Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by bamboletta

si eu si eu calare pe PC sotul e la munca,Antonia doarme

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

da miine?...tot calare pe pc?...,vezi?...te-am luat...,sic!

m-ai luat

luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc dragelor ptr gandurile voastre . ne-au ajutat ! P e mai bine, temperatura in seara asta a fost 37,6 . sper sa ii fie bine .

va pup ca tre sa plec de la calculator - eu tusesc si il trezesc cu tusea asta a mea .......

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara,minunatelor!
Mai trec si eu pe aici sa vad ce mai faceti,voi si minunatiile voastre
Le urez multa sanatate bebeilor bolnaviori pt.refacere rapida!
Dar ce am vazutMadaluta gravida!!!!(scuzati,dar de cand n-am mai intrat pe aici)multa sanatate tie si bebelului!
Mi-e dor de voi,dar micuta mea bestiuta imi ocupa tot timpul!Mai intru si eu cand pot!
Am si eu o intrebare,daca lui David i s-a inchis fontanela(de pe la 4 luni)mai tre sa-i dau Vigantol??????VA ROOOOOG cine stie......
Multi minunatelor mamici si bebici!

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

si eu si eu calare pe PC sotul e la munca,Antonia doarme

luna 11

da miine?...tot calare pe pc?...,vezi?...te-am luat...,sic!

m-ai luat

luna 11

tu singurica,eu singurica...,eu zic sa ne luam de minuta si sa mergem la nani...,tu trebuie sa-ti faci somnul de frumusete...,eu trebuie sa fiu fresh miine dupa cele nspe' mii de treziri de asta seara...
somn usor fete frumoase...,va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Inainte sa va zic noapte buna,va pup pe toate.
Sanatate multa bbilor bolnaviori,sa treaca repede!
Madaluta,sanatate multa si putere sa trecci peste partile urate !!felicitari!
Noi am fost astazi la ziua unei bucurii de sept-oct,alessia a fost uminte si fff sociabila,aici poze
aCUM VA ZIC NOAPTE BUNA,PUPICI LA TOATE

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara "minunatelor"!!!!!!!!
Doamne da ce dor mi-a fost de voi...nu am avut net..."calu troian" mi-a napadit calculatorul si am crezut ca innebunesc fara voi...chiar daca nu aveam timp sa va scriu va citeam mereu!
Am de recuperat mult....ati fost tare harnicutze...
Trebuie sa incep prin a felicita cele trei ....Aelita,Ingerasa si Madaluta...pentru curajul lor si ma bucur tare mult pentru voi.....sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o sarcina usoara!
Dianocica....sper sa te faci bine cat mai repede......citind despre tragedia micutului Edy..exact la cuvintele tale m-am gandit..."si nu uitati sa va bucurati in fiecare zi de copiii vostri, sa i multumiti lui dd ca sunt sanatosi si voi la fel, sa puteti fi alaturi de ei"
Mai fetelor noi suntem fara dinti...oare suntem singurii???Ma cam sperie chestia asta!
In rest...este de o energie...si cand mananca trebuie sa lucreze cu manutele...am facut primii pasi singurei...ne place muzica...sa vedeti ce da din fundulet cand danseaza....papam mai bine...inca nu suntem innebuniti dupa legume...tot incercam...!Ii place pestele...si carnita de pui...de vita nu!Mananca si bucatele mai mari si de fiecare data cand nu poate inghiti ceva scuipa afara!
Raportam in schimb un cucui mare de tot pe frunte....se plimba pe langa pat si s-a dezechilibrat...l-am prins prea tarziu si a dat cu caputul...m-am speriat asa de tare ca mi se facuse rau...si cand ma gandesc cate o sa mai fie din astea!
Asiza.... pentru ca ti-a fost dor de mine...si nu iti face griji,vei vedea ca Denis va fi bine!
Tema zilei:Si eu m-am gandit sa o facem acasa...e in mediul lui...cu tort,confetti si jucarii...poate mai imi dati si voi idei...!
Am vazut ca sunt multi fulguleti bolnaviori...multa sanatate si sa se faca bine!
Ma duc si eu la nani ca m-am cam lungit....va pup pe fiecare in parte!
Noapte Buna Minunatelor!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru sarbatoritii de ieri si de azi!
Anca de Auras_v
Antonia de Saryta
Elisabetha Maria de Cleomoni
David de Dolores

Am facut pe naiba in seara asta! Am bagat o masina de rufe la spalat si m-am grabit sa intru pe forum ca, deh, dependenta! Bineinteles ca am uitat sa pun furtunul in toaleta si cand a inceput masina sa elimine apa am vazut ca-mi intra apa in dormitor! Am stat o ora sa curat tot! Na, alta data sa ma mai grabesc![omulet care se biciuieste singur si se da cu capul de birou]

Flore, felicitari pentru dintisor!
Bebinuta, e mortala Ada la bara si pe calut!
Anateo, multa sanatate si voua si micutilor!
Kikineata, foarte interesante informatiile! N-am citi tot, doar despre carne si lapte, dar mi s-au parut interesante. Am vazut pozele cu scumpa Sara Maria, manca-i-as ochisorii ei! Multa, multa sanatate! Fir-ar mama lui de rosu in gat!
Acs, si mie mi-ar placea sa o inscriu pe Alexia la dans, atunci cand va avea varsta potrivita pentru asta.
Yagmur, felicitari pentru noul post!
Danutz, felicitari Mariei-sale pentru statul in picioruse nesustinut!
Adina, vazut fetele frumoase si petrecarete!
Aka, offf, ce pediatra aveti si voi! Succes la gasit alta mai buna! Si a noastra se cam grabeste, dar parca nu chiar asa. Votat fetita scumpa!
Mamaana, bestial Tudor!
Asiza, Roxanica, ma bucur ca Denis si David sunt mult mai bine! Bravo!
Donia
Danita, multa sanatate puiului!
Roxanica, mi-a placut la nebunie mesajul tau! Si eu simt exact la fel, si cred ca toate mamicile simt asa. fericita mamica si copilasul perfect!
Madaluta, ma bucur ca totul este ok! Sarcina usoara si un bb 2 sanatos si papacios!
Alexandra, bine ai revenit!!!! Felicitari lui Marc pentru primii pasi!

Eu ii dau Alexiei ficat de pui, am inceput la 9 luni.
Tema zilei: cum veti sarbatori evenimentul? primul anisor din viata puiului vostru?
Nu m-am gandit inca, dar probabil voi face o mica petrecere acasa cu alti copilasi de varsta ei si cu mamicile lor. Mai vedem pana atunci, ca noi mai avem 3 luni la dispozitie, sa ne tot gandim (sau sa furam idei).

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

madaluta, ma bucur mult ca bb e ok si sarcina merge bine... tinem pumnii sa treaca repede greturile si sa scapi de varsaturi si de perfuzii!

bebinuta, nu stiu ce sa zic, dar si Oana daca prinde fiola(de plastic) de ser o baga in gura si o suge cu nesat... si cand ma gandesc ca eu o feresc de 0.09 g de sare in borcanele ... in nas ii pun destul de rar ser acum (odata la cateva zile), dar cand a fost racita ii puneam de cateva ori pe zi, deci daca stau sa ma gandesc, a papa ceva sare ... chiar m-am gandit atunci la asta, dar era mai important sa poata respira, so... cred ca dc ne aude vreo pediatra o sa zica ca suntem nebune

deea, fontanela e inchisa de la 4 luni??? pediatra ta ce zice? i-ai mai dat inca vigantol? pt ce?

alexandra, si oana e inca stirba, deci nu sunteti ultimii ...in momentul asta nici nu mai stiu daca sunt ingrijorata sau nu pe tema asta.. cred ca nu .. vorba unei prietene: eu copil de 3 ani fara dinti n-am vazut ... deci o sa le iasa si lor dintii la un moment dat

in seara asta m-am harnicit, poate reusesc sa revin cu niste poze proaspete, s-o vedeti pe oana tunsa

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

deci, am revenit cu poze pt cine are timp si doreste sa ne vada
aici poze recente cu Oana tunsa arici si aici poze de la intalneala copiilor, unde a participat si alessia de flore

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai ca am avut o zi atat de plina si de faina (la Marineland, pentru cine nu si-a dat seama), incat am uitat de tristeti. Iar Cristi nu m-a mai scuipat! (idealul meu in viata )

dandusa, n-am nici un secret, asa sunt eu minunata (copyright ruxandra)

Dia, Oana si tunsa are de vreo 5 ori mai mult par decat Cristi Are o mutrita dulce si nazdravana!
Ha, ha, ce fain o trage Alessia de pantaloni pe Oana!

quote:
Originally posted by deeaA
Am si eu o intrebare,daca lui David i s-a inchis fontanela(de pe la 4 luni)mai tre sa-i dau Vigantol??????VA ROOOOOG cine stie......

Eu i-as da cel putin pana primavara/vara viitoare. Vit. D se ia nu numai pentru fontanela, ci pentru ca asigura absorbtia calciului in oase, in toate oasele. Si cum e toamna si vine iarna, deci copilul va fi mai putine expus razelor soarelui, dupa parerea mea vitamina D ar trebui continuata.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput