Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
acs spune:
Teutz, Alexia scumpa! Asa patea si Victor, dar cand era mititel, insa acum nu mai are nicio problema. Cred ca ar fi bine sa-i faci niste investigatii. Din pacate nu stiu ce anume :(. Nu poate sa te indrume medicul de familie? Multa sanatate puiutei!
Asiza, Bamboletta, fetele au facut toate vaccinurile obligatorii si le va face si Victor.
La un an (si la doi) il vom serba in familie pe bursuc, dar incepand cu 3 ani vom da petrecere mare :).
Madaluta, m-am emotionat citind despre bebe din burtica! Multa sanatate si sa te simti bine! Darius
Roxanica, ai povestit foarte frumos despre David si plimbarea pe bicicleta!
Danita, noua ni s-a recomandat novocalmin la febra mare (peste 39), sub varsta de 1 an.
Roxana, ce bine le sta copiilor impreuna! Foarte frumoase poze!
Victorila a implinit sambata 10 luni ( puiutul mamii :) ) si cu ocazia asta ne-a facut o bucurie: s-a reglat la stomacel. Asa incat putem trece usor-usor la mancare normala.
Nu mai vrea in schimb sa doarma in timpul zilei. Il asezam frumos in carucior (altfel nu dormea nici inainte) si-n timp ce-l leganam scoate capul pe langa plasa carutului. Nu ma pricep sa va explic, dar e mortal :). Cand o sa am timp o sa-i fac o poza. Prima data cand s-a intamplat era cu maica-mea care-l legana de zor (sa doarma baiatul). Si se trezeste la un moment dat trasa de fusta si nu stia ce se intampla :). Scosese Victorila o labuta si-o prinsese pe buni de fusta :).
Multa sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
marani spune:
OANACAT, super fain la nunta tre sa fi fost, adevarat ca emotionant momentul descris de tine. Imi pare rau ca esti bolnavioara, sanatate multa iti doresc. Si eu sunt varza de 2 zile, azi noapte am folosit karvolul fetei, fac si eu ca Asiza (parca) cu calgelul. Desi eu am respirat pe gura toata noaptea, bubamara a dormit super bine (cu 3-4 treziri) si a respirat normal. Dimineata: rauri de muci, traiasca pompitza...ce-o mai chinui pe saraca fata...
- mama ta nu poate sa-si ia 2-3zile liber sa stea cu Nico? si sa-i zici tu ce tre sa faca, macar de plimbat si joaca, iar cand o hranesti iti pui masca. Iei ceva pt raceala? sper din suflet ca Nico sa nu ia.
KIKINEATZO, Sara Maria e mai bine? cum se simte? papa bine? bubamara acu papa numai jumate din cantitatea pe care o manca inainte, ori din cauza virozei ori de la dinti ca tare e umflat jos...Sanatate multa si voua!
Ajutati-o pe Sonia
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima!
Hai mai, fetitzelor, nu trebuia sa ma laudati... pentru ce-am scris, pur si simplu eram ,si din fericire,mai sunt tare tare bine-dispusa, asa am o stare euforica, sunt multumita cu viata mea.
Ieri am repetat plimbarea cu bicicleta, numai ca in cerc extins, cu bunicii, cu fratele meu, toataaaaaa lumeaaaaaaaa!!!O nebunie!
Sambata am fost la nunta, super nunta!! Fff multi tineri, atmosfera faina, muzica excelenta ! Bai, parca toate mi se par extrordinare!! oi fi eu intr-o pasa buna sau chiar viata-i frumoasa??
La nunta a fost un cuplu de dansatori profesionisti, fac parte din lotul national de dans al Germaniei, bai, fetelor, si au tras aia o salsa, rumba, sau cea cea ce-o mai fi fost , dar stiti cum??Pasional, fierbinte...ooooo, si cum o tine el, si cum se agatza ea de el, clocotea sangele-n tine si-ti ardeau obrajorii...Cred ca aveam vreo 38,5 mai mult nu cred sa fi fost Hidratata bine si a scazut repejor
A_deju, vad ca si tu ai fost la nunta...eleganta, Mihailu baiat finutz, toate frumoase, dar am sesizat cu stupoare ca intre doua poze au disparut TOATE , da' TOATE sarmalutzele din farfurie, si o piscatura din ardeiul iute. Dar mamaligutza nu-ti place, lady???
Teutz, imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund cu regurgitarea, parca pana la 6 luni ar fi normal, ulterior ar trebui investigatii suplimentare. dar tu esti bucuresteanca, ai acolo n-shpe mii de clinici si dr. profesionisti, asa ca are cine sa te informeze corect. Cum mai e Alexia cu raceala?
Ruxandra, poate ca s-a suprapus doar accentuarea dermatitei peste prajiturica aia, desi albusul e alergen...e drept. dar cat o fi mancat conu'??o firmitura doar...sau???
Danita, Laura!!! Cum se simt baieteii vostri azi?? Sper ca s-au insanatosit!
Dolores, ma bucur mult ca David e mai bine!
Am admirat poze cu bebei de Asiza, Yagmur, Simo, Adinazot, Donia, Flore, Dia, toti sunt desavarsiti!!!
Dianocica, ai dreptate cu starea mea , sa stii ca experienta aia cu spitalul e un punct de reper pt. mine, e ca marea schisma, mi-a impartit viata in doua, cam asa: inainte de spital si dupa. Dr aia nebuna care vedea probleme peste tot si ne-a infundat de antibiotic m-a facut sa-l privesc pe David ca pe un copilas bolnavior. M-a facut sa stau speriata la fiecare marait sau sa vad o maaaaaaaaare si grava problema in refuzul fiecarei lingurite de mancare. Acum insa m-am scuturat odata pt. totdeauna de atitudinea asta tampita. M-am uitat io asa bine intr-o dimineata la copilu' meu cat e de vioi, de energic, cum se trezeste fericit cu zambetul pe buze si tzusti in picioruse, cat e de atent la tot ce-l inconjoara, cum mananca el cat si cum are chef, cu pofta, si mi-am jurat in barba ca n-am sa-l mai privesc niciodata, nemotivat, cu ingrijorare si teama, ci numai cu optimism. si uite, acum a fost bolnavior, racit, nu mare lucru, dar nu m-am gandit cu groaza ca el e micutz, si bolnavicios, si corpusorul lui nu va trece cu bine peste boala, si ca vor aparea complicatii, ci am avut mare incredere ca se va insanatosi repede si foarte curand va fi din nou vesel. Si asa a fost!
Shinevaaaa sa ma opreascaaaaaaaa...turui ca o moara stricata....
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Hai c-am vorbit aiurea si-am uitat ce e mai important. s-o felicit pe Madalutza pentru samburelul din burtica!!!
Kikineataaaaaaa, cum se mai simte Sara???
Alexandra, bine ai revenit! Ma bucur ca Mark papa bine si felicitari pentru primii pasi!
Oanacat, multa sanatate!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
bambo nu am ajuns la ikea, daca mai aude alex de drum acolo cred ca ma ia la . tre' sa vad cum fac sa mi fac drum in timpul saptamanii.
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
ok nu-i nici o graba cand ai tu timp e ok
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dandusa spune:
Asiza,
super ginere ce am ,foarte tare freza cu gel,ii sta minunat...,Crinuta este topitaaaa de-a dreptul...
Foarte frumoase Clujencele...,mai ,mai...,ce fete faine sinteti...
Donia,
imi placea Canada foarte tare...,eram indragostita de locurile pe care le-am vazut...,dar acum prin tine,m-am indragostit si mai tare...,spune-mi,ce nu-ti place acolo?...,ce ti-ar place sa fie altfel?
Copii sint minunati de frumosi...,imi place mult ca voi nu asteptati un week end monoton si odihnitor...,plecati toata ziulica ...,sa va distrati...,super tare...,asa sint si eu...,n-am stare acasa...,trebuie sa plec ...,norocul meu ca o am pe Teutz aproape si ea este la fel de "dusa" si plecam amindoua...,toata ziulica...
David ,este foarte frumos...,mami lui la fel...,Sofia,este dansatoare si mortala...,am ris cu lacrimi...Alessia,o scumpa cum ne-am obisnuit deja...,iar gradina zoologica...,offf ce rau arata...,pacat...
ps:fetle care stiti ,cum ajung la gradina botanica din Pantelimon?...sau unde este mai exact?...,vreau sa o duc pe Crinuta acolo...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!
bamboletta spune:
Neata
Sunt treaza de la 7.45 se pare ca si-a facut program de dim fata eu eram obisnuita cu 9-10 dim
m-am apucat si eu de treabasa nu ma plictisesc am facut curat in dulapul de haine
bineinteles ca ea acum doarme
Laura-cum mai e Dani?
Dianocica-tare D cu putza
Teutz-nu stiu ce sa zic de regurgitare,nu am avut problema asta la printesa
Shoshika-bine ai venit in
Aelita-vai ce scumpa e Sofia
Donia-ai niste copii superbi
Oanacat-multa sanatate sa porti mereu masca
Dolores-pozele cu palaria de fetita pe cap ,multa sanatate
Acs-
a facut ochi deja
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
bamboletta spune:
iar mi-au oprit apa rece si iar am rufe in masina de spalat macar sa anunte in ziua de,la ora cutare inchidem apa
nici sa gatesc nu pot
luna 11
kikineata spune:
Ma scuzatoi cum scriou dar ioar face tastatura fiogurio soi n-am tiomp sa sterg kliotere care se tasteaza aiourea,. Suntem rau tare cu antiobioiotioc nu toit,. n-a mancat niomioc azio ioerio era maio bione,. mancase 20 gr a viomat cu mucioio dion gat tiot sio pe nas,.
Spunetio-mio unde gasesc va roig colargol????????
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
bamboletta spune:
Kkineata-imi pare tare rau,colargol gasesti la farmaciile sensiblu,gargarita sa se faca repede bine
luna 11