Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
si inca una, ca vaz ca-mi vin pe rand: in caz c-o punem iar de febra..faza cu sosetele inmuiate in otet.. deci: ce fel de otet? de-ala de care pun la salata? storc sosetele si i le montez ca atare, sau trebuie doar asa..nitel umezite??
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
nu stiu n-am incercat otetul, stiam ca mai bine spirt diluat cu apa, ca de la otet poate face reactie pe piele

Dia
de
Oana 29.11.06 Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Dia1609 spune:
admirat si eu sarmalele si am
la ele, desi nu-s amatoare de sarmale, dar naiba stie.... si admirat parinti de motan, frumosi foc... admirat pana si pantofii marimea 42 si minunat la ei
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
Laura13 spune:
ce altceva exista in afara de sterimar???? care e apa de ploaie, nu are nici un efect, e ffff infundat undeva in zona sinusurilor, oricat as scoate secretiile, tot infundat e. se ineaca cu muci, nu poate respira, nu poate sa bea laptic sau nimic altceva cu bibe, cu lingurita nu vrea nimic, nu mananca...... va rog, ce as putea sa ii mai pun in nasuc sa se desfunde??????
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13ce altceva exista in afara de sterimar???? care e apa de ploaie, nu are nici un efect, e ffff infundat undeva in zona sinusurilor, oricat as scoate secretiile, tot infundat e. se ineaca cu muci, nu poate respira, nu poate sa bea laptic sau nimic altceva cu bibe, cu lingurita nu vrea nimic, nu mananca...... va rog, ce as putea sa ii mai pun in nasuc sa se desfunde??????
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ser efedrinat 0.5% sau vibrocil ... dar fara exagerari
Dia
de
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by a_deju
si inca una, ca vaz ca-mi vin pe rand: in caz c-o punem iar de febra..faza cu sosetele inmuiate in otet.. deci: ce fel de otet? de-ala de care pun la salata? storc sosetele si i le montez ca atare, sau trebuie doar asa..nitel umezite??
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
nu stiu n-am incercat otetul, stiam ca mai bine spirt diluat cu apa, ca de la otet poate face reactie pe piele... da' eric cum e barbatel poate nu e asa sensibilos ca fiica-mea si te risti ... sincer, sper sa n-ai nevoie si sa nu afli
Diade
Oana 29.11.06
otetul diluat cu apa, da, otet din care ai in casa pt gatit, nu conteaza marca, firma, de mere, din vin, etc. dar obligatoriu diluat cu apa pt ca poate sa ii "arda" pielea. eu i-am pus azi, ma rog....combinat cu paracetamol+panadol dat de florin+sosete udate cu otet+apa si stoarse ffff bine i-a scazut febra de tot. poti incerca sa ii pui si niste bandaje la manute tot cu otet si chiar frectie pe tot corpul cu otet daca febra e mare si nu cedeaza
iar plange
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Laura13ce altceva exista in afara de sterimar???? care e apa de ploaie, nu are nici un efect, e ffff infundat undeva in zona sinusurilor, oricat as scoate secretiile, tot infundat e. se ineaca cu muci, nu poate respira, nu poate sa bea laptic sau nimic altceva cu bibe, cu lingurita nu vrea nimic, nu mananca...... va rog, ce as putea sa ii mai pun in nasuc sa se desfunde??????
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Diade
Oana 29.11.06
multumesc pt rasp super urgent, ce inseamna fara exagerari?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Dia1609 spune:
cu riscul de a-mi sari in cap, va reproduc un citat din cartea: "Psihologia copilului _totul se intampla inainte de 6 ani"
"Din când în când m#259; întâlnesc cu mame care încearc#259; s#259; înve#355;e copilul s#259; se p#259;streze curat înc#259; din primul an de via#355;#259;. Este o gre#351;eal#259; rar#259;, dar în acela#351;i timp “monumental#259;”. O mam#259; care a f#259;cut aceast#259; gre#351;eal#259; a venit într-o zi la consulta#355;ie împreun#259; cu fiica sa, în vârst#259; de #351;apte ani. Copilul avea un mare num#259;r de probleme psihologice, printre altele, o fric#259; teribil#259; de a merge la #351;coal#259;, dificult#259;#355;i în a lega prietenii, un ata#351;ament exclusiv fa#355;#259; de mam#259; #351;i o mare greutate de a rela#355;iona cu oamenii din jur. Tuturor acestor probleme li se mai ad#259;uga faptul c#259; uda patul în fiecare sear#259;.
În momentul în care un copil mai mare de cinci ani face pipi în pat, putem fi siguri c#259; educa#355;ia acestuia a fost defectuos realizat#259;. În cele mai multe cazuri copilul, în subcon#351;tientul s#259;u (deoarece acest act nu este nici con#351;tient, nici deliberat) se r#259;zbun#259; pe p#259;rin#355;i pentru vexa#355;ia pe care a suferit-o în tip ce ace#351;tia îi impuneau s#259; se men#355;in#259; curat.
Mama despre care vorbeam mai sus, a încercat s#259; înceap#259; s#259;-#351;i educe feti#355;a de la vârsta de opt luni. A#351; înrteba-o de ce a#351;a devreme? I-a#351; mai spune c#259; mai degrab#259; s-a educat ea îns#259;#351;i decât feti#355;a, care nu a ajuns nici m#259;car în stadiul de a-#351;i controla propriile reac#355;ii. S-a conformat doar s#259; r#259;spund#259; pasiv mamei care se ocupa personal de nevoile feti#355;ei.
Pentru ca un copil s#259; înve#355;e s#259; fie curat trebuie mai întâi s#259; st#259;pâneasc#259; un num#259;r de activit#259;#355;i complexe, incluzând controlul neuro-muscular al sfincterelor. Acest control neuro-muscular este absolut imposibil pân#259; la vârsta de aproximativ un an jumatate- doi ani. Atunci este momentul pentru a începe educa#355;ia, nu mai devreme. Pute#355;i întradev#259;r s#259; educa#355;i un copil mai mic de un an, dar aceast#259; educa#355;ie precoce va fi pl#259;tit#259; foarte scump din punct de vedere psihologic. Personal, nu cred c#259; merit#259;."
Dia
de
Oana 29.11.06
asiza spune:
Laura, Vibrocil in nasuc (o pic in fiecare nara de max 3 ori/zi) si Karvol pe perna diseara...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Diade
Oana 29.11.06
multumesc pt rasp super urgent, ce inseamna fara exagerari?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
de 3-4 ori pe zi cate o picatura in fiecare nara... vibrocilul sa-l iei cu pipeta, nu cu spray, ca nu-l poti doza la picatura [pup
Dia
de
marani spune:
LAURA, noua ne-a zis de NAZOMER si KARVOL seara pe pijama puneam.
Sanatate multa!
Ajutati-o pe Sonia