Strumfi de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu ii tai unghiile lui bebe ,si la miini si la picioare.
Manusi nu a purtat,la ce calduri erau cind am nascut,manusi ii mai trebuiau.
Si in plus nu mi se pareau deloc estetice - cu mineca scurta si cu manusi? Ce fel de barbatel mai e el.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am evacuat si eu copilul la gradinita!
Si am observat ca daca nu am timp de Dodo, asa cum se intampla dimineata cand il pregatesc pe Vlad de gradi, adoarme singurel in pat, deci se poate! Asta dupa ce ma asigur ca e mancat, schimbat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

1.Neata si de la noi, nu am baut cafeaua dar sa mananc mai inainte!

2.Nikole, casa de piatra si numai bucurii! Cu riscul de a ma repeta, nu uita : casatoria e ca un butoi de rahat acoperit cu miere, daca mananci mierea toata ramai cu rahatul, asa ca incearca sa amesteci cele 2 ingrediente .

3.Karligutza , esti simpatica tare! Mai nu ma intrebai tu de constipatie acum 2 saptamani si te consolam ca e normal sa faca kk si dupa mai multe zile? Cand apareti in oras?

Deni & Vlad & Tudor

1. si ce mananci bun?

2. o sa ii spun reteta asta si dlui HOOK ; si ca veni vorba de el si de casnicie... suntem noi mai tinerei, dar daca frica mea intrece orice pofta deocamdata? o sa ne imbatam cred intr-o zi si asta e! tre' sa trec eu peste frica si ne-chef!

3. n-am vrut sa para ca invata oul gaina, pt.ca si uitasem ca tu mi-ai spus ca e normal ca bebe sa faca kk si mai rarut... dar acum poti sa interpretezi si altfel.... noi avem vechime in a face **** asa de rar, insa vazand ca spui de Dodo ca are aceeasi "stare de spirit" am crezut ca incepusesi sa-ti faci oaresice griji ... iertare! te pupik si eu si raspund constiincios si la intrebarea ta: venim in Bucuresti duminica pe 30 septembrie. Intr-un fel abia astept (mi-e dor de camera noastra, de patutul Adelutei, chiar si de oras/munca/prieteni ), in alt fel, nu prea... (plec de langa mama/natura, zgomotele si mirosurile de la tara: latratul cainilor de prin sat/galeata de la fantana/fumul de pe horn/bruma de dimineata/porumbul din gradina/merele-n copac/nucile cazute pe jos.... ehhh... si-apoi ma intorc la socri/praf/betoane )

mami karligutza

www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello! Saru mana de raspunsuri, deci m-am lins pe bot de avut cupilul langa mine in fata, chiar daca am o amarata de dacie care nu stie ce-s alea airbag-uri....
Si eu tai unghiutele lui Horia, dar ii pun manusi pentru ca se ciupeste de fata si plus de asta are manutele tot timpul reci. Imediat ce ii pun manusele, se linisteste si doarme mai bine. Nu il tin tot timpul cu ele, dar atunci cand e de somn, i le pun.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza!

Si ce dom`le, nu am voie sa dorm si eu pana la 9?????

Mey fato ...ai facut ceva care ar fi trebuit sa ma supere de tot intrebi atata??? Sau trebuie sa dansez mereu pe aici?

Deni s-au vindecat baietii tai? DAAAA...fa niste linkuri ceva abracadabra cu intrebarile alea puse foarte des pliiiiiz!!!

Vad ca iar e epidemie pe la noi. Sanatate fetelor! Si pe mine ma ocolea o raceala, am uciso prematur cu un paracetamol si ceai cu lamaie

Nikole sa urez si eu ca taranu casa de rahat sa nu se bage nimeni in ea ....intelegere si multa dragoste!

Matei e iar in parcul de distractii (cu caruselul ala plimbaret si cantator!)

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Tot io

Andutzy poti pune scaunul copilului pe bancheta din spate, cumva in mijloc, sa il vezi in retrovizoare...Oricum, nu cred ca este in vreun pericol, sunt atattia care merg in spate singuri...decat pe "locul mortului" ptiu ptiu doamne fereste!

Manusi nu, am pus in maternitate ca avea unghii luuungi si facuse si iritatia aia de la lenjeria lor mega"sterilizata" mai ales pe unde era zgariat. Dar eu am avut niste manusi extrem de subtirele din Emirate, nu stiu daca i-as fi pus din astea de la noi groase. Apropo...de ce fac costumase de vara cu manusi de iarna? Acum ii tai unghiile la 3-4 zile, depinde cum il prind dormind profund.

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Deni s-au vindecat baietii tai? DAAAA...fa niste linkuri ceva abracadabra cu intrebarile alea puse foarte des pliiiiiz!!!

Simo de Matei Hisham

Ia aruncati voi un ochi aici!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47780
Daca Anya, referentul nostru stiintific, e de acord cu ce scrie pe acolo, am putea completa topicul cu ce mai au fetele salvat si apoi putem pune link pe prima pagina spre acest topic gata construit.

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la noi!
Dau si eu o cafea , cine doreste una fierbinte si neagra de la Constanta. Nici mie nu-mi vine sa cred ca reusesc s-o fac, desi nu stiu cat ma lasa Filipu' ca la ora asta nu prea doarme mult..

Alina(Anya) multumim, m-am luminat si eu cu ochisorul ( mai mult ca sigur e canal infundat) si cu scaunul de masina ca si eu ma intrebam daca il pot pune in fata ( deci la Peugeotul meu sport nu merge, ca in spate nu incape scoica).
AndraZ, petrecere frumoasa la botez si felicitari viitorului proaspat crestin!
Samuray-Lady, eu stiu ca sunt plase pt tantari si pt ploaie. Eu am avut ambele in dotarea caruciorului, dar am vazut pe site la bebelusultau.ro ca se gasesc si separat.

Chestia cu unghiutele si la noi e un stres, dar i le tai saptamanal, seara, dupa ce adoarme tun ca atunci pot sa fac ce vreau cu el ;si chiar asa, tot reuseste sa se mai zgarie din cand in cand; m-e mila sa-i pun manusi mai ales acum cand incepe sa agate si sa deschida pumnisorii mai des...

Karligutz, vrem poze cu tine super sexi!ca pe celelalte le-am vizionat si sunteti tare frumosi cu totii! nu mai zic de cele cu flori si peisaje de la ai tai...vreau si eu sa am asa flori in gradina..( unde gradina= aprox.2 m2 in care se inghesuie 2 "lilieci' si un trandafir.)

Intrebare: de la ce varsta pot sa-l ridic pe bebe un pic mai sus in landou?daca a mancat si-i ridic spatarul un pic e ok sa-l tin asa? si cat timp? si de la ce varsta il pot trece in ala sport (dar nu deja in fundulet, ci stat mai pe spate)? am auzit tot felul de pareri pe-afara si nu-s lamurita.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by Simo78

Simo de Matei Hisham

Ia aruncati voi un ochi aici!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47780
Daca Anya, referentul nostru stiintific, e de acord cu ce scrie pe acolo, am putea completa topicul cu ce mai au fetele salvat si apoi putem pune link pe prima pagina spre acest topic gata construit.

De fapt voiam sa dau Edit, dar a iesit asa... Nu-i bai! Daca mai aruncati un ochi pe topicul de mai sus, o sa vedeti ca e inchis, deci sugestia anterioara pica.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, azi m-am trezit ciufuta rau. Tzatza mea stanga ma exaspereaza!!! Mereu apar portiuni intarite si dureroase, mai mici sau mai mari. Scap de una si nu trece mult si apare alta! Reusesc sa o fac pe Miruna sa goleasa bine sanul si sa desfunde ce-i de desfundat pe acolo si apoi o luam de la capat cu distractia. Dreptul e super ok, n-am avut nicio problema cu el pana acum, in schimb stangul imi scoate peri albi. Si la furia laptelui stangul a fost mai inflamat, stangul a fost mereu mai productiv (am impresia ca se umple mai repede decat celalalt), ragadele au fost mai urate la stangul etc.

Intrebarea este: fac eu ceva aiurea de se intampla chestiile astea? E ceva ce as putea face sa ma bucur si eu cand vine ora mesei pentru Miruna? (Ca tot veni vorba, e acusi, acusi!)

Mergi la inceput