Cosmetice Annemarie Borlind - ati auzit de ele?

Cosmetice Annemarie Borlind - ati auzit de ele? | Autor: Val_

Link direct la acest mesaj

De un timp folosesc cosmetice Annemarie Borlind care se gasesc in farmaciile Dona si despre care se spune ca sunt mai naturale decat alte cosmetice.

Adevarul este ca nu mi s-a intamplat nimic neplacut de la ele, asa cum am patit la multe alte cosmetice, eu avand un ten foarte sensibil, dar parca nici o imbunatatire considerabila nu am observat.

As vrea sa aflu pareri ale celor care au folosit aceste cosmetice pentru ca nu stiu daca sa continui sa le utilizez sau sa renunt la ele, mai ales ca sunt destul de scumpe.

Multumesc

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Poze cu Mariuca

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de Val_

De un timp folosesc cosmetice Annemarie Borlind care se gasesc in farmaciile Dona si despre care se spune ca sunt mai naturale decat alte cosmetice.

Adevarul este ca nu mi s-a intamplat nimic neplacut de la ele, asa cum am patit la multe alte cosmetice, eu avand un ten foarte sensibil, dar parca nici o imbunatatire considerabila nu am observat.

As vrea sa aflu pareri ale celor care au folosit aceste cosmetice pentru ca nu stiu daca sa continui sa le utilizez sau sa renunt la ele, mai ales ca sunt destul de scumpe.

Multumesc

Poze cu Mariuca

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

Sa il ajutam pe Marian

De cosmeticele Borlind, din pacate nu am auzit, insa daca ti se par bune, nu vad de ce sa nu le folosesti in continuare. Eu am incervat multe, unele foarte scumpe si in final m-am oprit la cele care mi s-au potrivit cel mai bine.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Si ce cosmetice ti s-au potrivit?

Ca parca as incerca si altceva care intr-adevar sa dea roade nu doar sa nu imi provoace iritatii. Nu ca nu ar fi important. Desi nu stiu daca exista intr-adevar o crema care sa micsoreze ridurile.

Poze cu Mariuca

Mariuca in prima luna

Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu sunt de parere ca odata ce ai gasit cosmeticele care iti merg bine tenului si iti convin si la pret...sa ramai la ele. m-am saturat sa tot fac experimente pe pielea mea asa ca de aproape 4 ani nu am mai schimbat gama de creme/fond de ten/masti, etc.

Roxana

Mergi la inceput