Colectia de toamna-iarna 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy sa-ti traiasca bebitza, sa fie sanatos si mancacios, sa aiba parte de norco si de tot ce-si doreste!
Iar tie refacere usoara si te asteptam pe forum (cand te vei simti in stare, desigur) sa ne povestesti cum a fost!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Joy, m-am topit cand ti-am vazut bb2. Sa fie sanatos si sa-ti revii repede ca sa ai grija de el.
Astept cu mare interes povestiri despre nastere si zilele urmatoare.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Joy sa traiti cu totii fericiti si sa aveti parte numai de bucurii de la cei doi flacai mandri .
Noki ce faci? Ieri a fost marti cu cele trei ceasuri rele. Sper ca inchei ziua mai bine.
Madau ma bucur ca esti multumita de sedintele cu psihologul. Trebuie sa te pui pe picioare pentru ca stiu ca ai ganduri marete (bb2, facultate). Bafta multa.
Ioana noi am folosit csoica cu foarte mult succes, de accea o recomand tuturor prietenelor mele din Ro (aici obligat-fortat iti trebuie - asta-i legea).
Leea nici nu vreau sa ma gandesc ce simte prietena ta... Numai Dumnezeu va hotari ce si cumm ...
Referitor la ce s-a intamplat la nasterea Maiei - poveste lunga. In doua cuvinte, doctorl care m-a urmarit nu a putut asista fiind in operatie, a fost chemat doctorul 'on call', care nu a catadicsit sa apara decat dupa ce Maia n-a mai rezistat si a vrut afara ( deci am nascut cu asistenta - cu rupturile de rigoare) si in cateva minute mi-a 'smuls' placenta si m-a cusut, dar nu inainte de a-mi lasa doua bucati de placenta ca sa gandit el ca poate imi mai trebuie. Baiat bun ce sa spun ( ca doar e cotat unul din cei mai buni ob-gin din oras). Povestea frumoasa debia de atunci a inceput.
Mihaela hai ca mai pun si de o nunta ( cum fac astia pe aici cu reinnoirea 'vows'-urilor) nu faci un drum si peste balta sa cununi? O mie de euro mie mi se pare cam mult.
Miri si eu abia astept sa pun poze sa-mi vedeti si mie mandra, dar deocamdata am o problema ...nu stiu cum. Astep indrumari cum sa pun poze la semnatura.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Joy, felicitari pentru baietelul voinicel! Sa creasca mare si sanatos, frumos si cuminte cat incape! Si impreuna sa aveti o familie fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am absentat (motivat) de pe forum - sunt parintii mei la noi, a fost si frate-meu cu sotia... si n-am mai avut timp sa postez. Dar am intrat acum s-o felicit pe JOY si sa transmit pupici dulci dragalasului Alex Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello

Joy, felicitari pentru minunea mica! sa-ti traiasca flacaii, sa fie sanatosi si norocosi, sa aveti parte numai de impliniri si bucurii alaturi de ei. Refacere rapida si laptic din belsug.

Helep, bun venit in colectie.

Leea, un gand bun de la noi pt prietena ta.

Sanatate multa piticilor mucosi.
Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

joy felicitari, ai un baietel frumos si bucalat, sa fie sanatos si norocos iar tu draga mea, sa te refaci repede si mult laptic.

leea, saru'mana de urari..esti singura care a observat ca si fii-mea este racita

hele, .... faci albumul public, copiezi linkul aferent albumului si ii dai paste in ce mesaj vrei tu.Daca vrei sa iti apara mereu la semnatura, mergi la profil personal si acolo unde scrie semnatura dai acel paste.Daca vrei ca linkul sa fie ascuns sub un nume se procedeaza in felul urmator: [ url="numele linkului" ]poze[ /url] cu mentiunea ca nu vei lasa space dupa [ si nici inainte de paranteza.ce zici te-am lamurit sau te-am ametit?

gabi, esti mai bine? un gand bun de la mine...eu chiar m-am gandit la tine zilele trecute, multa santate.

meems, s-a motivat absenta.....ce face scumpici riana?

mimmy, ce mai faceti? ai inceput serviciul?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxi, nu am inceput inca serviciul, pe 5 nov ma duc. Sper sa iasa mama la pensie pana atunci ca sa stea cu pitica.
I-am spus zilele trecute Dariei ca mami o sa trebuiasca sa se duca la servici si imi zice "mami nu vici, tati vici aduce banii casa, mami casa Daia". Asa ca se anunta zile grele si la noi.
Pupam Alexia bolnavioara, sanatate multa si sa va faceti repede bine.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by mimi_dumy
si imi zice "mami nu vici, tati vici aduce banii casa, mami casa Daia".

, sigur se va adapta si cu mami la "vici", o sa fie bine.
Succes mamei sa iasa la pensie.Sa ne pove mai des despre scumpica daria ca stiu ca si ea este o nazdravana si jumatate.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxi, ca tot ai zis tu de Daria ca e o nazdravana uitati aici filmuletul cu ultima ei isprava: http://www.dropshots.com/mihaeladobre1977
Sunt si cateva poze cu Sarah si Daria la mare.

Mergi la inceput