Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Salutare la toata lumea
Asa ca sa intram si noi in clubul bolnaviciosilor adica toata familia Stratulat(cu exceptia motanului)
Deci, Mario al meu a luat virusul de rubeola, 3 zile a facut febra la greu am ajuns si la 40,2, prima zi a fost tare nasol dupa a mai facut noaptea. Dupa 3 zile de febra a aprut eruptia, acum gata a si disparut doar 2 zile a fost mai bubos.
La inceput normal am intrat in panica la asa febra. fuga cu el la cabinet, muci nimic, rosu in gat nimic ascultat la plamani totul bine dar copilu face febra. Am dat repede analiza de urina, totul bine si frumos dar copilu tot face febra. Si hop dupa 3 zile eruptia ei ,asta a explicat febra.Normal la 1 an se face vaccinul de rubeola, uite ca noi nu am apucat anul si am luat virusul.Acum deja e bine nu mai face febra, bubele au trecut. bine sa nu va imaginati ca e ceva ingrozitor este ca o alergie.In tot timpul asta si eu racita urat cu tot tacamul(febra, tusa, muci) si Cata a luat de la mine.Deci, pe usa noastra "carantin".

Dinayra arati superb admir femeile frumoase ca stiu ca nu este usor sa te mentii asa, bravo mami tine-o tot asa.

Noi febra am tinut-o din frau cu nurofen si supozitor de paracitamol, o data supozitor o data nurofen la interval de 4 ore asa nea prescris pediatra si a fost ok.

Multa sanatate la toti bebei bolnaviori si aveti mare grija ca acum circula muti virusi nenorociti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Marani,
de acord cu tine...,da' cum rezisti linga ele cind le da copiilor una,alta?...,ca eu as inebuni...,n-as putea sa privesc...si cu imbracatul la fel...,doamne cite vad si eu si ma minunez...,incredibil de multe..,ele dezbracate la maieu si copii infofoliti ca de viscol...,nu le-as face nimic rau...,doar ca le-as obliga sa se imbrace cu atitea straturi de haine ca si copilasi sa vada si ele cum e...
Azi in Cora,sa fi vazut copii infofoliti cu caciuli,imbujorati,transpirati...,foarte agitati...si tipau nebunele de mame...,ca "ce vrei mama...,ce ai mama?"...,pai saracu' moare de cald...,ca aer nu este deloc aici...,nu tu o gura de apa...,o soseta scoasa sau o caciula...,incredibil...,revoltator...,imi venea sa le impart cite un pliant cu "desfofoliti copii,afara sint 35 de grade...,heloooo"
Asiza,
pediatra ta este cam dusa de acasa...,de cite ori aud de o pediatra dusa...,imi amintesc de aia cu tigarea..si parca toate mi se pare ok,pe linga aia...,plus ca fimea era anemica...,avea viermisori...,titza trebuia oprita...etc...
Cu cofetaria...,nu pot sa spun decit ca te invidiez...,norocoaso...Opaaa,mosule...,te-ai luat de fumat?,adevaru-i ca si eu am fost la un pas...,simteam ca vreau sa-mi fac de cap...,de nervi...,adica...,da' n-am avut cu cine ma intretine..si asa singura...,parca nu-mi venea...,bine...,mi-a trecut si starea aia naspa...,sper sa uit,ca altfel imi bag scandal in casa...
Adeju,
dupa episodul cu mucii,pe care l-a avut Crinuta,nu am continuat cu nimic...,otetul pe care il folosesti este otet obisnuit...,oricare...,trebuie diluat cu apa...,soseta stoarsa...si febra scade ft repede...
Bai nene...,m-ati spart ce frumosi sinteti......,incredibil de frumosi...,marfa de restaurant...si chiar ma uitam...,ce onoare pe voi...,aia au aranjat restaurantul in ton cu voi doi...,ce frumos...,nu pe bune...,sinteti superbi...
Dia,
m-am chinuit ceva sa citesc...,dar a meritat...,sincer stiu un caz din familie...,care este(a fost),exact cum scrie acolo...si au scapat foarte greu de faza cu udatul patului...,a durat ceva anisori...,pina si-a revenit copilasul... destul de mare...,6-9 ani la vremea respectiva...,mers la mai multi dr...,analize...,verificat una ,alta...,acum este ok...,nu mai face in pat...,are douazeci si ceva de ani...
Roxana,
frumosi copii ai..,sa va traiasca...,sa cresaca mari ,sanatosi
Dia,
super pozele cu copilasii de la intilnire...,super...,se vede ca le-a priit,erau in largul lor...,Oana este foarte frumoasa cu noua freza...,care dormea..,care minca...,altii se jucau...
Adina,
Alessia este scumpa tare,mai dar scumpa...,este foarte serioasa...,rar o prinzi zimbind...si pe linga bucurii,arata ca si ei de mare... de mamica nu mai zic...,arca si-a mai revenit un pic...sau bluza este de vina?

Azi avem o groaza de fulguleti bolnaviori...,sanatate multa va dorim...,sa treaca repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mi-a venit o super idee...
ce-ar fi daca am scoate la imprimanta citeva...(sute sau mii...) copii pe care sa scrie foarte mare si clar..."Desfofoliti copii,afara sint 35 de grade" ? si mergind prin parc...,supermarket...sau mall sa impartim cite o singura copie doar mamicile care chiar si-au infofolit copii...
deci,vazut mamica ,alergat dupa ea..."buna ziua...,luati asta..."...si filmat reactia...,nu glumesc...,dar macar sa nu stai prin preajma...,adica foarte aproape...,ca cine stie cu ce te trezesti in cap...

intr-o zi stateam pe bancuta cu fetele mele...,cu copilasii imbracati ca pentru vremea de afara...,adica,normal...si stind asa...a trecut o mamica cu un copil infofolit...,care s-a benoclat vizibil la ale noastre fete...,noi eram la minecuta scurta...,copila ei era la mineca lunga si bluzon...,apoi dupa citeva minute...,s-a reintrs pe acelasi traseu cu copila desfofolita...
si ca ea,sint trei sferturi din parcul Morarilor...,dar majoritatea cind ne vad desfofolesc copii,apoi cu cit ne departam de ele...,ii infofolesc la loc...,teptat nu asa...,din prima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Pe fuga ca sunt cu ochii pe pici.

Laura, cand a fost Calin mucos , nas infundat si tot tacamul, ii curatam nasul si-i puneam Vibrocil, cum ti-au zis fetele, cate o picatura de 2 ori pe zi puneam eu, in rest cu Nazomer. Si Karvol mi s-a parut ca-si face efectul mai bine daca am pus o pernuta din aceea intr-un castronas cu apa fiarta in camera unde statea el. Chiar si ziua.
Multa sanatate.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am sunat la pediatra ca febra iar crestea vertiginos. maine la cabinet, de preferinta cu hemoleucograma. intre timp nurofen la 8h, intre dozele de nurofen cate un supozitor de paracetamol. ser la greu, merge si vibrocil, aspirat. mi-a zis de fluomicil (parca, ma duc acum la farmacie) 2 pliculete pe zi pt secretii. nu stiu ce e aia. hidratat fff bine, de papat daca nu mananca....asta e. eu am zis ca bea lapte....la greu si a spus ca s-ar putea sa faca diaree de la lapte cu siropurile astea. si sa ii pun OREZ in lapte. si uite intrebarea mea tampita catre voi, ca ei mi-a fost rusine sa i-o adresez. orez????? cum? de care? sau cereale de orez??? stiti? PLS PLS PLS PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va multumesc mult mult, merg sa iau si karvol

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

quote:
Originally posted by Laura13

si a spus ca s-ar putea sa faca diaree de la lapte cu siropurile astea. si sa ii pun OREZ in lapte. si uite intrebarea mea tampita catre voi, ca ei mi-a fost rusine sa i-o adresez. orez????? cum? de care? sau cereale de orez??? stiti? PLS PLS PLS PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va multumesc mult mult, merg sa iau si karvol

Off Laura, se pare ca, duminica fiind, nu prea sunt fete aici pe forum... Nu am fost in situatia asta, dar imi dau si eu cu parerea... stiu ca am citit ca poti sa-i faci laptele cu apa din aia de la mucilagiu de orez (asta anti-diaree). Pe de alta parte, nici cereale simple cu orez n-ar fi prea rau poate... in sensul ca ar fi macar mai consistent lapticul daca tot nu prea papa... Sanatate multa lui Dani... si tuturor fulguletilor bolnavi... si parintilor!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna de dimineata si buna sa va fie inima!
Sanatate bolnaviorilor , nu va mai iau pe nume ca am pierdut sirul... sa nu dati cu virusi peste Atlantic, ca noua ne e bine si asa!

asiza, courgette (conf. Webster) e zucchini, vad ca te-a lamurit proaspata englezita Ia salveaza link la Webster, ca te rezolva si daca tastezi litere suplimentare.
http://www.m-w.com/
Baga de curiozitate couragette si vezi ce dastept e webstaru!
Iar Marineland... e Marineland! E si parc de distractii, daca vrei baga un ochi pe www.marinelandcanada.com/" target="_blank">aici la Attractions si o sa ma intelegi. In plus sunt spectacole cu delfini, orci, morse, foci, pui mana pe caprioare, te dai in tiribombe... oricum, intr-o zi intreaga de abia reusesti sa le faci pe toate in ritm alert, iar cum noi vrem sa ne tihneasca nu ajungem peste tot intr-o zi, deci... repetir.
Ha, ha, ce nebunie cu portretul in marime naturala al doctoritei!
Cu steptoscopul poti sa sculti si peste o haina, plamanii se aud bine. Despre inima nu stiu. Dar... cu fimoza ai vreun motiv sa crezi ca sunt probleme? Daca nu, eu l-as lasa in pace pe saracul Denis si... m-as gandi la alt medic
Sa zic, sa nu zic... stiam Las' ca poate iti trece vreodata, poate la al doilea copil, poate chiar mai repede.

marani, nu te lasa! Lasa-i sa vorbeasca, stii tu, cainii latra...

Laura, cred ca te-ai mai linistit pana acum. Nu e o catastrofa daca ati dat antitermicele simultan, dar stii tu, data viitoare mai multa atentie
Cu orezul habar n-am, imi pare rau, dar as zice sa nu te agiti, ca daca e sa faca diaree nu o s-o previi tu cu orez. Totusi presupun ca in biberon se poate da orez cereale, celalalt cred ca ar trece mai greu.

dandusa, cu faza din parc cu dezbracarea, ai vazut ce mare e puterea exemplului?
Buna ideea asta cu hartiile oferite celor din jur... ma intreb, oare nu exista vreo asociatie "mamele informate impotriva celorlalte" care sa faca vreo campanie de informare? Pe mai multe teme... oare nu s-ar da fonduri de la Phare, Soros, etc pentru asa ceva? Serios, daca as fi in Romania cred ca m-as interesa pentru asa ceva si m-as reprofila.

Na ma duc sa ma uit la poze.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Laura13
si sa ii pun OREZ in lapte. si uite intrebarea mea tampita catre voi, ca ei mi-a fost rusine sa i-o adresez. orez????? cum? de care? sau cereale de orez??? stiti? PLS PLS PLS PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cereale simple de orez. Multa sanatate frumosului Daniel.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by asiza

Sa va mai intreb ceva: Ce stiti despe vaccinul ROR? Stiu ca trebuie administrat la 15 luni, dar mai stiu si ca este foarte controversat...cica poate provoca autism...Cele cu copii mai mari, l-ati administrat? Astept parerile voastre!

Eu am citit mult pe net despre asta, si de fapt era controversat acum cativa ani, insa studiile nu au aratat nici o legatura intre vaccin si autism. Se pare ca si cei care au colaborat la primul studiu generator de scandal si-au retractat concluziile cativa ani mai tarziu.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

danutz, teutz..multumim pentru urari

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput