***LA REDOUTE (51)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by alinabojuc

jasmine cred ca e vorba de acel set plasticos de care zici tu.
Dar fetele care l-au primit de doua ori cu ce au pacatuit?

alina

si eu l-am primit de 2 ori,ca am folosit 2 coduri care dadeau cadou oribilitatea aia de set plasticos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, dar care e treaba cu vente privee? Am primit un anunt pt una de la Nike.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

nimeni nu vrea sa ma ajute
o sa aflu eu multumesc,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Secman

nimeni nu vrea sa ma ajute
o sa aflu eu multumesc,

Poate ai majuscule in parola. Ai introdus-o exact? Eu am 2 conturi pe LR, dintre care unul are parola cu majuscule, iar cand nu folosesc acele litere ca majuscule nu-mi ia nici mie parola.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Daca nici maine n-am aviz ma impusc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, care-i adresa Beatricei? Eu am trimis un mail la bhenon@laredoute.fr . O fi ok?
Vreau si eu sa comand de cecul ala. Da' daca iar e cu vine-nu vine mi se face rau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Andre_ea,da,adresa e bhenon..bla..bla.
Eu am aflat de la noul proprietar ca am primit plic de la LR(deci CEC-ul cadou),in schimb nu mi-a zis nimic de aviz.ma gandesc ca probabil,am mai zis,fiind valoare asa mica,s-a anulat din start.acum astept mesaj de la beatrice,Sabine sau cineva de acolo ca a sosit cec-ul,sa comand.deja am 1 saptamana.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Nu stiti cum se procedeaza in caz de vente privee? Ma intereseaza o geaaca de la Nike.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu acum ma duc la posta sa vad de pachet, insa cred ca ma duc degeaba..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Nu stiti cum se procedeaza in caz de vente privee? Ma intereseaza o geaaca de la Nike.

Alina de Mara

Pai, te inscrii, iti dau astia un cod si in ziua "vente-ului" intri frumusel cu codu' si cumperi. Din experienta noastra, iti zic ca nu-i nici o sfaraiala. Erau aceleasi preturi cu cele dinainte de vente.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput