Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARAKI,nu-mi permit sa stau acasa ca avem rate si cheltuieli de 2000 de euro pe luna si iulian castiga doar 1600 de euro

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mirela pai poate vine mama ta,sau gasesti rapid alta.Voi nu aveti pe acolo o biserica romaneasca,o comunitate,un loc unde sa va intalniti? Daca ai vorbi cu un preot roman, ti-ar recomanda pe cineva ,nu se poate sa nu fie o multime de romance care isi cauta de lucru asa ceva in Madrid!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Anasol, off imi pare rau de greturile tale.....eu sunt una dintre fericite care nu stiu ce inseamna, si inca de 3 ori.
Uite ce am gasit in Ro exista XALINAT drajeuri sau sirop. Dar alte informatii nu gasesc, este echivalentul Vomex-ului de care spunea Maraki. substanta activa este Dimenhidrinat.
.......poti lua si metoclopramid. Nu este contraindicat in sarcina ci se da mai cu precautie. Din ce am citit eu in prospect spune ca studiile care s-au facut pe gravide care l-au folosit in primul trimestru de sarcina nu au demostrat nici un efect advers asupra fatului.
.....poate mai multe iti poate spune Any daca mai intra pe aici.

Mirela, tu cum mai esti? nu poti sa-l duci pe Dani la cresa. Te-ar costa mai mult?? .......la tine parca se tin toate lant. Iti doresc multa putere si sanatate sa le treci pe toate cu bine.

Va doresc o seara placuta si o noapte linistita!!!..........noi suntem la capitolul dinti, ne trezim noaptea cantam, vorbim, ne invartim si readormim...daca mai avem chef

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki, nu am pus poze...nu au iesit cine stie ce ca nu m-am descaltat sa merg cu el, a mers Sandra. Ce bine ca ma scuteste de topogane. Am sa pun cateva..
Vreau sa merg:
http://www.bestmusic.ro/Bilete_pentru_concertul_Beyonce-stiri6018-1.html

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Aoleu Mirela! Vai de sufletelul tau... Doamne ajuta sa gasesti inlocuitoare sau cel mai bine sa vina mama ta. Va pupam.

Razvan n-a mai facut febra, sa vedem la noapte. Nici de ureche nu s-a mai tinut deloc. A dormit foarte bine azi, in 2 ture.
Mai, v-ati prins, noi nu avem nimic in comun cu olita . Asta sa fie necazul.

Moni, Razvan trebuie sa aiba undeva la 15 kile. Dezbracat .
De ce te mira regimul? Mai bine sa previi...
Razvan dintotdeauna a avut o dieta anume, hipocalorica, fara cereale, paste, paine si alte chestii. Nici macar nu stie cum arata o napolitana sau o ciocolata. Treaba este sa tii regimul pana poti, atunci cand nu mai depinde de mama, ci de copil, lucrurile se schimba. In rau. Si daca eu nu-i dau junk food, el nu are de unde sa afle despre, cel putin deocamdata.
Mie nu-mi place copilul meu sa fie gras. Adevarat, acum inca mai este putin durduliu, insa este inalt. Si sunt foarte hotarata sa-l "subtiez" treptat, nu, nu prin infometare, prin multa miscare, sport, innot, etc.

Anasol, eu am avut disgravidie, singura din secta. Am fost la un pas de deces. La spital (unde nu-mi mai amintesc cum am ajuns ) mi s-au facut perfuzii cu diverse medicamente, printre care si metoclopramid. Vitamine, minerale, etc. Am inceput sa-mi revin abia dupa luna a treia si a fost cumplit. Dar... a meritat! Sunt curioasa la al doilea baiat cum imi va fi. Eu te pup si sper din tot sufletul sa-ti revii rapid. Daca simti ca nu mai poti, cere ajutor medical.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mirela........sau vreo vecina, colege de la servici. Intreaba si tu in stanga si-n dreapta. Si ideea lui Moni e buna, vezi la biserica!

Ma duc sa fac dus si sa ma culc. Ieri am venit zapacita de dureri de cap acasa, am dat si eu la rate, si m-am bagat in pat. Da' cien poate dormii??? toti 3 erau calare numai pe mine........ii toooot scoteau din dormitor al mei sot si matusa-mea ei tot intrau. Pana nu au adormti si ei nu am reusit nici eu sa inchid ochii. De dimineata tot ametita eram dar ceva mai bine. Culmea de ceva vreme, dupa ce ma nascut-o pe Selin ma doare capul cu 1-2 zile de CM. E singurul simptom......altfel habar nu am cand imi vine, uit de la o luna la alta

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery uitasem prin ce ai trecut si tu dar nu uit ce ai patit cu Razva cand era mic! Asta nu mi-a iesit din cap, m-a impresionat tare!
Anasol uite ca ti.a spus Mira ce contine, du.te maine la farmacie si cere, nu-ti face probleme,astea sant permise in sarcina.
Mirela nasol de tot, la ce va ganditi? Mama ta nu poate sa vina din cate stiu, la cresa nu se poate ca aveti program aiurea amandoi, foarte nasoala situatie. Trebuia sa nu o lasi pe baba sa se duca si la alt sv. i-ati ajutat si uite rasplata Ma retrag sa vad primul episod din Prison Break sezon 3

noapte buna, sanatate la puii bolnaviori

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY pai eu stiam ca ei pe cum cresc,se inaltza si se mai subtziaza,de aia ma gandeam ca totusi e cam devreme .Poate dupa 3 ani incolo,daca sunt dolofani rau .Dar am citit mai departe acolo si am vazut ca ziceau doua tipe ca baietii lor avea la doi ani 20,respectiv 21 de kg si la 4 ani fix la fel Cred ca depinde mult de osatura,ca nu te poti lua numai dupa kg.
Si cand ma gandesc cat baga fiica-mea la dulciuri si kg ioc,fix ca mine .Dar paine nu prea vrea (doar cu gem sau miere dimineatza),cereale am cam uitat sa ii dam ...
BEE pe unde umbli? Nascusi? Sper ca nu i-o iei inainte Bumbitzei

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am pus cateva aici:
http://www.dropshots.com/biancas
...nu e mare spatiul dupa parerea mea dar era plin de copii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anasol .. cine te-a aburit mai ca nu se ia metoclopramid in sarcina ? Am avut si eu disgravidie (Astery .. nu esti singura) :D doar ca mie imi era atat de rau incat nu puteam sa deschid calculatorul sa va anunt :D Chiar si Silviu avea interdictie la calculator, ca il simteam deschis din camera alaturata, si imediat dadeam ficatii afara. Salvarea mea a fost Metoclopramidul ... perfuzii sau injectii si nu luate de capul meu, ci la recomandarea doctorului. In spital, asta administreaza la orice gravida cu disgravidie.

Ma duc sa ii gasesc un post cu Nani-Nani Dariei .. ca de cand a invatat cum sa isi puna muzica ... toata ziua isi cauta posturi si danseaza pe ce ii convine.

Pupici

Mergi la inceput