***LA REDOUTE (52)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Aissa daca la tine merge,eu de ce nu pot baga nimic in cos oare?
Gresesc undeva?Tu cum faci?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

La voi mai scrie daca e disponibil produsul sau nu?
La mine nu mai apare si nici nu intra-n cos/

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

la mine e ok.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Si la mine e ok doar ca daca incerc succesiv mai mult de 2 coduri imi goleste cosul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La mine a mers, am pus in cos, am incercat sa finalizez insa nu imi accepta cardul (cu care am platit si pe 18 si are bani pe el), cica fraza aia cu hostess. Am reincercat si apare aia cu American expres...cred ca lucreaza in site.
M-am decis sa comand de 9,6 euro (cosul cu totul e de 14) ca sa bag codul pt geaca bej :)
O fi prea mare 50-52??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

La mine a mers, am pus in cos, am incercat sa finalizez insa nu imi accepta cardul (cu care am platit si pe 18 si are bani pe el), cica fraza aia cu hostess. Am reincercat si apare aia cu American expres...cred ca lucreaza in site.
M-am decis sa comand de 9,6 euro (cosul cu totul e de 14) ca sa bag codul pt geaca bej :)
O fi prea mare 50-52??

arata-ne ce-ti iei .marimea la geaca e marimea ce o porti de obicei?

Mergi la inceput

Pai nu stiu ce sa zic. La bluze si pantaloni mi-am cam luat teapa cu 50 de la LR in sensul ca imi sunt cam mari, dar geaca ma gandesc ca e ok sa fie mai lejera ca vine si peste ceva mai gros.
De luat ... am pus maieul ala cu bilute de lemn primit de cineva zilele astea: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3554740&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 si un pulover http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9095659&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1. Asta e comanda data exclusiv pt geaca, daca reusesc sa o validez...deocamdata nu merge. Ori e ora de inchidere la ING ori...nu stiu. MAi incerc mai incolo putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sotzul e foarte incantat de Kickersii si Caterpillarii lui. II sunt bune si masurile.

Am uitat sa va spun ca am folosit codul COLIS si de la 110 euro cat erau ei mi-a scazut pretul la 88. COLIS scade pretul la produsele cu pret intreg si da si FDP gratuit. Apoi mi s-au scazut detaxele pt Romania si mi s-au adugat taxele de transport si am ajuns pe la 82 euro/perechea la final.

Cu 250 lei nu luam eu pantofii d'aia din Romania!

Eforie-august

Mergi la inceput

Nu mi-a luat nici cu BCR comanda , cred ca e de la ei. Sa imi ziceti daca reusiti vreuna azi sa validati.

Mergi la inceput

aissa eu in romania port 40-42 .Am luat la prima comanda aceasta marime si am vazut ca sunt mari de atunci iau doar 38-40 si sunt ok.Poate la haine ar trebuii sa iei o masura mai mica.E o problema cu marimile din Romania , de afara pot sa iau haine doar dupa marimea M sau 38 si stiu ca sunt bune aici trebuie neaparat incercate ca nu pot lua doar dupa marime .
Am folosit si eu codul colis pt adidasii ferarii si sandalele acelea puma, erau deja reduse dar m-am multumit cu FDP 0 plus ca a mai scazut el ceva detaxe si le iau la 60 E aprox.Eu zic ca e ok , astept inca sa-mi confirme cine a mai luat acele produse ca marimile corespund cu cele din Romania.

Mergi la inceput