Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele!

Va dau o tema de gindire daca aveti timp:

Un profesor a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de
saptamana viitoare sa ia o cutie de carton si pentru fiecare
persoana care ii supara, pe care nu pot sa o sufere si sa o ierte sa puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu numele persoanei respective.

Timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o puna la capul patului. Studentii au fost amuzati de lectie la inceput, si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in memorie inca din copilarie.

Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe ca devenea cutia din ce in ce mai grea. Piersicile asezate in ea la inceputul saptamanii incepusera sa se descompuna intr-o masa lipicioasa, cu miros dezgustator, si stricaciunea se intindea foarte repede si la celelalte.

O problema dificila mai era si faptul ca fiecare era dator sa o poarte permanent, sa aiba grija de ea, sa nu o uite prin magazine, in autobuz, la vreun restaurant, la intalnire, la masa, la baie, mai ales ca numele si adresa fiecarui student, ca si tema experimentului, erau scrise chiar pe punga. In plus, cartonul cutiei se stricase si ea ajunsese intr-o stare jalnica: cu mare greutate mai putea sa faca fata sarcinii sale.

Fiecare a inteles foarte repede si clar lectia pe care a incercat sa le-o explice profesorul cand s-au revazut dupa o saptamana, si anume ca acea cutie pe care o carasera cu ei o saptamana intreaga nu a fost decat expresia greutatii spirituale pe care o purtam cu noi, atunci cand strangem in noi ura, invidie, raceala fata de alte persoane.

De multe ori credem ca a ierta pe cineva este un favor pe care i-l facem acelei persoane. In realitate insa, acesta este cel mai mare favor pe care ni-l putem face chiar noua insine.

In cutia ta cate piersici sunt... si ce ai de gand sa faci cu ele??

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
N-am nascut, n-am nici o problema, nu ma grabesc, am treburi pe cap cat incape. Am plecat dimineata si-am venit pe dupa amiaza, ca pe seara sa plec din nou cu Radu (la film de data asta). Maine iar o iau de la capat, si sambata la fel. La noi e distractiv c-au demarat treburile cu casa si e de alergat. Si cum eu sunt maniaca......
HAi ca de-oi mai avea timp, o sa mai intru.
Acum sunt cam obo si sper sa ma culc rapid.
Mirela, sper sa rezolvi problemele! Iar parca se aduna toate la tine!
Astery, sanatate lui Razvan!
Anasol, bafta cu greturile! Nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar macar nu te ingrasi prea rau in prima parte de sarcina. CU asta mic, nr. 2, pana la 6 luni am stat cu pungi dupa mine. Apoi a trecut.
Ali, cum mai e Iarina?
Bumbita, daca ai pierdut dopul
Noapte buna fetele.
Bee 36+
Noapte bun

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu cu Dani ma incadrez in graficele de crestere actuale. La 84 cm ideala e greutatea de 11.800 si cam pe acolo e, daca nu putin mai jos. Iar la inaltime ideal ar fi 83 cm pt varsta lui. Deci e bine..si eu care m-am speriat ca e piticutz
.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA Uite,probabil de aia n-am putut eu tine nici macar cateva zile suparare pe cineva oricat de rau ar fi.Ca ma iubesc prea mult.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Irina...asta o ai de la pocaiti?
Deea..la ora asta nu dormiti? . Voi ce program de somn de somn aveti?
Serios acum..vi se pare normal ca un copil asha mic sa nu doarma la ora asta? Eu si acasa la ai mei la ora 22 eram in pat, fara discutii si comentarii. Si eram mare.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

IRINA uitam ceva:ura nu,suparare nu,invidie nu,raceala nu.Da' mila cred ca avem voie sa ne fie.Fericiti cei saraci cu duhul

Mergi la inceput

Eu nu las piersicile sa se strice...le mananc repede. Ma enervez repede dar si imi trece repede...

Mergi la inceput

... ai omis ceva:ca enervezi lumea si mai si mai si mai repede

Mergi la inceput

Ata e...nu toata lumea poate fi perfecta

Mergi la inceput

Neatza...astia iar au inceput cu gauritul de pereti...vad ca si-au facut un obicei dimineata sa dea gauri in pereti. Dani inca nu s-a trezit, sunt curioasa cat mai doarme...
Azi noapte s-a trezit pe la 2 a marait putin, a baut cateva guri de apa si s-a culcat inapoi. Vai ce baleste....IAR. Are o buba sub barbie nu stiu de unde (cred ca l-a piscat ceva ca e rosie si mare) si e vesnic ud acolo...nu stiu cand ii va trece . Nu stiu de unde dar s-a invatat sa scuipe noroc ca nu are putere ca tare mult il distreaza. Mai nou arunca cu mingile mai mici prin casa, alataieri mi-a bagat o pernitza mica de papusi in tigaia in care fac cartofi pai ca era pe aragaz. Acolo are placerea sa arunce...la aragaz. Asha ca Maraki..mai repede il fac eu baskebalist ca e aruncator bun
Ma pregatesc si eu de servici, iar nu am stiut ce zi e vineri...eu credeam ieri ca azi va fi joi nu vineri
Iar e frig la noi...ce ma enerveaza frigul asta ...zilnic merge centrala mea ca altfel e foarte frig.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput