Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
suzy78 spune:
Salve....revin mult mai repede....
RAISA - a fost superba la botez in calitate d enasica.......mama ei pe masura....
Si eu am patit la fel dar numai cu cerealelel d ela Nestle.....cu celle de la Hipp sau Milupa,...nu....se dizolva instant
Felicitari pt incercarea d e a bea dinca nita....
roxanici spune:
eeeei, multumim de aprecieri, dar nu ne mai laudati atat ca ne rusinam
si apoi toti copii sunt frumosi. io pun poze sa vedeti cum creste si ce mai face, nu sa ne laudati.
Progresele lu rares:
dintele chiar nu ma asteptam sa ii iasa, duminica l-am zarit si m-am gandit ca o sa dureze luni pana iese. De stat in fundulet numa de o sapt asa sta mai bine si asta daca e sprijinit bine la baza/sale. De-acu nu ma mai plang ca rares nu face nik ![]()
Coolutz, haka?! imediat, numai sa stea o tzara in picioare ca il invat si strambaturile alea ![]()
Matura nu mi-am luat sa alung gagicile de la usa...din partea mea sa isi faca harem.
quote:
A! Si ne-am incuscri si noi cu Raresu', dar cred ca o sa fie un heartbreaker, asa ca deocamdata nu ne bagam la el. Asteptam sa se friga altele si sa-l luam noi dupa, gata maturizat si cu chef de treburi serioase.

heartbreaker zici?Ce are Theuta pe ea in poze? o bavetoaica mare cat ea? de unde e? ca asa ceva caut si io....
cu alaptatul....tocmai ptr ca stiu cat de greu poate fi, de aia v-am felicitat pe toate
sa scriu si io meniul zilei:
6:30 - 160ml humana
10:30 - 60ml suc mar+morcov si 120mlhumana
14:30 - ~130g piure din morcov, telina, pastarnac,dovlecel,patrunjel, ardei dupa care nu a mai vrut lapte (prima oara)
18:30 120ml lapte
21:00 - 180ml lapte
Asta e meniul nostru zilnic si nu are rost sa il scriu in fiecare zi; variaza doar cantitatile.
De luni ma gandesc sa ii bag carne de pui ca face 6 luni mufla(mufla=rares)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
loradin spune:
Am mai aparut si eu,
am vrut sa va salut si sa va spun ca-mi pare sincer rau ca nu mai pot comunica cu voi ca inainte.Timpul a devenit dusmanul meu.Acum,piticul a adormit si mi-am zis "hai sa ma bag si eu!"
Am citit parerile voastre despre alaptat.Parerea mea este ca desi a fost foarte greu ,satisfactiile au fost pe masura.Suna sec insa acesta este adevarul.Acum sunt un pic necajita ca m-a cam lasat un san.Nu stiu cum sa-l "reactivez".De fel a fost mai puturos insa acum e nashpa.De exepmlu: de dimineata m-am trezit cu sanul stang plin de lapte(aveam numai galme pe el)iar cel drept fara pic de lapte.Desi o pun sa suga la amandoi(primul cel stang) nu am rezolvat problema.Aveti solutii? Imi este teama sa nu raman deformata.(deja diferenta este vizibila intre sani)
Ana e mai bine! Asteptam sa iasa si cel de-al patrulea dinte si poate se mai linisteste.Cred ca am facut o mare prostie.Din prea mult drag am tot stat cu ea iar acum daca o las singura e jale.Se pune frate pe un urlat de vrei, nu vrei te intorci.Asta ma oboseste cel mai tare.Nu mai am timp sa fac nimic in casa. Vin si eu cu o intrebare la care imi doresc tare mult sa primesc raspunsuri(chiar daca vi se va parea stupida) UNDE VA JUCATI VOI CU PITICII VOSTRI? Pentru ca nu mai vrea sa stea in patutz ,o iau si ne jucam pe canapea.Cu toatea astea ,am senzatia ca nu ii ajunge spatiul pentru zbenguit(desi canapeaua este intinsa).Si inca ceva!Mai spuneti-mi si mie ce jucarii le-ati mai cumparat care sa le capteze atentia, ca eu nu mai stiu ce sa-i cumpar!!! Se plictiseste f repede de cele care nu scot nici un fel de sunet.
Am reusit sa ma uit pe pozele voastre si marturisesc ca sunt absolut toti minunati!Mereu imi zboara gandul la Odisee, cand eram toate curioase cum vor arata puiutii nostri.Raspunsul a venit: SUNT ADORABILI.
Sa va traiasca,sa va bucurati de toate realizarile lor si sa-i aveti mereu sanatosi si voiosi!!!
Sper sa mai pot intra saptamana asta.Ma straduiesc cat pot eu sa nu rup legatura cu voi.Desi mesajele mele sunt seci si fara intensitate(nu poze,nu noutati)incerc sa ma agatz de voi.De ce? Pentru ca imi lipsiti!Mi-ar fi foarte simplu sa citesc din umbra insa atunci nu ma mai pot numi "membra a familiei" ci doar un simplu vizitator.
Va pup si scuze daca am plictisit!!!
loradin
poze cu albinuta mea
roxanici spune:
Loradin, si noi tot pe canapeaua intinsa "ne jucam". Raresu nu se deplaseaza prea mult (a se citi deloc) si inca ii ajunge spatiul. Cred ca poti sa o lasi pe jos daca nu mai are loc pe canapea si devine si nesigura ptr ea. Noi jucarii cam de bebelush avem, chestii care fosnaie (alea ii plac cel mai mult) zdranganele si o chestie muzicala. De la plusuri ii plac etichetele cel mai mult.
Unde au iesit dintisorii 3 si 4 Anei?
am vrut sa trec progresul (dintele) lui rares in tabelul nostru de pe google.docs si am constatat ca e o alandala acolo. Cumva cineva a sortat altfel decat era tabelul. O sa incerc sa il re-ordonez in ordinea fireasca (si anume in ordinea in care s-au nascut bebeii) dar o sa va rog sa nu il sortati altfel. Doar scrieti ce aveti de scris, puteti adauga coloane cu ce vi se pare ca mai lipseste pe acolo, puteti adauga mamici care vor sa vina la noi dar sa fie in ordine cronologica.
Si totodata va invit sa mai completati cu datele despre voi pe-acolo ca vad ca va leneviti si uitati de el.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
riloasa spune:
Buan fetelor! Am si eu o problema, daca stie careva, daca pot sa rezolv. Eu nu am luat indemnizatia pentru cresterea copilului din iunie, pentru ca sotul meu nu a a stiut ca trebuie facut dosar separat de alocatie copil. Astazi am fost si am depus actele, numai ca nu se mai da din urma. Am pierdut 2400. Stie careva daca se mai poate face ceva?
A mai patit cineva asa? Mi se pare o tampenie sa nu mai poti sa ii ei, daca nu ai depus dosarul in 60 de zile. Mihaita al meu este bine. A luat cam putin in greutate in 2 saptamani, 100gr. Cat se ia in a 6 luna? Abia astept sa incep diversificarea, mai am o saptamanaa. Vreau sa incep fix pe 1 octombrie. Dar astept sa imi fac programare la o pediatra buna. Sa vedem cannd ma programaeaza, ca nu as incepe fara sa vorbesc cu ea. Mai era o mamica care ducea copilul la bazin. Vreau sa o intreb ceva, dar imi cer scuze nu mai retin numele. Daca stie ce temperatura este apa la bazin. Aici apa are 30 grade vara, 32 iarna. Mi se pare un pic cam rece. Imi este frica ca raceste.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
diana_jors spune:
riloasa: asa e, nu se dau din urma... eu trebuia sa imi depun luna trecuta si n-am reusit
sper sa reusesc acuma... eu am perdut "doar" 6 mil pana acum...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
gabdyd spune:
Karla32 

, nu-mi ajunge lista sa ma exprim,
Doaaamne.... si masina?!!!
Mai in gluma mai in serios, eu am luat-o si cu mine la buda o data
ca nu mai tacea si nici eu nu mai puteam
, asa ca am pus-o in carut in usa de la baie si ma scalambaiam la ea de pe tron ...
Raportam bb constipat, motiv pentru care ne-am luat masuri, am introdus para in alimentatie si am scos de tot de tot morcovul din piureul de legume. O sa i-l dau doar crud.
Despre ulei , de cel de boabe de struguri ce spuneti??? E mai bun decat cel de masline? Stie cineva care e faza cu el?
Banana , ca si portocala, am citit si eu undeva ca e alergogena si ca nu se da decat dupa 8 luni. Nu i-am dat. Si la Julie tot asa, am asteptat pana dupa 8 luni.
tuturor sarbatoritilor zilei!!!
Am gasit si eu cereale Burtica sanatoasa , dar ma declar oarecum nemultumita de ce scrie pe cutie. Mi-e teama sa-i dau ca poate se constipa si mai tare. A dat cineva cereale de-astea la bb constipacios si a fost mai bine???
Pleeeeease nu mai scrieti atata ca eu nu poat intra decat o data pe zi la scarbici si n-am ajuns sa ne mutam inapoi acasa....
Mancare de gutui
.....
Roxanici , ptiu ce frumos s-a facut Raresu, tare mandra sunt de asa ginere
.
Absoluta subscriu la ce ai scris despre alaptat, dar tot mi se pare mai complicat sa-i dai lapte praf. Adevarat este insa ca acum deja nu ma mai chinui sa ma mulg daca lipsesc cumva mai mult de acasa. I-a dat mama si lapte praf in completare, de vreo-doua trei ori, iar cerealele am sa le fac cu lapte praf nu cu lapte de la mine.
Tetina de cauciuc de la chicco folosim noi si mi se par foarte bune.
Noi ne jucam peste tot, nu facem discriminari
cel mai mult ii place sa ne jucam pitita dupa marginea patutului.
loradin spune:
Multam pentru raspuns Roxanici,
si acum sa-ti raspund:
Dintele trei este sus stanga ei,al patrulea tot sus in dreapta ei(il asteptam sa apara)
Si Ana m-a zapacit cu etichetele.Am si ras cand mi-ai scris de Rares.Trage de ele si rade .Oare are vre-un sens sa-i mai cumpar jucarii daca pe ea o bucura nimicurile astea? Mai e inebunita dupa pungi,cutiile de la medicamente si preferata ei TELECOMANDA.E ceva de graoza.Eu o ascund si ea ma calareste sa o ia inapoi.
Cat despre spatiu as vrea sa-ti spun un lucru.A inceput dintr-o data sa circule.(de curand)Are un stil foarte iudat de a inainta.Nici nu cred ca voi reusi sa ti-l descriu.Macar incerc.Infige capul in pat ,se ridica in picioare(oarecum in echer)si isi ia avant.Nu cred ca intelegi.
Ma gandeam sa incerc si eu pe mocheta insa, desi aspir in fiecare zi (motiv de pisica) i,mi este totusi teama.Nu stiu ce as putea pune pe jos sa acopere mocheta.Plus ca la stilul ei de a merge de-a busilea nu stiu zau daca nu o va durea crestetul capului.Trebuie gandit fenomenul.Multumesc oricum pentru raspuns
Pupam Raresu'!!!
loradin
poze cu albinuta mea
ioanaradu spune:
gabdyd eu am bebe constipacios, chiar foarte, si ii merge foooarte bine de cand cu cerealele astea.
am luat pana la urma un fel de tetine din latex, da' bineinteles ca atunci cand cauti nu gasesti ... deci n-am gasit nuk/chico ... am luat unele - calpol - eu mai am niste produse de la ei si ne impacam f bine cu ele. n-am avut inca ocazia sa probez tetina, ca matei isi face somnul de dupamiaza. cand s-o trezi, nu-i dau mancarica, ii bag direct bibele de lapte. ce circ o sa fie!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
riloasa spune:
Despre alaptat. Mi se pare cel mai frumos lucru din viata mea. Am fost peste tot cu el, in locuri unde nici oameni nu erau. Pentru mine a fost cel mai usor sa-l alaptez, si inca este. I-am dat sa suga peste tot, la notar, in parcuri, in restaurante, pana si in magazinul Unirii. Eu voi suferi destul de mult cand nu o sa mai alaptez. Nu ma deranjeaza ca se trezeste de 4 ori noaptea sa suga, ma bucur ca mai creste. Stateam in parc de dimineata pana seara. Am profitat din plin tota vara de vreme frumosa, si ca pot sa-i dau sa suga oriunde. Pentru mine este cel mai frumos lucru si cel mai placut. Sunt trista ca trebuie sa-i incep diversificare si nu va mai suge asa mult, dar nu am ce face. Cele care au inceput, cate mese de supt au mai ramas? Ca eu vreau sa mai si suga. Nu mai zic ca si acum am lapte foarte mult.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/