Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Fetele, eu o pun deja pe olita si pe Julie tot de la varsta am asta am pus-o, nu pentru ca as crede ca se invata ci pentru ca asa face mai bine kk. Cand incepe sa se screama o pun dar o sprijin eu ca altfel cade in ea cu totul , si o tin numai pana termina, nu chinui copilu'.
Pe Julie am dezvatat-o de pampers la 2 ani si o luna. S-ar fi putut si mai devreme daca ar fi stat cu noi, ca fata spunea, dar ea a stat la ai mei un timp si la ei era frig. Nu puteau sa lase fata sa se ude tot timpul. Semnul cel mai bun este acela cand gasiti pampersul uscat dimineata, cum spune si Elyanne.
Cred ca e util sa ii pui mai devreme pe olita, dar sa nu-i fortezi sa stea acolo, tocmai pentru a se invata cu ea. Stiu cazuri in care copiii nu vroiau sa faca la olita tocmai pentru ca nu au facut cunostinta cu ea inainte de 1 an jumate'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

le invidiez pe toate mamicile care au mai mult de 2 "motive de bucurie si mandrie"(buburuze, gandacei, albinutze, bondarei, strumfi, pisicutze ..si nu mai stiu cum le mai ziceti voi)...si am sa le urmez si eu exemplul cat de curand......

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

elpower – ai dreptate, dar pana nu se convinge omul cu okii lui… am for in mall ca am vazut la baby confort pe site un balansoar care-mi placea. Doar ca site pare mai mare decat in realitate. Fiimea nu are decat ~7 kg, dar la cat da din maini si din picioare cred ca s-ar rasturna de acum cu balansoar cu tot la cat de micut era. Bine ca nu l-am comandat. Mai bine caut ceva util ptr. 5-6 luni pana macar la un an.

Pupam Raresel cu dintisor. Sa-ti creasca repede si al doilea, fara febra si alte manifestari specifice.

Cria – multumim de aprecieri. Fetita din poza este nepotica mea, fiica sorei mele. Nu-i asa ca e dulcica??

Mada felicitari pt dintisorul puiului tau.

absoluta success cu diversificarea. Ce a mai crescut Timeea, baschetbalista o faci.

sa va zic ceva apropos de olita, sora mea inainte de a-l invata pe nepotelul meu sa faca pisulic la olita l-a invatat sa faca la ea in pumn. avea putin pesate 1 an, facea kaku la olita bine, dar pisulic zicea ca nu stie cum sa faca. si dupa ce i-a favcut de cateva ori in pumn si-a dat drumul si in olita. asta se intampla acum 15 ani (nu prea se gaseau pampers pe la noi). wow ce neepot mare am.. si ce mult e de cand m-am casatorit. s-a nascut in saptamana in care am avut eu nunta.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

La multi ani!!! tuturor sarbatoritilor zilei.

Felicitari si lui Rares pentru primul dintzisor!

la noi s-au calmat lucrurile, cred ca mai dureaza....

Stefanyia rog mult adresa la site-ul ala cu legume bio pe PM....

Crina_mio, , tare metoda!
albinutele si bondareii si fug inapoi la lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi am venit de la vaccin. n-a plans DELOC!
a facut si un somnic dupa ce am ajuns acasa, a papat inainte 100 ml de lapte.
eu chiar am rabdare sa-i dau laptele cu lingurita. daca asa-l papa ... bagam cu lingurita!
Felicitari lui Raresu' dintosu'!
eu stiu ca cine vede primul dinte trebuie sa-i ia ceva alb.
daca va inscrieti maine in cismigiu si daca permite vremea, incercam sa ajungem si noi.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Felicitari Raresu pentru dintisori.....la mai multi in continuare si fara dureri

La multe lunisoare care au mai adaugat azi una in buchet

Noi suntem bine dar nu avem timp de scris...mancam piureul de legume f bine...in schimb fructele nu prea ne plac

Dr mea a zis ca la 500 ml lapte sal fierb si sa-i iau spuma bine si apoi sa mai adaug o jumate de pahar de apa sa fierb si abia apoi sa adaug pastilutele....

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Apropo de ham si premergator nu stiu ce sa zic....nu am informatii deloc ..nu am ajuns inca acolo

Olita...am inteles ca dupa 1 anisor...pentru ca atunci incept bebeii sa constientizeze....iar ceea ce ii inveti pana atunci in legatura cu olita s-ar putea sa uite si sa o iei de la capat.....nu dati cu rosii cele care nu sunteti de acord asa am auzit si eu

Raisa - "nasica"

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Ma bucur pentru dintisorul lui Rares. Al meu este foarte agitat si nervos. Astept si eu sa ii iasa dinti. In luna a 6 cat trebuie sa i-a in greutate?

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Rares are primul dinte. Stiu ca nu e motiv de mare bucurie ptr voi dar io topai prin casa!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

pentru dintisor de Rares!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

uituca ce sunt! Scumpi foc , Kitty, cum se joaca Raul cu ea si o indeamna sa se tarasca! Am pus-o si pe Thea la vizionat, cine stie, o invata si ea ceva. Si, bineinteles, s-a pus pe zambit. Asa face , ami nou, cand vede copii.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput