Incalzirea globala - editie pasnica
Raspunsuri - Pagina 8
Llaura spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Sint zoolog si studiez Ursul Carpatin.
Asta e din categoria: "In acest oras de dobitoci [...]", mai departe stii tu singur, nu e nevoie sa iti spun eu.
Capcaune: tie imi vine sa iti spun bancul vechi cu kgb-istul care a fost in SUA sa raspunda la intrebarea se poate face comunism in US; si-a raspuns, da, se poate, da' ar fi pacat.
Noapte buna.
iileana spune:
, chiar eram curioasa sa vad cind iese adevarul la iveala, si anume al cui brat lung e Adevarul :))) bu-hu-hu. (daca v-as fi spus eu, ar fi fost un gest ne-elegant, nu? :) La titlul ala cu "energie vie", m-am innecat cu cafeaua de ris. Mi s-a parut incredibil ca, macar celor linga al caror nick flutura tricolorul, nu v-a sunat cunoscut sloganul publicitar.
Na, era nevoie de un articol care sa zica: "Poluarea facuta de omenire in ultimele decenii este de cateva zeci de ori mai mare decat cea de la inceputul secolului. Este un fapt dovedit stiintific ca o anumita concentratie de metan si CO2 în atmosfera impiedica transferul de caldura dintre Pamant si spatiul cosmic, obligand radiatiile termice reflectate de pamant sa se intoarca tot spre sol, accentuand astfel cresterea temperaturii.
Dar in privinta procentelor este o intreaga dezbatere. Toti recunosc poluarea si admit ca, la limita, ea va provoca supraincalzirea Pamantului, dar unii neaga iminenta acestui fenomen, iar altii sunt revoltati ca activitatea Soarelui si a stelelor pe langa care trecem, impreuna cu intreg Sistemul Solar, este total neglijata, desi toti astronomii stiu exact despre ce e vorba" (sau, ma rog, nu chiar toti) ca sa punem lucrurile la punct, eeeeeeei comedie cu palarie! Pina acum fusese un ziar bun, este?
Brenda, sigur ca vom citi incontinuare acest ziar, dar asaaaa, mai cu atentie si cu un strop de discernamint.... Ca si pe toate celelalte, dealtfel.
P.S. ma mir ca asta ne-a scapat: http://www.adevarul.ro/articole/efectul-de-piramida-o-energie-invaluita-inca-in-mister/321476 :)))
In rest, vorba Llaurei:
quote:
Originally posted by Llaura
...amandoi aveti agenda (politica sau pur si simplu incapatanare) si nici unul din voi nu stie unde se termina conversatia pe net (asta facem, nu? sau noi salvam lumea aicea si eu nu stiu?) si unde incepe demagogia pro-agenda.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
brendamitran spune:
Adevarul,neadevarul,cert este ca toata lumea,peste tot,afirma aceleasi lucruri:
http://www.descopera.ro/descopera/articol/calatorii/_marea_topire.html
brendamitran spune:
Asta e de rasu'-plansu'......:
www.cancan.ro/2008-01-25/Parturile-vacilor-ameninta-clima.html" target="_blank">PARTZURILE VACILOR AMENINTA CLIMA
Asa cevaaaa......
april spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Asta e de rasu'-plansu'......:
www.cancan.ro/2008-01-25/Parturile-vacilor-ameninta-clima.html" target="_blank">PARTZURILE VACILOR AMENINTA CLIMA
Asa cevaaaa......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
pai atunci hai sa scapam de ele (vacile)... si de toate vietatile (inclusiv omul), ca doar o fi valabil si pt ele, nu?
brendamitran spune:
Te lasa fara cuvinte,pe bune!
Cine le permite astora sa publice asemenea aberatii?
sirimie spune:
Este o emisiune de masini la Antena 3, imi scapa acum numele, care au o reclama in care spun ca balegarul de vaca contine gaz metan, si au facut combustibil din balegar cu care mergea masina. Adica sint si bune vacile la ceva (oare ce fac mai mult, gaz metan sau pirturi?)
A aparut la Realitatea TV o emisiune in care proiecte ecologice si sociale sint intr-un concurs pentru o suma maricica. Unul din proiectele prezentate a fost "Copacul de hirtie" despre care s-a vorbit si aici.
Astia de la realitatea TV au tot felul de idei ecologice. Tot la ei am auzit de FreeCycle.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
brendamitran spune:
Ar trebui premiate si televiziunile care promoveaza genul acesta de programe.Poate asa,ar fi mai multe care ar face-o!