PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sabana multumim.
Mai nasol este ca nu avem si noi prieteni, adik avem da unii sunt in Irlanda unii in Spania unii in RO dar pe nimeni pe aici mai pe aproape si na nu ne avem decat pe noi momentan dar ne-am obisnuit si asa. Ca toti pe care ii stim aici nu sunt prieteni sunt cunostinte ca na invidia voi aveti voi faceti parca ii tine cineva sa nu faca si ei, ca aici nu e ca in Ro aici toti pot sa faca asta daca vor bineinteles.
Si noi am facut comanda de fetita cu ochi albastri blonda si ten masliniu ca a lui mami, partea cu tenul nu o putem verifica ca la noi e tare frig si soare mai putin de mers la plaja dar dupa ce ne mai aranjam un pic pe aici o sa mergem si noi in concedii in tari mai calde si poate poate are tenul meu.
Acuma comanda e de baietel, mie tot timpul mi-au placut tipii bruneti cu ochi albastri numai ca nu e nimeni brunet in familie deci brunet nu este sigur doar sa aiba tot ochii albastrii.
Si la fata sper sa ramana ochii as amulti au zis ca uneori si pe la 3 ani s-a schimbat culoarea acuam nu stiu ce sa zic.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Vezi tu Mada chestia asta cu prietenii e relativa. Trebuie alesi pe spranceana. Prietenii adevarati sunt precum diamantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, m-am luat cu filozofia pe teme de bunici si am uitat sa-ti zic si io ca e belea de belea Alexandra in poze...papusa, nu alta
Cum adica proiect?????? si voi lucrati la bb2?....fetelooooor, m-ati omorat parca vad ca se ia
Deci cum ziceam, Sabana, pan' la urma cre' ca putem iubi mai multe persoane si parintii raman parinti totusi. Uite vezi mai am momente de luciditate, dar si cand ma ia nebuneala... sunt nebuna mai, pentru ca nu pot spune ca m-a respins copilu' sau d-astea...dar io sunt lipicioasa rau din fire, si cu mama si cu sotul si cu prietenii apropiati si parca ma asteptam sa fie si Luca tot asa lugu-lugu mereu si cum il vad ca se dragaleste cu bona ma apuca nebunia aia mare, desi rational vb stiu ca e normal, femeia il iubeste, e ok, sta cu el mult deci e normal sa simta copilu' afectiune
Ma rog la Dzeu doar sa imi tina mintea intreaga si sa nu fac asa si cu nora
Mada sa stii ca prietenii rari sunt si aici, chiar daca suntem in tara noastra, aia adevarati sunt vechi de cand lumea, restul -cunostinte si amici. Stiu ca Anglia e intr-un mare fel din pct asta de vedere, de-asta va admir, eu nu as putea trai acolo, as muri de singuratate...sa nu ies io la o cafea cu fetele, sa nu ma vad io la un gratarel cu finii, sa nu mergem noi in vizita la X si Y

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

felicitari pentru fetele cu bebe2 in burtica si pentru cele cu bebe2 in plan! e mare realizare! ma bucur pentru voi!
referitor la subiectul dezbatut acum...eu nu am de ce sa ma plang. Din moment ce Alexia e all day cu mine nu are pentru cine sa simta afectiune decat pentru mine...logic nu? Isi iubeste mult taticul seara...si sta doar cu el...dar nu sunt deloc geloasa...mai respir si eu un picut. Si eu tot lipicioasa rau ca tine Cristina, si o pup de o sufoc...asa a mai scapat si sotul nitel ca facea diabet nu alta.
A..o pup si imi vine sa o musc de ureche de drag ce imi este de ea. Insa...tare mult mi-as fi dorit o bunicuta in preajma...dar daca sunt departe ne descurcam si singurei..aici in cuib.
Eu am fost crescuta de bunici, Dumnezeu sa ii ierte, i-am iubit enorm si chiar daca au trecut in lumea cealalta ma gandesc des la ei si imi e dor de ei. Parintii mei au pierdut la capitolul asta..sigur ii iubesc mult de tot....dar..parca mai mult mi-am iubit bunicii...sau poate altfel. Dar poate a fost mai bine sa ne creasca ei pana la 7 ani, am avut parte de o copilarie de vis, copilarie pe care parintii cu job-uri stresante n-ar fi putut sa ne-o ofere.
Legat de prieteni....si eu le simt lipsa uneori. Prietenele mele adevrate din facultate s-au raspandit in toata tara. Asa amice mai am...dar nu ceva de suflet. Iar cu prieteni de familie la fel de greu..erau conversatii prea banale...sau nu eram compatibili sufleteste, aveam alte valori etc.. Dar eu legat de subiectul asta gandesc asa...daca e sa fie sunt...daca nu, nu! Mi-as dori o prietena adevarata aproape....dar ceva adevarat cum e tare greu sa mai gasesti la varsta mea daca nu chiar imposibil.
Cu sabana m-am mai conversat pe mess, te salut si ma bucur ca mai intri sa ne mai povestesti!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Mada, ca veni vorba, vine octombrie si e posibil sa dam o fuga de shopping la Londra...ca stii ca in oct noi tre'sa pontam acolo
Sotul are niste show-uri si de cumparat una-alta pentru job...sa vedem daca m-oi urni si eu, daca ma mai recuperez cu sanii, ca am fost la Londra de atatea ori ca mai bine as sta cu fimiu' linistita acas'....

Mergi la inceput

Larisooooo, mess zici, ha?...pai si cu mine de ce nu te conversezi draga pe mess, ha?....vezi ca revenim la gelozii mintenash

Una peste alta, vad ca toate ne-am iubit mult bunicii, dar ne iubim foarte mult si parintii...deci e loc pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

felicitari pentru fetele cu bebe2 in burtica si pentru cele cu bebe2 in plan! e mare realizare! ma bucur pentru voi!
referitor la subiectul dezbatut acum...eu nu am de ce sa ma plang. Din moment ce Alexia e all day cu mine nu are pentru cine sa simta afectiune decat pentru mine...logic nu? Isi iubeste mult taticul seara...si sta doar cu el...dar nu sunt deloc geloasa...mai respir si eu un picut. Si eu tot lipicioasa rau ca tine Cristina, si o pup de o sufoc...asa a mai scapat si sotul nitel ca facea diabet nu alta.
A..o pup si imi vine sa o musc de ureche de drag ce imi este de ea. Insa...tare mult mi-as fi dorit o bunicuta in preajma...dar daca sunt departe ne descurcam si singurei..aici in cuib.
Eu am fost crescuta de bunici, Dumnezeu sa ii ierte, i-am iubit enorm si chiar daca au trecut in lumea cealalta ma gandesc des la ei si imi e dor de ei. Parintii mei au pierdut la capitolul asta..sigur ii iubesc mult de tot....dar..parca mai mult mi-am iubit bunicii...sau poate altfel. Dar poate a fost mai bine sa ne creasca ei pana la 7 ani, am avut parte de o copilarie de vis, copilarie pe care parintii cu job-uri stresante n-ar fi putut sa ne-o ofere.
Legat de prieteni....si eu le simt lipsa uneori. Prietenele mele adevrate din facultate s-au raspandit in toata tara. Asa amice mai am...dar nu ceva de suflet. Iar cu prieteni de familie la fel de greu..erau conversatii prea banale...sau nu eram compatibili sufleteste, aveam alte valori etc.. Dar eu legat de subiectul asta gandesc asa...daca e sa fie sunt...daca nu, nu! Mi-as dori o prietena adevarata aproape....dar ceva adevarat cum e tare greu sa mai gasesti la varsta mea daca nu chiar imposibil.
Cu sabana m-am mai conversat pe mess, te salut si ma bucur ca mai intri sa ne mai povestesti!

Larisaaaaa, te-am prins! mai da-mi si mie, pls, site-ul cu filmulete Baby Einstein! plsssssssss

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Cristina multumesc mult de aprecieri. Si eu ma topesc toata dupa ea. E o smechera si jumatate. Pot sa mai fac linistita inca un bebe ca stie ea ce are de facut. La Breaza am fost sa il vad pe fratele meu, unchiul ei, care e cu 9 luni mai mic decat ea. V-am mai povestit eu. S-a intors lumea cu k in sus, dar si eu am revenit la sentimente mai umane si am zis, ca copchilul nu are nici o vina. Alex a fost foarte grijulie cu el. I-a dat jucariile, l-a sters cu bavetica la gurita, l-a plimbat cu carutul, l-a invatat sa manace biscuite mai ceva decat o mama cu experienta. Asa a invatat-o si pe prietena ei monica, care are 8 luni sa manace nectarina. Oricum cu Monica a fost o faza super tare. Aia tot venea la nectarina ei, ea statea in brate la mama si manca, o tot impingea si ii zicea nu, isi ascundea nectarina, Moni nimic, Alex la fel, o impingea ii zicea nu, bataie mare pe nectarina, i-am adus si lui moni o nectarina, alex i-a arata ce sa faca cu ea, moni a gustat un pic, apoi a runcat-o, iar venea la nectarina lui alex, in final alex a luat un carlig de rufe si i l-a aruncat, moni a plecat fericita in 4 labe dupa carlig si noi toti ne-am prapadit de ras, de ce ii duce capul pe copii. Si cu Eugen, fratele meu, a facut o faza asemanatoare, Alex ii luas eo jucarie, el o voia inapoi, Alex nu a vrut sa i-o dea, el plangea, a luat o bucata de paine si i-a bagat-o in gura, asa ca, copilul a tacut fericit, dar apoi iar a plans ca i-am luat painea. Ma duc sa imi hranesc bebeca.

Mergi la inceput

Larissa te pup. Astept poze cu pitica.

Cristina din ce in ce mai mult ajung la concluzia, ca treaba cu gelozia este o apartenenta a fecioarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

hihihi sabana, da' eu is berbeaca si tot geloasa is......
cristino, te-am apelat pe mess acum...da' nu esti!
ramoon, da' cine mai stie site-ul...eu pana la urma le-am descarcat de pe net cu dc++. Hai ca ma uit poate totusi il gasesc pe undeva...salvat stiu eu!

Mergi la inceput