Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Vreau si eu omiduta ca a lui Alex iubaret. Tare faina. De unde ai luat-o Diana?

de jicat, noi de jucam peste tot, ca se plictisaeste daca stam prea mult in acelasi loc. Noroc ca am un apartament mare. Maya se plictiseste f. repede de jucarii. Are 2 preferate: o albinuta viu colorata care are in aripi ceva de fosneste si un iepuras cu labutele umplute cu gel, pe care ar trebui sa le roada ea, oar ca Maya prefetra sa bage in gurita urechiusile (care la fel, au in interior ceva de fosneste). Si pentru piticotul meu cea mai buna saltea de joaca este burtica lui mami si jucaria de care nu se plictiseste tot mami maimutarindu0-se sau cantandu-i.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Omiduta am luat-o de pe laredoute.fr ... site-ul producatorului este www.leapfrog.com .

BTW, saca imi ajunge comanda pusa acum cateva zile pe LaRedoute, ma ofer sa iau si pentru voi una-alta daca va e teama sa faceti comanda

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Vad ca s-a vorbit despre alaptat. Eu ma oftic ca nu am avut lapte suficient sa il alaptez exclusiv pe Vlad si am fost nevoita sa il harnesc mixt. Pt mine alaptatul a fost si greu uneori dar mi-a dat si satisfactii. Am trecut si eu de 2 ori pe langa mastita la sanul drept si din cauza asta a ramas si putin mai mic sanul, de rani la sfarc nu mai spun si am avut momente cand mi-am spus ca renunt da nu m-a lasat inima. Acum mai alaptez doar dimineata si seara dar am foarte putin lapte cred ca nici 50 ml insa nu pot renunta sa nu il mai pun la san, l-am pus si pe sot ma filmeze cum ii dau san ca sa nu uit sentimentul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Eu nu l-am gasit pe Alex ca sa-l votez. Am dat in scimb de Raul de Ane2200.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Diana, saltelutele lui Alex sunt tot de pe reduta? daca da, da-mi si mie link la ele ca io m-am uitat la jucarele da nu le-am gasit.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA LE ADUCETI BUCURII PARINTILOR.

Olita...mai tarziu..la 9-10 luni.

Cereale cu cocoloase...pune intai cerealele si apoi apa si amesteca...poate asa iese.

Poze cu zambareti..votat Alex si Raul...maine urmeaza zuza si gemenii

Dintisori felicitari Matei, Mark, Ana

Loc de joaca pe jos peste covor o patura peste ea o plapuma imbracata in cearceaf (ca sa nu tzina rece) si jucarii cate 4 schimbate de la o zi la alta sa nu se plicti.Mai nou se joaca cu pungi si tzipa la TV.

Branzica am bagat acum 1 sapt (adica la 6 luni) in legume si a vomitat-o.Am oprit-o si o introduc cu biscuite la alta masa de maine.

Iunita sa m-ai "m.u.i.a.t" galma ca sa zic asa.Azi nici nu am avut timp de ea ca am fost la munca cu tot cu odrasla si am sarit peste legume iar si a papa iar tzitzi..probabil asta o fi remediul.

Suzy regret ca ai trecut prin atatea dar zi-mi si mie de vrei..ai zis de 2 ori pana acum si as vrea sa pricep..DE CE NU CREZI IN VIRTUTILE LAPTELUI DE MAMA?

Cria ...Alex a ajuns pe pagian 15 parca..acolo il gasesti .

Arisa esti bine la tzitzi??
Mady a trecut raceala?

Cam atat ca vine baia si papa si nani.

Aaaa..programul ne-a fost dat peste cap pt ca aseara am adormit fara baie l aora 21 si ne-am trezit fomisti la 4 jumate....
Asa ca acum dam militaria jos din pod..baie la 21.30 si papa la 22 ca nu mai tzine.
Meniu:
05.-lapte
08-lapte
12-suc de mar cu morcov si piure de mar cu cereale sau biscuit (alternativ)
15-lapte
19-lapte
22-lapte

maine sper sa avem doar 5 mese.si bagam si branzica.

Noapte buna parinti si copii.Sa aveti vise frumoase.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Roxanici, eu am gasit www.laredoute.fr/vente-la-chenille-musicale-leap-frog.aspx?productid=324110802&documentid=201207&categoryid=22935536&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">omida, www.laredoute.fr/vente-rouleau-gonflable-smoby-cotoons.aspx?productid=324128583&documentid=201207&categoryid=22935536&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">ruloul, o alta www.laredoute.fr/vente-mon-jardin-d-eveil-calin-de-vtech.aspx?productid=324112543&documentid=419507&categoryid=22935536&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">salteluta asemanatoare cu cea cu margini galbene a lui Alex... si salteluta cealalta a lui Alex pe www.laredoute.fr/achat-enfant-jouets-premier-age.aspx?categoryid=22935536" target="_blank">pagina 6/8 de aici. Dar acum sunt mai scumpe, merita eventual daca gasiti ceva coduri care dau reducere si pe "Prix rouge"... daca chiar vreti va ajut sa cautati.

O alta varianta: intrati si vedeti zilnic, in fiecare zi sunt alte produse la alte preturi/reduceri... candva tot prindeti ceva bun

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by biky

Buna ziua regine-mame ale acestui extraordinar stup!
V-am citit si va citesc cu nesat de cand am aflat ca sunt insarcinata. Adevarat ca se creeaza dependenta (vorba voastra) . Am citit totul (si niciodata pe "diagonala" – tot vorba voastra), chiar daca uneori ramaneam in urma. Am vazut toate sutele de fotografii si filmulete si am invatat o multime de lucruri extraordinare din discutiile voastre. Am amanat de “n” ori sa va scriu....din “n” motive.
Am vrut sa ma inscriu ca a zecea graviduta si am ratat...apoi am vrut sa fiu a 100, dar m-am razgandit, gandind ca nu prea stiu ce sa va scriu (cu toate ca uneori imi venea sa-mi dau si eu cu presupusul) si in final am ajuns la concluzia ca “din umbra” ma descurc cel mai bine.
Acum va scriu ca sa va felicit si sa va multumesc ca m-ati ajutat sa fiu o gravidutza precauta, sa-mi fac analizele la timp, sa mananc sanatos, sa nasc cu un doctor bun si in final sa aduc pe lume si sa o cresc frumos si sanatos pe micuta mea.....CATERINA.

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Biky - bine ai venit in stup. Te mai asteptam pe la noi cu date despre tine si bebe, si neaparat cu poze.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Daca vreti sa ne votati si pe noi intrati www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=11353" target="_blank">aici

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by ane2200

Daca vreti sa ne votati si pe noi intrati www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=11353" target="_blank">aici

io nu pot vota ca-mi zice reclama mascata! d-aia ma oftic p-aici!!!!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput