Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
zeririlouiza spune:
Sa nu ziceti ca aceasta sarcina nu-mi omoara neuronii bine ca am verificat ca lincul ciuciu
http://www.evz.ro/article.php?artid=328693
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clyo spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Fetele, eu iar am luat pauza de net, suntem ocupati cu ultimele pregatiri cu casa.
Am fost ieri la circ, noua ne-a placut, Tea era cam obosita, putin plictisita, pana a descoperit ca poate sa vada spectacolul cocotata pe gardutul de metal din jurul arenei si asa a fost atenta... Clyo, mi s-a parut ca o vad pe Aylin cu o doamna la circ, ea era?Nana, felicitari! Pana la urma ce pregatiri ai facut, ca sunt curioasa...
Luiza, pitica mica e foarte vioaie, abia astept sa se nasca, pana atunci o pregatesc de companie pe Tea, care ma pupa pe burtica...
Voicu, tinem pumnii!!!
Emanuele, de ce vorbesti, draguta, asa? Te-am mai vazut pe la alte subiecte si m-am bucurat. Felicitari pentru frumoasa Amy! Si noi ne pregatim de prima aparitie de coperta (la 1 noiembrie o sa o vedeti pe printesuca noastra).
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)
daaa, era cu mama
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
scuzati, io citesc cu intarziere si nu mai apuc sa raspund.
nana72 spune:
Buna fetele,
in sfarsit am mai intrat si eu, de cand cu serviciul... mai greu reusesc iar dupa-amiaza cand am putin timp ies pe afara cu Ami la plimbarica.
Medeea, ce sa-ti spun, am facut la petrecerea Amaliei bineintels totul roz ca asa mi-a casunat mie. Servetele roz legate cu fundite roz, baloane roz, si diverse mesaje asezate pe masa in dreptul farfuriilor, tiparite tot pe hartie roz sau alba. Amalia a avut rochita, surprinzator ( a fost cumparata de nasa) tot roz.
Am sa-ti trimit pe mail. poze cu Ami, ca... nu stiu cum sa le pun aici sa le vedeti toate, daca tu le poti directiona aici,nu ma deranjeaza.
iti doresc sarcina usoara, sa ai grija de tine si voi burtici ca circula o viroza... urata.
si inca ceva... mi-a tuns bebelina, am tuns-o cu nr. 2 si e cheliuta (aproape). Haioasa foc.
Va pup pe toate, numai bine
Medeea76 spune:
Nana, sa vad cand prin putin timp pentru poze, ca nici pe ale mele nu apuc sa le pun...
Fetele, Tea a aparut pe coperta revistei Ioana - Visul Copiilor din noiembrie! Din pacate nu prea mai gasesc revista, voiam si eu mai multe exemplare...
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (22+)
nana72 spune:
Medeea felicitari pentru Teo abia astept sa caut revista. promit ca spun impresiile dupa ce o vad dar sigur trebuie sa fie ssuuuuuper!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Felicitari pentru micuta,Medeea!
Nana,sa-ti traiasca sarbatorita!
Dragelor,am o intrebare pentru cele care folosesc baby-sitter:cam care sunt preturile in Ploiesti?Ma intereseaza mai ales pentru WE.Multumesc!
Noi tot in cautari suntem dar avem numai promisiuni pana acum.Marefer la apartament.
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
Medeea76 spune:
Suuuuper coincidenta!!! Tea e si fotomodel DC!!! Nu-mi vine sa cred... Am trimis poza la desprecopii cand Tea avea 11 luni si a aparut tocmai acum.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (22+)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Felicitari,Medeea!Adevarul e ca Tea e o frumoasa si o dulce!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
nana72 spune:
Medeea, suuuper , am cumparat ieri revista special, mor de dragul ei. Si tocmai pe coperta, cred ca ai inima s--a ti iasa din piept de bucurie ca eu am innebunit cand am vazut-o. Le-am spus si la munca la fete ca o cunosc pe fetita de pe coperta, m-am mandrit cu ea, e super super, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea si ii doresc muuult noroc in viata.
Laura am auzit... pe la femeile care stau cu copii, cam 3 mil, 3,5 mil. pentru program de 8 ore.
Cu bine
fatima spune:
Medeea, felicitari pentru frumusica fotomodel..abia astept sa va mai vad..poate mai stabilim o intalnire candva cand sunt si eu libera..
Laura, eu ii dau bonei 4 mil.
eva ioana (08.11.2006)