PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Uffff saracutzu'
Sa ne tii la curent, multa sanatate!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dariana, lasa ca va ajuta Dumnezeu si treceti si peste operatie! Doamne ajuta!
ca veni vorba de jucarii..ziceti-mi si mie ce jucarii faine ati mai luat la bebei si cu care se si joaca...ca eu nu am prea luat...pe principiul ca nu se prea joaca cu ele...si as vrea sa ma apuc de achizitii. sabana...ziceai de cuburi...ce cuburi si de unde?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

DAriana, tinem pumnii sa fie totul bine cu DAri,si tie multa putere ,sa fi tare.o sa fie bine,sunt convinsa.hai fi optimista ,chiar dc nu e usor .noi suntem alaturi de tine si de DArius .multi multi si sa va faceti bine repede ca tre sa o punem de o intalneala in parc mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dariana va tinem pumnii sa fie bine, mult curaj si multi pupici de la noi sa va refaceti cat mai rapid.
Larisa noi i-am luat acuma cand a implinit un an o zebra de calarit care cica e de la 1 an in sus si tare ii mai place sa topaie pe ea. Sare in sus si in jos si se misca stg dr si canta si face zgomote ca si cand ai calari un calutz, necheaza si etc. http://www.fisher-price.com/uk/products/product.asp?id=37543 .
Si noi vrem sa ii mai luam si ceva mai interesant ca de cuburi si puzzleuri si jucarii de bebe s-a cam plictisit da nu prea mai stiu ce sa ii iau.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Dariana multa bafta cu operatia! Sa treaca repede si bine!
Antonia are o papusica roz cu care doarme.O cheama Hayley(are numele scris pe rochita) dar ea ii spune Nani-nani.Doarme numai cu ea in brate si pana adoarme o smotoceste pe toate partile. Noaptea, cum spunea si Mada, o cauta si plange dupa ea daca nu o nimereste. O iubeste mult de tot si ma gandesc serios sa mai cumpar una ca daca se deterioreaza nu stiu ce ma fac. Si asa recurg la niste stratageme cand trebuie sa o spal pe Hayley...
Sabina e o scumpica Alex a ta! Si Mada foarte frumos v-ati aranjat casuta! Iar Cristinicai ce pot sa-i urez decat sa-i stapaneasca sanatoasa!
Am fost ieri la dermatolog si mi-a dat o crema pentru 5 zile sa ii mai treaca din bubite. Sper sa tina si sa nu ii reapara.
In legatura cu jucariile, eu nu prea am mai cumparat chestii noi dar cred ca ar fi cazul. De ex, cand mergem in parc si vede copii cu tricilete se duce intinsa la ei sa ii dea jos si alta nu. Deci cred ca se cere o astfel de jucarie.

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Genie multumesc. Ai grija cand alegi tricicleta. Noi am primit una la mot si nu e cine stie ce desi e f aspectuoasa. Alex nu stie sa dea din pedale, are un suport de pus piciorusele, dar mereu ii aluneca si isi prinde picioarele. E destul de prost conceputa. In consecinta noi nu prea o folosim. Poate la primavara cand mai creste fata.

Fetelor bebeii vostri mai beau lapte mult? A mea inainte de culcare bea 2 biberoane de 250, la 3 fix se trezeste ptr inca unul si la 7 e in picioare sa mai ceara un bibe. Peste zi mai bea vreo 2-3 plus mancare si apa, vreo 2 canite. Consumam cam 3 cutii de Nan pe saptamana. Cat o mai tine cu bibe asa? Fara bibe nu adoarme si nici fara suzeta. Daca pierde noaptea pe suzi prin pat e jale. Mereu am cate una de rezerva, sa nu orbecai dupa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Dariana multa sanatate, si multa bafta cu Dari! Trebuie sa fie bine!
Noi suntem pe metereze! Inca un canin si o masea!!!!!!
Andreea chiar a os de la Nestle Junior. Eu una nu am mai auzit, si imi pare rau ca nu se prea satura cu Nan 2, dar mai bine asa cu mult Nan 2 decat cu bube. Si am facut si coprocutura asa ca eram eu nebuna si a iesit negativ...si cate pastile si creme am folosit...ufff. Bine ca e bine acum.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dariana Multa Sanatate!!! sa va fie usor si Dari sa se refaca repede dupa operatie.
Sabana eu am cumparat de la Ikea un suport pe care il urc si asa ajunge la chiuveta. Sa ai grija ca sunt doua tipuri trebuie sa il iei pe cel mai inalt si cu puncte mov (asa este la mine cel putin) cel cu puncte albastre este prea mic. Daca vrei iti trimit o poza eventual sa imi scrii pe mess.

Legat de ceea ce vad ca este tema zilei: eu am crescut alaturi de parintii mei dar cu o femeie care a stat cu noi pana la 14 ani. Nu s-a pus niciodata problema sa o iubesc pe ea mai mult decat pe mama dar da am fost foarte atasata de ea. Mai tin legatura si acum, o mai ajut cu una alta dar mama e mama si o spun eu care nu ma am pe roze cu ea. Legat de bunci, eu eram teribil de nefericita cand ma lasau la ei mai mult de un sfarsit de saptamana. Il imploram pe tata sa vina sa ma ia cat mai repede (stiam ca nu ma pacaleste si ca vine sa ma ia cand promite). Iar la intrebarea ce voi face eu cand voi avea nepoti? Va raspund la cel mai sincer mod: imi voi trai viata si ii voi vizita atat cat sa ne fie bine tuturor dar nu ma voi baga sa ii cresc. Imi voi ajuta copii daca mi-o vor cere in masura in care imi voi putea vedea mai departe de ale mele.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

dariana, pumnii stransi!

piersicute, atata lapte!!!!! puiuta mea bea maxim 250ml seara si 250 dimineata dar de cele mai multe ori nici pe astia

la noi masa de dimineata dureaza 15 min si mananca singurica cu mana, mai putin cand avem ou si ii dau cu lingurita. la pranz e mult mai greu, poate dura 15 min cand avem peste dar si 1h cand nu-i place

merge cineva in parc in cismigiu? poate ne intalnim pt ca eu nu am niciun pui de aceeasi varsta cu carmen

iulenca magazinul ala de pantofi?

aaaaah si am vazut acum cateva pagini programul unei mamici super, cum reusiti nu inteleg ca eu nu pot si pace, casa e cu fundul in sus, eu fac dus tot la doua zile, nu gatesc decat pt bebe, daca mama nu ne face ceva mancam mezeluri

gata, va pup!

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata
harnicute ati fost ieri
dariana va tinem pumnii cu operatia
cristina, ne-ai prins... lucram la bebe 2, sper sa vina cat mai curand.
mada teodora doarme de mica cu o papusica din maerial textil, nu o tine in brate dar se joaca cu ea cand se trezeste, pana ajung eu la ea sau inainte sa adoarma. in timpul zilei se indeletniceste cu studiatul carticelelor, la fel ca si alex a sabanei, cuburi, are o masuta pentru joaca si masuta are un blat pe care il poti atasa doar cand e nevoie sa scrie sau alte activitati asemanatoare, in rest, sub el este un sapatiu de depozitare a jucariilor si toata ziua isi face de treaba mutand jucarii de la cos la masuta si invers. ii place mult sa traga dup ea cu sfoara o ratusca sau un dinozaur pe roti si mai are si o ratusca din parc care se impinge cu un bat.
cam asta despre jucarii.
sabana cat despre lapte, teodora bea seara vreo 250ml cu cereale si dimineata cam tot asa dar simplu. saptamana asta chiar nu prea l-a mai baut pe cel de dimineata, azi n-a baut nici 30 ml din el.

michella

Mergi la inceput