Ce va face fericiti?

Ce va face fericiti? | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

Fericirea vine din lucruri marunte....Cand sunteti deprima(ti/te) aveti vreun lucru/obiect care prin simpla lui prezenta va aduce o stare de bine? Uite cand sunt ok simpla privire asupra unei perdele rosii ma face fericita! Simt ca traiesc! Cand sunt deprimata, efectul nu mai e chiar atat de intens! Ma face sa ma simt mai bine insa nu destul. Voi simtiti asa ceva?(nu se iau in considerare persoanele, copii...)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am o icoana "Tanguirea Maicii Domnului"...de cate ori am o greutate pe suflet privesc icoana si ma cuprinde o stare de pace insotita de o mare caldura. Atunci ma uit catre familia mea si sunt fericita!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Momentan ma face fericita sarcina (cu bune si rele, dureri sau nu) si gandul ca peste putin (vreo 2 luni) o sa am o papusica vie in brate ... desi ma gandesc cu groaza, frica la nastere, da' asta e alta poveste ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Sincer...faptul ca am un copilas sanatos, care ma iubeste si pe care il iubesc din toata inima mea, ca am un sot bun si ne iubim, ca am o mama relativ sanatoasa pentru virsta ei care ma ajuta cit poate si pe care o sprijin cu drag acum, in prag de virsta a 3-a, ca sunt sanatoasa, am un servici bunicel...iata citeva motive care ma fac fericita.

Pacat ca uneori le mai uit, lasindu-ma tirita in tot felul de nimicuri datatoare de energie negativa...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Theiuta, ma recunosc in tot ce scrii. Ma face fericita familia, copilul bun si sanatos, sotul bun, parintii mei care ma ajuta si ii ajut foarte mult. Si si eu de multe ori regret ca ma las doborata de diverse chestii zilnice, prostii pot sa le spun, pe care n-ar trebui sa le pun asa de mult la suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cand sunt deprimata rau rau rau,ceea ce nu se intampla prea des,imi iau o carte pe care o iubesc si incep sa o recitesc ,sau o carte noua dar care sa ma tina in priza. Si imi trece automat.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

EU cand sunt deprimata rau rau de tot imi iau cardul cu mine si ma duc sa ma destind si sa ma relaxez .Daca vad ca are ceva pe el imi revin automat din suparare ,daca vad ca e gol ma deprim si mai mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Imi face bine sa ma cuibaresc la pieptul sotului meu si sa mangai sau sa tin in brate pe motanul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu sint extrem de fericita in momentul in care copiii mei imi spun in gura mare in magazin sau pe strada "Mami,te iubesc !" iar lumea din jur zimbeste si imi spune "Ce poti sa iti doresti mai frumos de atit?".Intradevar au dreptate,e fantastic !!!!.Si eu ii iubesc enorm de mult.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Colindele de Craciun. Ma fac fericita, speciala, toata lumea e vesela, darnica si dornica de a fi mai buna. M-am nascut in Ardeal si pur si simplu iubesc colindele si sa merg la colindat cu rudele si prietenii, dar din pacate in ultimii ani nu am mai ajuns pe-acolo (acum locuiesc in Bucuresti cu familia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Oricat as fii de deprimata, suparata, obosita, apasata de griji, cand imi privesc copilul dormind simt ca plutesc. Eu chiar cred ca este un inger in viata mea.
Sau cand zambeste smechereste sau cand rade cu hohote... E ca un vis, uit de tot.

Mergi la inceput