***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata!
Se anunta cineva pt discutia despre diversificare de la BABY EXPO?E la ora 14

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

pepsi multumesc pentru raspuns. Nu e foarte rau ca vrea sa adoarma la tzitzi dar ce ma fac cand nu mai alaptez???

carstea nu cred ca o sa stau pana la ora aia.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Oameni buni, raportam doi dinti la ora asta, au spart amandoi aia de jos acum. Saracu' mi se rupe inima cat trebuie sa il supere, e tare morocanos, el care nu plange decat de fomica:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Carstea eu vin azi la ora 14:00

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ANDRADA vii cu Antonio,sper. NE VEDEM LA CLUBUL PARINTILOR?Acolo se tine seminarul,nu?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

As veni si io dar nu am cu cine sa-l las pe Stefan!Cu mine nu-l pot lua ca as veni degeaba.Trebuie sa fie foarte interesant insa noi abia sambata putem ajunge caci atunci este sotu acasa si il plimbam de la unul la altul!O sa radeti de mine dar nu am fost niciodata la baby expo!Ajungem sigur in acest week-end!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neatza fetelor.Am avut o noapte groaznica,am dormit doar vreo 3ore.Acum Alex doarme,dar eu nu pot.DOXINU-am ras cu lacrimi la faza cu biscuitii.Soacra imi spune sa-i pun zahar in ceai si condimente in supa,ca e deja mare copilul(la 3luni!!!) si trebuie sa-si formeze gustul .Piticul meu e cu manutele in gurita de pe la 2luni jumate..deci ma astept pe la 4-5luni la dinti.

anka,mamica de alex(23.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

ankaa

Lasa ca noptile astea nedormite or sa treaca....vor veni si zile mai bune si nopti linistite!Bine ca bebe e cuminte...si ca papa!
Cand Antonia nu`mi papa bine ma rugam sa se trezeasca noaptea cum se trezea inainte..de vreo 4 ori...doar ca sa pape si ea mititica.
Acum s`a reglat nitel...adoarme la 9, dupa ce papa lapte cu cereale, si se trezeste sa pape dimineata la 5-6...si eventual odata pe la 2-3 sa bea putin ceai.Oricum sunt multumita, chiar foarte multumita, pt ca a inceput si ea sa manance...chiar imi termina bibe de 160 ml...ea care abia tragea de 100

tincutza

Felicitari pt dintisori...Si noi ne asteptam din clipa in clipa!Ma sa nu faca urat Antonia...ca mi se rupe inima cand o vad ca suspina de durere

Offf...fetelor...ce ma enervati ca voi va intalniti toate acolo...asa as vrea sa fi putut sa vin si eu!...Dar singura si cu taxiu asa de departe...nu ma incumet!Distractie placuta!

Avem si noi trei lunisoare!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neatza fetelor,

am ajuns si io la birou, m-am facut comoda, am treaba multa dar am zis sa citesc repede ce-ati mai scris, sa nu raman in urma

Pot sa ma laud si eu ca Boby a mancat saptamana asta pentru prima oara cu lingurita si nu a dat nimic afara, n-a murdarit bavetica deloc; sunt tare mandra de el, ca e baiat mare.

Vreau si eu la babyexpo, am si invitatie dar nu cred sa ajung decat in weekend cand e imbulzeala cea mai mare.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

doxinu Nici eu nu am fost pana acum nici o data la babyexpo, nici macar la Sala Polivalenta.

Sper sa reusim sa ajungem si noi azi, mai ales la timp pt programul de diversificare.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput