Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Haideti la cafea, ca-i numai buna!!!
Am una bucata copil marait, trezit cu noaptean-cap, care nu stiu ce are. Febra n-are, la dinti nu ma lasa sa ma uit, e schimbat, mancat, jucat...nu mai stiu ce sa-i fac Am tot incercat sa-l culc la loc, dar se enerveaza cumplit cand il pun la orizontala...
In brate nu vrea, pe jos nu vrea...nu stiu ce vrea si nu mai stiu ce sa-i fac...
Revin

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Dandusa, se pare ca va fentez sistematic...dar pe cuvant ca nu intentionat
Misiunea valiza de ieri s-a prelungit mult mai mult decat mi-am inchipuit eu. Asta fiindca D-ul a vrut musai de la Lamonza iar eu din aia cu S ( sssttt...secret, vorba ta, nu zicem toata denumirea). Si uite asa ne-am plimbat dintr-un loc in altul pana am gasit ce am vrut...Faza tare a fost la iesirea din magazin, tiuiau portile alea de ziceai ca a pus cineva o sirena. Toata lumea se uita la noi ca la urs, tantili de acolo s-au apucat sa caute prin valiza sa vada ce are de tiuie...eu direct interesata ca ma gandeam ca daca tiuie la fel in aeroport eu ce ma fac?!!! Vars acolo continutul valizei sa vada nenea ca nu-s terorista. Si da-i si cauta...vreun sfert de ora...au gasit o BRICHETA intr-unul din buzunare, pe dupa materialul ala de dublura.Toata lumea s-a crucit cum e posibil asa ceva...da' macar sunt linistita ca nu mai suna inopinant cand trec de portile de securitate...

quote:
Originally posted by dandusa

Danutz,
ne-ai fentat si azi...,las' ca vezi tu ce-o sa-ti facem cind te-om prinde...,vezi tu...

Revin...ca iar plange...cred ca azi ajung sa

varsta rares

Mergi la inceput

La multe lunisoare fericite pentru fulguletii:
David de Dolores
Mark de Alexandra
Daniel de Dbunny, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!
Hai ca o iau catinel, pana nu uit ce am de zis...
In primul rand sa punem la treaba pentru MadalutaCuraj, stii ca greturile or sa dispara dupa ceva vreme!!! Multa sanatate si putere si cand mica fasolica din burtica o sa se trensforme intr-un bebelus minunat...o sa uiti de toate chinurile astea!
Deea, eu stiu ca Vigantolul nu se da neaparat pentru fontanela, ci, exact cum a spus si Donia, pentru fixarea calciului in oase si e foarte important sa-l dai, mai ales in lunile cu r, cand expunerea la soare nu mai e asa de indelungata. Si de unde stii ca s-a inchis fontanela, fiindca ea poate parea inchisa la pipait, dar numai daca se face o eco se vede daca e intr-adevar inchisa sau nu. In locul tau eu as continua sa-i dau doza aia de 1-2 pic /zi-profilactic.
Danita, Anateo, curaj mamicilor, fiindca zilele astea urate or sa treaca si bebeii si voi o sa fiti mai bine!
Am vazut poze cu bebelusi multi adunati ...Dia da' ce freza misto are Oana, Adinazot...ce misto cum se joaca ei acolo la gramada!!!
Fatima, Bambo, pai voi sunteti gospodine adevarate...eu nu m-am gandit nici o secunda sa pun ceva la congelat pentru la iarna...poate ar trebui, dar mai comod e sa le cumpar, fiindca se gasesc si proaspete, de import, e adevarat!
Am si eu un mare ambitz anu' asta...vreau sa fac de Craciun cozonac in casa...dupa reteta moldoveneasca de la mama si bunica...asa, ca sa stie si copilul meu cum e sa miroasa in casa a cozonaci proaspat scosi din cuptor!!! Chiar cu riscul ca in prima faza sa-i miroasa a cozonaci arsi!!!
Alexandra, nu te mai stressa ca nu i-au iesit inca dintisorii...asta este el si cand o veni timpul o sa-i iasa! Iar cu cucuiul...cunoastem, cred ca toate am trecut si o sa mai trecem prin asta...Uite de la noi!
Am vazut poze de la intalnirea timisorencelor, da' de la intalnirea clujencelor cand vedeam? Alooooo...Cluj-ul...cu voi vorbesc!!!
Fetelor, inca una si ma duc, am vorbit aseara cu o fosta colega stabilita in Olanda...am ramas oripilata...a nascut ieri o fetita, 3600g, de masurat nu au masurat-o ca cica acolo se masoara la o sapt de la nastere (de ce oare?), la 3 ORE dupa nastere au trimis-o acasa, cica o infirmiera vine o data pe zi sa vada ce fac mama si copilul, dar la nastere s-a chinuit ingrozitor, nu i-au facut epidurala, nici un fel de calmant cu toate ca urla dupa ele, ca cica se merge pe cat mai natural posibil...dupa nastere nu i-au dat nici un fel de calmant, i-au zis ca poate sa ia PARACETAMOL!!! Iar ea saraca e ingrozita de-a binelea, fiindca fetita nu face pipi...cel putin pana cand am vorbit eu cu ea (era la 18 ore dupa nastere) nu facuse...iar infirmiera zicea sa mai astepte (ce sa mai astepte...aia nu e doctor!!!) Aveti vreo-una idee, asa e practica pe acolo? Fiindca ea saraca plange non-stop, isi tot reproseaza ca nu a venit sa nasca in tara...si-i este foarte frica pentru fetita ei.
Astea fiind zise, ma duc sa vad cum il potolesc pe Maria-sa!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna dimineata!
Multumesc fetelor pt raspuns;asadar pediatra a zis ca nu are nimic daca i s-a inchis fontanela atata timp cat si circumferinta caputului creste(asta mi-a zis ea).Mersi mult pt sfatDONIA si DANUTZ o sa-i dau in continuare
credeti ca ar trebui sa mai cer parerea altui doctor,parerea voatra?
tuturor mamici si bebici,noi fugim afara,ca pare a fi mai cald.

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Deea,vigantolul se da zi de zi pana face copilul un 1,6 luni,apoi se da doar in lunile cu r,eu inca ii dau teodorei.vitamina D se da pt ficarea calciului in oase,deci administrarea ei nu e legata de inchiderea fontanelei.
multumesc fetelor pt sustinere
raportez o noapte cu febra,comprese....pe la pranz mergem la spital,se pare ca analizele au iesit prost-poarca puteau iesi bine-si s-ar putea sa-i punem branula.sper sa mearga totul ok,ca deja are 9 zile de febra,fimea la activ.
pupici pt ceilalti fulguleti bolnaviori
roxana,foarte frumos spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sunt distrusa. dani a racit, muci ffff multi, cu pompita nu fac fata, batista nu prea stiu sa o folosesc.....cred. febra 39.3. i-am pus sup cu nurofen, am venit sa citesc ce se face in caz de febra.....florin i-a dat si panadol sirop. ce fac acum???? ce se poate intampla daca i s-au administrat amandoua in acelasi timp?????? mi-e fff frica

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multumesc de complimente :) si voi toate sunteti super
bamboletta - pe tine te.am admirat de cand am vazut pozele de la mare
fatima -mama e romanca tata e din antile, acolo unde e paradisul unde avioanele apar si aterizeaza parca direct din marea caraibelor :)
tu tre sa stii cum e, cred :)
si cu tine am admirat poze si gravida fiind erai foarte frumoasa...inalta si frumoasa :)

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

KIKINEATZA, am citit ca Sara Maria e bolnavioara, din suflet sanatate multa si tie putere sa treci peste!

- mersi de intrebare, la noi cam asa stau lucrurile: incepu noaptea pe la 2 sa fie infundata rau iar la 4 dim avea 38; am mers la spital, mucii curgeau rauri; in gat e super curata, plamani ok, in gura sta sa sparga ceva clontzi ( febra putea fi de aici ), repetam analizele la urina ca se pare ca-i doar o raceala si nu infectie urinara ( si de aici putea fi febra ), dat panadol, ser fiziologic; antibiotic doar daca febra persista si culoarea mucozitatilor se schimba;

- sa n-o lungesc prea mult....ia antibiotic pt prima data in viata ei, a luat viroza de la Tudor (vecinu'), urina nu mai miroase-lucru bun, mucii la greu, o chilaresc cu pompitza, nu tuseste, papa cam jumatate din cantitatea pe care o halea inainte.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dayanara
fatima -mama e romanca tata e din antile, acolo unde e paradisul unde avioanele apar si aterizeaza parca direct din marea caraibelor :)
http://community.webshots.com/user/dayannara

He, he...putem sa jur ca ai si altfel de sange, decat de romanca...ti-am admirat pozele acum 3 zile cred si mi-am spus: "Moooaamaaaaa, ce fata frumosa!"......

Danita, cum sunteti azi? Sper ca mergeti dinspre bine inspre mai bine!!!!
Laura, neaparat sa folosesti batista bebelusului...nu e mare lucru de invatat: un capat se baga in furtunul de la aspirator si cu celalalt capat aspiri nascucul lui Dani (probabil va urla, dar fii sigura ca nu-l doare nimic)...urmareste-i febra neaparat...Panadol la 6 sau 8 ore si atat deocamdata...daca urca febra neasteptat de mult, adreseaza-te medicului! Sanatate multa!
Deea, DA la intrebarea ta!
Dia, am vazut pozele cu nazdravana tunsa...e ffffff frumusica...mi-e tare drag de ea! ...am vazut-o si pe blondina Alessia de Flore cum o urmarea pe Oana...mai, copiii astia sunt de belea...iti vine sa-i mananci asa-s de dulci...Da' ce-ati sarbatorit voi acolo, ca parca era la tina acasa cheful?
Donia, Marineland??? Again??? Da' oare ce faceti acolo week-end de week-end??? No...bine ca va priieste! Asteptam poze...
Vreo mamica stie ce inseamna couragette in engleza...e un aliment...dar cele trei dictionare ale mele nu-si bat capul cu cuvantul asta ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aa...Am vazut si pozele cu scumpiciunea de Alessia de Adinazot la party......va pup pe amandoua!

Marani, Kikineatza, sanatate multa printeselor voastre!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput