***LA REDOUTE (52)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

quote:
Originally posted by ionela-roxana

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5244978&SizeCode=00046&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
acest produs l-ai luat marime mai mare ca de obicei de e mare sau ai gresit masura?

am luat masura pe care o port de obicei si e mare.daca vrei sa iei iti recomand sa cumperi o marime mai mica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Merci de raspuns.Am sa comand mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

cristi22na, eu le-am scris in engleze si am primit rasp tot in engl cu exceptia mail-urilor primite de la julie areski
am scris atat pe site la aide&services cat si pe mail pers la christine <cvancoil@redoute.fr> si sabine <sghysels@redoute.fr>.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata! ma trezisem devreme special ca sa bantui dar nu merge site-ul, ba runtime error, ba desole....ooooof. M-am culcat aseara cu gandul la codul cu geaca matlasata, acum am si mail cu geanta maro, ma omoara cu zile astia dar ce ma bucur ca putem comanda iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata fetele!
Am mai primit un cod (31801) cu cadou geanta aceasta. si 40% reducere la colectia de toamna si 30% la restul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!

viairo nu risti cu marimea ti-am zis sotului i s-a potrivit cat poarta aici

si eu as vrea sa achizitionez ceva ca sa primesc geanta aia cadou dar parca vad ca o sa ma dezamageasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by aissa

Neata! ma trezisem devreme special ca sa bantui dar nu merge site-ul, ba runtime error, ba desole....ooooof. M-am culcat aseara cu gandul la codul cu geaca matlasata, acum am si mail cu geanta maro, ma omoara cu zile astia dar ce ma bucur ca putem comanda iar!

nu esti singura care sa culcat cu gandul la La Redoute .
Mie imi plac la nebunie :
adidasii rosii puma ferari - www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7928971&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=30&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7928971&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=30&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si sandalele comandate de nushu adica acestea - www.laredoute.fr/vente-chaussures-impulse-cat-ii-puma.aspx?productid=324102329&documentid=346107&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-impulse-cat-ii-puma.aspx?productid=324102329&documentid=346107&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Stiu ca mai luase cineva adidasi ferari - corespund marimile ?Cum sunt ca si calitate?
Nushu marimile la sandale sunt la fel ca cele din Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Iar nu merge site-ul?Si azi stam pe tusa?
Eu nu reusesc sa pun nimic in cos.

Monikka

Mergi la inceput

Acum merge...dar n-am curaj sa intreb sotul daca ma sponsorizeaza si nu stiu ce sa aleg, codul de la geaca bej (oare seamana cu parka noir pe care o am intr-una din comenzi???) sau ala de la geanta.
Si sandalele Puma le am in una din comenzile date cu cec, abia astept sa vina!!!!

Mergi la inceput

Auziti pana la urma au venit comenzile test, sub 10 euro sau sa nu ma risc???

Mergi la inceput