***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu vin, ca sunt profund interesata Dar vin cu piti ca ne mai plimbam prin parc apoi. Spr sa am loc cu caruciorul! Eu am fostacum cateva zile la servici cu el in marsupiu si a facut basicute la oute Am inebunit cand am ajuns acasa si am vazut. Dar el parea fericit , taicasu plangea nevoie mare si se incovoia tot de parca le avea el. Asa ca nu mai pupam marsupiu pana merge in picioare

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello, ma apuc acum de citit! Inca nu am poze de la botez dar cum le primesc le descarc.
Referitor la diversificare si eu credeam ca imi va fi lene, dar mi-e mai usor sa prepar/rad ceva decat sa fac lapte praf, nu stiu de ce, parca sunt incantata ca se face fata ditamai domnisoara!
Mi-e asa dor de mesajele Eltekai!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, am facut si noi vaccinul de 4 luni si avem 7.160 gr si 67 cm.
androix, te-am urmarit si ma bucur ca ti-a venit CM, sunt in aceeasi situatie, trebuia sa-mi vina de pe 18 ( iau exluton) si inca nu mi-a venit. Am facut insa un test de sarcina si e negativ.
A mai patit cineva asa ( sa nu-i vina CM cu toate ca ia AC?)
De patru zile i-am dat si eu suc de morcovi, cate putintel si binenteles ca jumate e pe bavetica; nu pare sa-i placa prea mult dar nici nu vomita. Astept sa mai treaca 2 zile si trecem la mar. Nu vreau sa exagerez cu introdusul ca e inca alaptat exclusiv.
Va pup pe toate.
p.s. revista Ce se intampla doctore are un dvd interesant despre bebelusi de la 0 la 6 luni. Gasiti acolo multe chestii interesante cu care deja v-ati confruntat, e bine de vazut totusi, mie mi-a placut.
Va pup pe toate

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

KID, si alte fete interesate de prezentarea dr Sanziana Gradinaru pe teme oftalmologice:
Am vorbit la tel cu Sanziana si mi-a spus ca nu exista separata specializarea oftalmologie pediatrica si ca orice dr oftalmolog trebuie sa stie si simptomatica la copii. In limita timpului disponibil la prezentarea de vineri, va incerca sa ofere si consultatii. Daca nu se poate atunci, ea are cabinet in Drumu Taberii 34.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Daca a fost/merge cineva azi la Baby expo, rugam sa ne spuna si noua impresiile! Multumim!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor dragelor

am lipsit cateva zile, am fost innebunita cu tot felu, n-am apucat sa citesc tot in urma dar am vazut pozele Andradei si Ellei f f frumoase.
Ella chiar o sa vreau consiliere legat de Barcelona, daca ai si ceva site-uri care recomanda ce e de vizitat, please help.o sa ajungem vineri cand sotul meu e la sedinta mamagementului si stam pina luni deci avem sambata si duminica de vizitat.nu stiu inca zona si hotelul.

fetele sunt bine cea mare e in delir la gradi, mamarutza a scapat cu bine de vaccin, baleste ca de la robinet si isi roade cu indarjire pumnii!

e delicioasa cum rade si cum se joaca deja cu jucarii.

cum stati cu statul ridicat.ea are tot timpul o pozitie la mai mult de 45 de grade, si se enerveaza daca luneca in jos, o sprijin pe perne si se trage tare spre stat in fundic.la inceputul lui octombrie mergem la control cu soldurile si o sa vorbesc cu ortopeda atunci.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

mai voiam sa va intreb daca are careva dintre voi probleme cu tiroida.mi-au iesit f prost analizele de hormoni tiroidieni ca si cum as avea hipotiroidism si simptomele le am de hiper...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

inca ceva ca tot uit...au fost ceva discutii pe forum ca nu e prea safe sa iti afisezi pozele cu familia???

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Pepsi,
Mersi. Sper sa ne acomodam si noi la gradi, ca e a treia si nu as mai vrea sa schimb...il debusolez pe pui.
Doxinu,
Parerea mea e ca ai facut cea mai buna alegere cu diversificarea. Eu am inceput la Eric la 5 luni si jumatate si a mers foarte bine, asa vreau si la Anastasia...sper sa ma tina lapticul....si ea are 5,5 kg.
O zi minunata!

mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

carrie,

vorbim pe PM despre Barcelona ca sa nu plictisim fetele dar mai ales sa nu le amaram pe cele care nu au avut parte de vacanta anul asta.
Si eu as fi fost tare trista sa nu fi plecat nicaieri.

Cu tiroida, eu sunt cu hipotiroidita autoimuna/ Hashimoto; ce inseamna ca ai simptome de hiper? agitatie, nod in gat, tahicardie, insomnie, anxietate?
Eu am doar tahicardie si sunt anxioasa in special seara; sunt sub tratament cu eutirox de 8 ani, nu l-am intrerupt nici in sarcina, nici cat am alaptat, doar mi-am facut dozari de TSH ca sa vad daca iau doza buna de hormoni.
Daca iei tratament o sa fii ok, nu-ti fa griji; poate acum esti putin mai stresata iar stresul declanseaza /intretine problemele hormonale.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput