucuri si am intrebat moasa ce sa fac in cazul in care nu vrea sa bea lapte la decolare sau aterizare? Ea mi-a spus ca sa-i dau suzeta sa o suga si nu vor fi probleme.Am folosit doar suzeta si bebe nu a avut nimic in conditiile in care am schimbat un alt avion spre Timisoara in Budapesta deci am avut parte de 2 decolari si 2 aterizari.

Succes!

Dana

Mergi la inceput

din pacate.. noi zburam cu tarom-ul.. a fost mai ieftin.. si ce a fost f important e cursa directa.. deci totul va dura o ora si ceva!
faza e ca .. suzeta nu o tine chiar tot timpul.. asa ca va ramine faza cu alaptatul.. care nu e niciodata refuzat!
ati luat cu voi baby safe-ul?( scaunelul ala care e obligatoriu in masina)mie mi se pare chestia aia asa de incomoda..nu are cum sa-si sprijine caputul...dar daca trebuie... o luam!

despre bilete.. habar n-am ce sa mai cer acum.. vre-o favoare.. am comandat prin internet, dar la intrebarea citi calatorim am spus ca doi adulti si un bb sub un an.. poate ca vor tine cont de asta!
Cine stie.. cine a mai zburat cu tarom?
Ati fost multumite?
ca biletul... costa destul!
ne-am mai uitat dupa una alta pe internet.. si cam la acelasi pret cu biletele..spre casa am mai gasit o excursie de 1 sapt in spania, hotel 4 stele, si cu program de baby sitter(nu ca am avea acum nevoie) si cu masa de seara si mic dejun inclus!!! tot acelasi nr de persoane, adica 2 adulti si copl!
... nu e totusi.. ciudat?

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu am venit cu andra cu tarom-ul cand avea 4,5 luni. Pai am spus ca am un bb mic, am comandat & rezervat ( e bine sa vorbesti direct la agentie sa te aisguri ca au inteles si REZERVAT loc in primul rand unde e mai mult spatiu in fata). Am spus ca am carut, aveam 1 din ala cu tot cu scaund e masina, in care am pus-o pe andra. Carutul era mai mare decat locul disponibil as aca l-au luat (f amabil, surprinzator de amabili!!!, m-au condus cu tot cu catel si purcel pana la scara si abia acolo au luat carutul, sa nu ma stresez si sa planga copilu!!) la cala si mi l-au dat in Frankfurt la bagaje (fara extra cost!). Asaaaa... mai departe. La locuri ea nu avea vilet cu loc da' am pus-o langa mine si cand am facut escala la Sibiu a venit o tanti si avea locul ala, da' decat sa se aseze langa un bb (din 3 locuri eram eu, ea si 1 liber pe care era andra, normal!) a zis ca daca poate sa se aseze in alta parte sa- ma lasa in apele mele si s-a rezolvat. No problem la 2 aterizari si 2 decolari, andra a dormit, s-a jucat, timpul a trecut f repede, mai stresata am fost eu.
Ce-am uitat...? nu stiu, mai intreaba tu...

pS: mie mi s-a parut mai sigur sa las bb in cosuletul de masina, dar daca nu gaseam loc nu stiu ce faceam. Acuma ce sa zic, am cam mers la nesimtire, am zis ca n-or fi toate locurile ocupate sa ma lase cu tot cu cosuletul ala in brate, si daca tot n-or fi, le pun cosul in brate la ei ca sa tine eu bebele. Se rezolva la fata locului toate

In concluzie sa n-ai emotii ca mergi cu taromul ca a fost bine, amabili, acuma nu se mai fumeaza deloc in avioane. Eu am mai mers si cu KLM si inca o firma care nu stiu daca mai exista si comparativ e bine. Ca sa nu mai zic ca am avut 40 kg de bagaje in loc de 20 si nu mi-au luat nici 1 leu in plus, or fi zis ca are si bebe si m-au lasat in pace.
Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Raluca a zburat prima data la 1 an.Iar la decolare si aterizare am tinut-o in brate si legata cu centura speciala de bebei,nu a avut nimic in gura-suzeta sau biberon si nu cred ca au durut-o urechile pentru ca nu a plins .Chiar i-a placut la decolaclare,iar la aterizare a adormit.
Daca bb-ului tau ii place sinul atunci poti sa-l alaptezi.
Calatorie placuta,si un bb cuminte in avion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Nici Melany nu tinea suzeta in gura si am avut 2 decolari si aterizari. Daca e vorba doar de aproape 2 ore eu zic sa nu iti faci probleme. Bebelusul are voie sa aiba 10 kg, la companiile in care adultul are voie 20 kg.
Delia, Melany & Bebe

Mergi la inceput