* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Rocsana, sa scriu repede raspunsurile noastre:
DA pentru: 35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,46,47,49,50,52,53,54,

21 de luni! Bravo Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

quote:
Originally posted by micaalsa

Si raspunsurile la testul meu:

42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 50, 51, 52, 54, 56, 59, 62, 65, 66

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 46, 47, 50, 51, 52, 54

Acuma ce-i drept sunt lucruri pe care n-am lasat-o sa le faca, asa ca nu pot sti daca poate sau nu. De ex. sa toarne apa dintr-o cana in alta, sa se urce pe dulapuri ... Astea le-am eliminat din start.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

La abilitati fizice a iesit fix 18 luni! La simtul cunoasterii 21! Felicitari! Eu am vazut un test al unui copil cu probleme, avea 7 ani dar i s-a facut acest test de 1-3 ani si la simtul cunoasterii nu raspunsese la nici o intrebare... Sa stii ca nici eu nu sunt sigura la toate intrebarile (ce mama denaturata, nici nu-mi cunosc copilul bine, nu?! ) caci prima data cand am facut testul la intrebarea daca poate pune 2-3 cuburi unul peste altul eu am raspuns negativ caci habar nu aveam, ea acasa nu se joaca niciodata cu cuburile... insa cand am mers la check-ul de un an jumate si i-a dat asistenta o pungulita cu 5 cuburi sa vada ce face cu ea, (eu cam stateam cu morcovul stiindu-i ca nu-i plac cuburile) da de unde, ea le-a scos si le-a pus pe toate 5 unul peste altul... La fel si la intrebarea cu mingea, habar nu am, de aruncat o arunca dar de prins nu cred ca poate, dar mai stii?! Tre sa incerc... Si la aia cu canile, normal ca nu am incercat nici noi, insa mie mi se pare destul de greu, nu cred ca poate, plus ca o vad la nisip cum se joaca, desi are mai multe forme, nu toarna niciodata dintr-una in alta. In schimb la gradinita daca nu-i place mancarea pune din farfuria ei in farfuriile altor copii... Chiar am sa incerc diseara la baita faza cu canile si am sa va spun.

Tre sa fug la munci. V-am pupat si o zi de toamana superba va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Rocsana, multumesc!
Micaalsa, am vazut jucariile, vad ca ai si preturi..va fi si online sau asta mai tarziu? Sunt faine, dar marcile exista deja pe piata, nu?
Eu am lasat-o pe Ana sa toarne apa (are 2 cani de plastic, ale ei0, incearca, dar nu reuseste,deci nu.De aruncat mingea,cu tinta, nu reuseste, schiteaza asa o miscare,dar nu e completa, asa ca am raspuns nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

1.rocsanica fata....35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 46, 47, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 60

2.de luni o duc la cresa pe mandra...gata, e batut in cuie...s avedem cum o fi...eu deja dau in plans numai cand ma gandesc...iar ea, nu stiu ce sa zic: azi dimineata cand m-am intors cu raspunsul de la cresa, i-am pove din nou despre asta, ce si cum...ea si-a luat poseta, a pus-o pe bunica-sa sa ii indese acolo bluzita de pijama si a cerut sa plecam...i-am zis ca fugitu' de acasa presupune sa nu iei nika cu tine...Am inima cat un purice, stomacul nu mai zic...am niste emotii mari de tot, temeri si constat ca am o fetita care a crescut sub ochii mei...

EDIT
3.imi pare rau ca nu am apucat sa urez si eu LA MULTI ANI Deliei si Anei Maria (initial scrisesem Mihaela, ca ma tot baraia cumnata cu o mihaela de-a ei...deci dam miel, curcan sau ce s-o mai obisnui) ...sa fiti sanatoase, frumoase si mai ales cuminti si sa ascultati de bebeii vostri...

revin dupa ce reusesc sa o culc

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by aalina2003
Micaalsa, am vazut jucariile, vad ca ai si preturi..va fi si online sau asta mai tarziu? Sunt faine, dar marcile exista deja pe piata, nu?
Eu am lasat-o pe Ana sa toarne apa (are 2 cani de plastic, ale ei0, incearca, dar nu reuseste,deci nu.De aruncat mingea,cu tinta, nu reuseste, schiteaza asa o miscare,dar nu e completa, asa ca am raspuns nu.

Le-am pus in albumul de poze pentru cunostintele mele care nu pot veni la Alba sa le vada si pentru voi, bineinteles . Nu stiu daca modelele astea de jucarii exista la noi pe piata, in Alba sigur nu ... poate in Bucuresti ... nu stiu pentru ca pe-acolo nu am fost la cumparaturi de jucarii. Eu o sa le primesc pe acestea din America, sunt pe drum.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa...vazut poze cu jucarele ...intr-adevar in Bucuresti exista o oferta destul de generoasa ca numar...nu si ca preturi de cele mai multe ori....dar e bine de stiut ca putem apela si la tine pentru ceva idei
Ciufarina...saru'mana de aprecieri...da, e mai inalta, mai blonda si mai grasa...cu vreun kil luat luna asta...asta dupa ce din iarna stagneaza la greu...
Cat despre arsenalul de maimutzoi...nu am plecat cu ei de acasa...o parte i-a primit cadou de la rudele cu care am fost la mare, ca am prins sf. marie acolo ...
Intr-adevar e superb la Moeciu...dar unde nu e superb in Romania, mai ales daca te duci la munte????
Andreea...vazut poze cu "grasunica" de Bubu...si eu trag nadejde sa ne vedem inainte de zapada...

varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Polixeni

Catrinutza am vazut-o si pe blonduta ta...o mica sfarleaza ce mai??!!!!! Foarte interesant ce ne-ai zis in legatura cu activitatile copiilor.si eu i-am luat un scaunel mic de plastic lui Nick dar nu prea sta pe el.Si Mariuk chiar sta la masa si lucreaza acolo in liniste??Bravo!!!!

Da, realmente sfarleaza...si fofeaza...
Ma bucur ca ti-au stranit interesul chestiile alea cu activitatile...intre timp mi-am mai amintit ce mia- mai zis, da am mai si uitat din ele...ce imi mai amintesc acum: jocul cu plastilina, dar numai sub supraveghere stricta sa nu pape, sa ii punem sa faca slalom printre jaloane cu masinutze, cica fff buna este mingea aceea uriasa cu manere (am uitat numele ei de cod )...si sa imi mai amintesc si iti zic...

De chestia cu scaunelul...si noi am avut unul de plastic, dar a disparut rapid din peisaj pt ca era folosit ca scara si fiind prea usor, se dezechilibra fff repede...
Acum avand si masutza, s-a schimbat treaba...sta acolo si mestereste, isi face de lucru...ma pune si pe mine sa stau cu ea, facem schimb de scaune la cererea ei, ne jucam acolo sau se duce singurica si se joaca acolo...doar ca atunci cand e singurica nu sta fff mult....

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Stefanna

mda, mda, mda... poate ca si-o mai aduce careva aminte si de noi....
da e musai, ca am de pupat o Maia, o Biencuta,o Theaa si o Mariuca.Sint tare scumpe fetele astea dom-le, si tocmai mi-a mai revenit respectul fata de mine insami, dupa ce cineva binevoitor a concluzionat si mi-a expus parerea ca de cand sint mama nu mai am capacitatea de a vedea copii altora frumosi.Iote bre, ca io pe toate aste 4 printesuci chiar asa le-am si vazut printesuci.
Catrinutzo, zic ca tine, mi-e rusine sa ma mai si plang, ca am sa ajung milogul de ghiocei, si nu poftesc... asa ca ma descriu prin actiunea de a trai inca.... poate m-oi reabilita candva. Pana una alta mai fetelor dragi, sa stiti ca imi tineti cald la cord de cate ori va citesc, si de aceea am si pregatiti pupi de la cord, ca sa va rasplatesc.
Delia la multi ani si viata dupa cum iti doresti

Stefanna si Bianca-Nicola (22 martie 2006)

Draga mea, titlul de milogul anului e ocupat deja de mine.......
Si cumva au concluzionat acele lucruri mamicilie si taticii ai caror copii nu au primit calificative maxime de la tine???...lasa-i in palta lor....acu' eu ma bucur ca sunt in lista celor cu copii apreciati

Si sa traiesti dragutza incaaaaaaaaa...multi ani de acu inainte...

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micaalsa

Am gasit cateva (patru) ... nu stiu pe unde le-am salvat pe restul dar le recuperez eu.
Uitati-o pe gonguta mea AICI

[

....pupam o blondina razacioasa....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Micaalsa,doar atat stiu eu,ca marca exista prin marile hipermarketuri, de preturi..poate fetele din Bucuresti sa stie mai multe,eu nu am cumparat nimic ..nu am mai ajuns de mult pe acolo, poate in octombrie,sper si eu...!

Mergi la inceput