Ce va face fericiti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cand sunt extrem de deprimata sau suparata un somn bun si lung ma readuce la viata... si o ciocolata imensa dupa somn...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Toata fericirea mea sta in micuta mea Maia.Si in momentul in care imi zambeste ma topesc toata de dragul ei.

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by clau2toma[/

Claudia(?) mi-ai luat vorba din gura.
Eu cand sunt deprimata ma ia sotul(este antrenat)si ma duce la shopping.
Recomand acest mod de relaxare.Cand am cardul 0,relaxarea vine din peisaj.Peisajul fiind florile din gradina.
Acum fac un apel la forumistii nostri dragi!
Sa fii fericit este f. important; cu cat veniti cu idei mai multe cu atat veti contribui la fericirea prietenilor vostri nevazuti de pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Cand sunt deprimata si f obosita ascult la culcare muzica lenta , in special Chris de Bourgh.Ma relaxeaza intotdeauna

http://good-times.webshots.com/album/560640732xVhPTypoze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

CITEODATA copiii se joaca frumos, cinta, danseaza si eu cu sotul meu ii admiram. Atunci ma gindesc cit sint de norocoasa ca sintem impreuna, ca sintem sanatosi si fericiti.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Familia, prietenii, confortul financiar si social, soarele, natura si odihna.

Nicole - si eu simt la fel in ceeace priveste somnul.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ma pot bucura de un peisaj frumos, de glasurile celor dragi,o vorba buna, o mangaiere...

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Copilul meu ma face fericita,mi se umple inima de fericire cind il privesc si cind sint un pic jos cu moralul shopingul ma face sa ma simt bine.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sa mananc! Asta ma face fericit...
Bine, ar mai fi ceva: sunt momente in care cele trei fete sunt impreuna si rad, toate deodata. Cred ca asta-mi place cel mai mult.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

nu un lucru in mod special special.. dar imaginile despre natura, acele imagini ce par ireale prin perfectiunea lor
si daaa... mai este biserica, interiorul... imi reda o parte din linistea pierduta

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput