Strumfi de iulie-august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
mamii spune:
Treaba cu pp la bebitzoiul meu e ca schimb cam 10 pampersi pe zi de pipi unii mai plini ochi si altii mai putin plini ochi(huggies).si eu folosesc nr 3 de vre.o luna de zile ca cu 2 nu se mai putea.
Acuma nici nu shtiu cat mananca asta mic ca eu ziua il pun mai des la san ca noaptea nu mananca mai deloc ...Se trezese la 4 si plange in somn cu cachitzu de ora 4 ,mai mananca ceva prin somn(habar nu am cat ca inceput sa plece repede de la san dar cred ca trage mai cu forta), pe care poate reuseste sa il faca deabea spre seara.Iar cachitzu asta este cam lichid decat deobicei adica foarte lichid si de o culoare un galben maroniu asa si nu mai este nici macar nisipos.Ma gandeam ca poate are o problema dar pediatra mea este iarasi in concediu ...
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
ddanagh spune:
intr-adevar e buna o alina la casa omului
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Dariuta mea
Antoanela23 spune:
Neata si de la noi,
Am citit din urma si am uitat aproape tot.
RAportez si eu raceala, de luni ma durea gatul cumplit si de ieri iau antibiotice. Victor a fost sursa la noi, lui i-a curs un pic nasul si gata. In schimb eu si sotul suntem paliti amandoi, iar Sonia are nasul infundat.
Nikole, dar nu-ti pot da un tratament compatibil cu alaptarea ca doar exista astfel de antibiotice? Of, saraca de tine, multa sanatate.
Ioana, bine ati revenit. Copiii nostri nu se scoala in acelasi timp noaptea, ci pe rand, ca sa dureze mai mult . Nu se intampla in fiecare noapte, dar si cand se intampla suntem zombi amandoi.
Carmen, ai doi baieti superbi, sa-ti traiasca, tot respectul pentru cum te descurci cu doi in acelasi timp.
Am admirat si Minunea Liei si pe Alma lui Aylin, doua printese frumoase foc.
Dana, esti mortala, uite cum pui tu in pericol tineretul studios .
Lunitzo, cred ca o sa dau toate hainele, desi mi se rupe sufletul de ele. La mine bb3 nu prea se mai poate, nu mai fac fata psihic la inca o sarcina cu probleme.
Alina(anya), mersi, au inceput sa ne mai lase durerile de burtica, sunt mai rare si mai putin intense, dar mai sunt si zile dificile. Cu cantec inainte, ce sa facem.
Va las ca s-a trezit printesa, pupici,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Mamii nu te speria, e ok kk atat timp cat nu miroase si nu are mucozitati. Si daca prinzi un kk in direct, e mult mai apos decat unul facut in pampers cand are timp sa se duca lichidul in scutec si sa ramana doar ce e mai gros! Si copiii alaptati nu fac diaree! Iar culoarea se schimba daca sta un pic mai mult in scutec, se oxideaza materia fecala!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Anto, multa sanatate si noi suntem in aceeasi situatie! La dodo chiar a evoluat de trebuie aspirat dar nu ma pricep! Are muci multiii si nu ii curg, raman blocati intre nas si gura asa ca insist cu apa de mare! Dar saracul abia respira, il vad ca e necajit din cauza acestui inconvenient!
Ma duc sa imi astept copilul de la gradi ca acum pica bus-ul!
Deni & Vlad & Tudor
nikole spune:
Anto, nu iau antibiotic, mi-au dat ceva supozitoare sa scada febra si pastile ptr raceala, gripa, ptr durere de cap.Maine insa voi merge la clinica unde am nascut cu diagnosticul sa-mi dea ceva compatibil cu alaptarea...
am si eu o intrebare...stau si ma gandesc, daca ii bagi bietului bebe o sapt san,dupa care ii dau cateva zile formula, nu i se deregleaza tranzitul intestinal?
ma gandesc ca ii ametesti intestinele bietului copil..nu radeti dar eu chiar stau si meditez la treaba asta insa singura tot nu-mi dau seama, voi ce ziceti?
poze Kevinutz
mamii spune:
jadisarumana dar faza e ca culoarea asta persista de vreo 2 saptamani si apos asa.Si nu e de la lasat in pampers:( sau nelasat in pampers.Si mi.a facut de 2 ori cu putine mucozitati da am citit p net ca ar fi normal.Trebuia sa ma impacientez??
oaana spune:
quote:
Originally posted by mamii
Treaba cu pp la bebitzoiul meu e ca schimb cam 10 pampersi pe zi de pipi unii mai plini ochi si altii mai putin plini ochi(huggies).si eu folosesc nr 3 de vre.o luna de zile ca cu 2 nu se mai putea.
Acuma nici nu shtiu cat mananca asta mic ca eu ziua il pun mai des la san ca noaptea nu mananca mai deloc ...Se trezese la 4 si plange in somn cu cachitzu de ora 4 ,mai mananca ceva prin somn(habar nu am cat ca inceput sa plece repede de la san dar cred ca trage mai cu forta), pe care poate reuseste sa il faca deabea spre seara.Iar cachitzu asta este cam lichid decat deobicei adica foarte lichid si de o culoare un galben maroniu asa si nu mai este nici macar nisipos.Ma gandeam ca poate are o problema dar pediatra mea este iarasi in concediu ...
MAMII LA NOI LA FEL FACE CACA AARON.
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ddanagh spune:
oana ca sa se distinga clar raspunsul tau cand dai replay, scrie dupa ultimul quote, astfel nu se mai baga raspunsul tau in mesajul la care dai raspuns.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Dariuta mea
samadhi spune:
Hallo!!!!
Nikole: Sanatate grabnica! Ti-am scris si Email!
Ma gandesc ca s-ar putea sa aiba ceva cu digestia laptele de mama si cel de formula, se poate sa fie diferite, in orice caz laptele de mama e mai bun si posibil sa se digere mai repede, de aceea trebuie mai des sa ii pui la san decat daca hranesti cu cel de formula.Asta ar fi dupa mine parerea, dar in cazul tau nu ai ce sa faci draga de tine, imi pare foarte rau.... nimeni nu da formula de dragul formulei... fiecare mama vrea sa ofere ce e mai bun puiutului ei, asta e clar! Nu e deloc usor! Iti doeres cdin tot sufletul SANATATE si ai grija de tine ca esti foarte importanta pentru cel mic mai ales!!!!!!
Noi am fost la medic, si suntem bine in aproape 5 sapt. avem 3950g si 53 cm de la 2820g si 51 cm cat aveam la nastere! Acum ne-am pus iar pe marait, asa ca mama trebuie sa lase totul balta si sa sara sa ma ia in brate.... ;););)
Va pup!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007.