***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)
Raspunsuri - Pagina 5
andradap spune:
Neatza!!!
Carstea, acum am vazut: 2 vesti bune intr-una singura: BABY EXPO si INTALNIRE!!! EU ma inscriu...
Ella Voi aveti niste poze superbe!!! Nu am fost niciodata in BARCELONA... dar stiu de la sora-mea ca e tare frumos!!!
Cristinamaria, drumul a fost OK... l-a suportat linistit. Dar acolo... :
Cine credeti ca era la 06:30 pe plaja... cu flacaul gata schimbat si mancat??? Se trezea ANTONIO al meu la 05:30, uneori (ce-i drept si pe la 06:00) si dupa ce manca se punea pe urlat mai rau ca la colici... asa ca fugeam repede cu el in carut pe dig. Acolo ne intalneam zilnic cu un pescar grec, care venea la carut si vorbea ceva cu el in greceste, iar ANTONIO tacea si se uita mirat! Asa adormea el dimineata... leganat in carut si "certat" in greceste... Somnul de 3 ore de dimineata il dormea in carut, pe dig la soare... De obicei adormea la 07:30-08:00 si se trezea pe la 11:00... Il bagam in apa, il balaceam putin, apoi fuga la dus, il clateam si il tineam la "USCAT", dupa care ii dadeam PRANZUL. Apoi incepea balamucul... Nu voia decat in brate si nu la oricine!!! DOAR la mine!
Se parea ca nu-i prieste aerul de Grecia... desi ajunsi acasa l-am cantarit si a luat cel putin 300 de grame (l-am cantarit pe stomacul gol.... iar ultima oara la 4 luni il cantarise dr. dupa ce mancase)... deci astia 300 sigur i-a luat...daca nu si mai mult. O data ajunsi acasa s-a linistit baiatul meu si pot zice ca e chiar CUMINTE!!!! Ce m-a impresionat cand am vazut cum a inceput el sa vorbeasca cu carsuselul lui, cu desenele lui de pe pereti, chiar si la cearceaf se RASTEA... probabil se certa cu toate ca nu au venit cu el!!! Asadar, baiatul meu a cam simtit in vacanta asta DEPARTAREA de CASA...
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
Pepsi spune:
numai eu, esti tare draguta multumim ptr felicitari si la voi la fel si multa sanatate!la piticul tau nu a fost puseul de crestere cumva? ca suge asa des, dar dureaza cam 24-48h numa.
vali, la multe lunisoare!
andrada, esti o scumpa si o draguta, merci din suflet ptr poza, nici nu-ti dai seama cit bine mi-ai facut ca nu sint in cea mai buna stare in ultimul timp.mi-ai ridicat moralul, iti dai seama ca in urmatoarele mele vacante voi face si eu o poza ptr tine si una special ptr Antonio ps, am vazut pozele, sint superbe!mai ales aia unde sinteti toti 3, antonio a luat ce-i mai frumos de la voi doi!si deci asa a invatat greceste, bravo lui!ii va prinde bine data viitoare!ei, pai el vroia sa prinda ultravioletele de aia se trezea asa, pai sa profite de concediu!sa stii cum ii ziceam si lui ralucami, eu, mi-am dat seama mai tirziu ce important este ptr ei rutina, sa stii ca si asa mici, inteleg si au tabieturi!
ella, si ale tale le-am vazut, tare frumoase, imi place aia cu elefantul....
livina, am facut reteta cu merele, superba, si tare usor de facut!
kid, stiu ca prietena mea a avut probleme cu micuta, si pina la 1 an nu si-a facut medicul griji, acuma, s-a corectat fara sa poarte ochelari sau sa faca ceva, are 1 an si 5 luni!
am pup poze noi, sa vedeti doi mari mafioti!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Carmen_So spune:
Kid, iti pot spune eu despre strabism, fiindca si fetita mea cea mare a fost suspecta. Mie doctorii mi-au spus ca pana la 6 luni nu trebuie sa ma ingrijorez, de abia dupa aceasta varsta, daca ti se pare ca ii mai "fuge" ochiul, trebuie sa mergi la control. Noi am fost la control la 9 luni, apoi la un an, un an jumate, la doi ani jumate, si de fiecare data a fost greu sa stabileasca diagnosticul, fiindca copilul oboseste repede. Cel mai bine e sa mergi dimineata, cand e odihnit, si sa ai foarte multa rabdare, fiindca se poate sa ii puna atropina in ochi, pentru dilatarea pupilei, ca sa se vada bine, si toata procedura dureaza vreo ora, pana isi face atropina efectul. Si iti recomand sa cauti un oftalmolog pediatru, care sa mai fi lucrat cu copii asa mici.
Problema e ca exercitiile se pot face de abia dupa ce copilul e capabil sa faca ce ii spui, de obicei dupa un an jumate, pe la doi ani. Exercitiile le incepe dr, iti arata cum sa faci si continui tu acasa. In cele mai multe cazuri, strabismul nu se confirma, dar mai bine sa te duci sa spuna doctorul asta, fiindca netratat, strabismul duce la pierderea vederii ochiului respectiv.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
carstea spune:
ELLA, [size=3]La multi ani[/size=3]!Cum va simtiti la 5 luni?Nu mai stiu?!A iesit vreun dintisor?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
doxinu spune:
Buna mmici de capsunici!Tot uitandu-ma pe net am gasit ceva foarte iteresant despe vederea bebelusilor.Nu stiu daca voi le-ati vazut deja dar pe mine m-a facinat si vi le-am copiat si voua:
http://reclama/0-12.html?id=192
Pe langa aste am mai gasit ceva care ma zapaceste de tot!Mie dr lui Stefan mi-a zis sa-i fac decaotarea,iar io ma chinui in fiecare zi!Priviti ce am gasit despre decalotare:
Autor: Mircea Anghelescu
Fimoza
"Fimoza este cauzata de un inel fibros de la nivelul preputului copilului mic. Consecinta este ca decalotarea este incompleta sau chiar imposibila.
Multa vreme pediatrii recomandau manevre usoare de decalotare pentru largirea treptata a acestui inel fibros. Fimoza nu favorizeaza infectii locale sau renale, in cele mai multe cazuri, nefiind atat de stransa cat sa impiedice mictiunea. Nu se mai recomanda operatia sau manevra descrisa anterior. Prin decalotari repetate se produc mici leziuni care duc la cicatrici care mai curand stramteaza inelul fibros. In plus poate cauza o complicatie grava, parafimoza. Aceasta consta in strangularea glandului de catre preput si necesita interventia chirurgicala de urgenta!
Fimoza se vindeca spontan in adolescenta ptin cresterea glandului. In S.U.A. se recomanda sistematic circumcizia. Pediatrii europeni nu mai considera ca interventia chirirgicala se impune. Eventualele inflamatii locale pot fi prevenite prin igiena locala, evitand manevrele de decalotare. Daca totusi se intampla ca glandul sa fie strangulat de preput, prezentati-va cu copilul la camera de garda a unui spital de pediatrie cu sectie de chirurgie, cat mai repede. Intrrventia este simpla si in general nu necesita spitalizare dar ramane un accident care poate fi evitat."
Voi ce parere aveti?
Voua va reuseste decalotarea?Unei pietene i s-a zis de catre dr ca sa-i faca decalotare pana la sange.Astia chiar nu sut sanatosi?Io am zis ca incerc dar daca nu reusesc facem operatie care am inteles ca este foarte usoara!Astept si parile voastre mamici de capsunei!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi
doxinu spune:
http://reclama/0-12.html?id=192
mai icerc odata si sper sa mearga caci mie mi s-a parut tare inteesant1
monicoasa spune:
Buna dimineata si de la noi
LA MULTE LUNISOARE DAVID DE ELLA, sa traiesti si sa te faci mare si sanatos
Fetelor azi vreau sa incep diversificarea la bb si NU STIU CUM SA FAC!!, ca dr mi-a zis sa mai astept 1 sapt , dar eu vreau sa incepem ca nu mi-a luat in greutate deloc intr-o saptamina si cred ca nu ii mai ajunge laptele meu, eu doar san i-am dat pana acum,
Avem 5 luni simbata si la kg avem 6.900kg si 60cm lungime
Voi ce ma sfatuiti?
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
doxinu spune:
tot nu merge!
Atunci intrati pe
reclama la sectiunea "cum vede bebelusul dumneavoastra". Asa sper sa mearga!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi
monicoasa spune:
LA MULTE LUNISOARE ANDREI DE VALI, sa fii sanatos , cuminte si sa ii asculti pe mami si tati
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
carstea spune:
monicoasa mie mi-a zis medicul sa -i bag cerealele intai progresiv in lapte.Eu il dau cu laptele meu si ii pun 2 masuri de cereale la 150 ml lapte dar am luat-o treptata cu o lingurita cateva mese si apoi am crescut.De la 5 luni o sa-i dau supita de legume urmand sa o ingros incet cu cate o leguma.La 6 luni o sa-i bag si carnita foarte fin mixata(sau la borcanel)pusa in piureul de legume.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!