Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
ralualexandrei spune:
Nu pot sa-l votez pe Alex
nu pot accesa decat pagina 1!Diana zi-mi tu poate stii cum sa fac.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
diana_jors spune:
la Galerie fotografii, jos sub poze sunt paginile "1 2 3 7 5 6 7 ... 119" (moaaama ce s-au inmultit, ieri erau cateva, zi azi dimineata 75...)
Alex a ajuns pe pagina 2.
A, trebuie facut scroll (miscata in jos bara din lateral) chiar in mijlocul paginii, ca e aiurea facut (scroll in scroll)...
Va multumim anticipat, macar cu un iepuras sa ne alegem daca tot a zambit frumos la poza ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
coolutz spune:
alaptatul- a fost greu ..la inceput(dar oricum nu se compara cu ceea prin ce trec unele din noi..si acum o dau ca exemplu pe suzy saraca..imi pare rau ca ai avut, si inteleg ca ai, asemenea pb...teoretic alaptatul ar trebui sa fie o experienta placuta atat pt copil cat si pt mama)...acum e floare la ureche ...si sunt rasplatita pe deplin pt fiecare minut de chin de la inceput atunci cand, dupa ce papa, lasa sanul si imi afiseaza un zambet satisfacut pana la ureche, sau inca cu sanul in gura incepe sa povesteasca, sau tot cu sanul in gura ..se uita cu coada ochiului la mine sa ma verifice si il pufneste rasul
iunita sa stii ca eu ma uit in fiecare zi la poze cu bb-i ..dar sunt asa de multi si toti sunt frumosi ...imi e greu sa ma decid pe care sa laud si in public..ca deh is multi si pe toti nu ii pot mentiona..:)..si sa stii ca ajuta mult daca strecori cate un link in textul pe care il scrii
eu inca nu am reusit sa pun poze in albumul de 5 luni desi imediat facem 6 ...tocmai fiindca ma stradui sa citesc cat mai mult si sa vad cam cum mai arata gasca...
,
andrea si andrei(6april2007)
alexia3 spune:
am votat Alex fericit printre jucarii si Elena de zuza zapacita elyanne..nu stiu cum ca acolo scrie ca nu poti da decat un vot pe zi pentru o poza...
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
ioanaradu spune:
iunita multumesc de intentie, dar eu maine plc din bucuresti pt week-end. oricum voi merge chiar azi la farmacie sa iau o tetina din aia, ca daca mi-a intrat in cap sa incerc ... diseara pun in practica. dar parca vad ca ma dezumflu, ca si dupa toate celelalte metode si incercari esuate.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Crina_mio spune:
votat si noi Alex fericit printre jucarii si Elena de zuza zapacita elyanne. si pe noi ne-a lasat sa votam 2.
Crina si Maya Georgia
RaisaFudulu spune:
Fetelor va salut si va sarutam minunile mici si eu si Raisa
Ela 
felicitari pentru masa....bravo Thea asa se mananca mai bine sa simti si tu mancarica la pipait
Arissa si Ela multumim de aprecieri pentru micutza nasica...nu a putut merge decat la biserica si acolo a fost destul de maraita ca ma vedea cu alt bebe in brate...nu ma asteptam sa reactioneze asa la varsta ei
Apa noi nu bem decat cateva picaturi..si alea ca insist eu....ceai nici atat...doar lapte ca si asa bem f multtttttt
Noi am folosit tetine de la chicco de cauciu dar cand era mica si le primea fara probleme...acum am incercat sa ii dau cu bibi ala apa dar il molfaie
Progrese...am mancat aseara 210 ml lapte cu cereale...oau..este o minune pentru noi....si azi dupa o mica joaca cu canuta de la Primii Pasi - gratie Elei_ a baut putina apica![]()
....ah si uitasem ieri s-a intors singura de pe spate pe burtica fara sa mai fie nevoie sa ii scot eu mana....ata si mai asteptam si altele
O intrebare: Cand fac cerealele cu lapte ies cocoloase, nu stiu ce gresesc?....a mai patit cineva...se umple si tetina acolo la gaura cu acele cocoloase si se enerveaza......" pun apa fiarta pun masurile de lapte si pe cele de cereeale si amestec energic....destul de energic zic eu dar nu imi iese.....poate ma ajuta cineva cu vitamine![]()
![]()
Raisa - "nasica"
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
suzy78 spune:
Am revenit si eu,
e destul de greu s atin pasul cu voi d ecand am inceput serviciul;
COOLUTZ - foarte dragalas bebe Andrei.....
DIANA_JORS si ELYANNE - acum ma prega sa votez copiii vostri.....dar tre s acitesc cum se procedeaza;
Ne prega de iesit afara.....mergem pana la tati la serviciu......si cred c ao s aluam un borcanel HIPP.....ca e masa de legume cand ajungem......si duc laptic muls daca vrea.....
Hai sa-mi laud si eu puiu.......de dimineata cand sa merg la serviciu, mami zicea TIC-TAC SI II ARATEAM CEASUL PE PERETE.......a venit buni la noi acum 156 min.....si ii spun sa mearga pe hol si s aspuna tic-tac si sa se uite la reactia lui Nicolas......ce credeti.....el se uita la ceas si se manifesta ff fericit......imi venea sa-l mananc.
Va las dar promit s amai intru la intoarcere....
Suzy78, mamid e bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007