Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Nana felicitari pentru Amalia vad ca ai o fata petrecareata lasa ce e mai bine asa decat sa stea linistita si izolata

medeea felicitari pentru nasit si pentru perechea de fini, in afara de dans ce mai face bb

Laura daca aud ceva iti spun, dar este bine ca te-ai apucat sa cauti ca nu poti stii cu noiii proprietari ca in general lumea cumpara sa se mute rari sunt ceilalti

Voicu bebi, helloe eu isi bine tu ce mai facu cum e cu facultatea? sper ca muncesti din greu la bb ca trebuie.
Noi suntem ok, lu bubulina cred cai vom spuine YASMIN, ne mai gandim un pic dar asta e singurul caere nea placut pana acum, a inceput sa miste din ce in ce mai mult chiar si acum cand va scriu isi face exercitiile dar in schimb aseara am luat o bucatica de ciocolata deci una bucuatica atat, la 20 de min ma-m bagat la som ca sotul deja adrmise fiind racit (ca de obicei eu adorm prima) in fine cand ma furase somnul dulce a inceput bubulina timp de 15 minute nu am putut sa adorm pentruca a facut box, fotbal, balet s-a intins a alergat dar ce nu a factu in continuu senzatia e misto super dar mie mi se dusese somnul.

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

helouu fetilii,ce faceti?
louiza chiar ma gandeam la tine ce mai faci...ma bucur ca esti bine cu toate ca bebelina mai face un mic box,fotbal in burtica ...eu sunt bine,inca nu ne-am apucat serios de bebe,pot sa zic ca am o stare asa nasoala vreau bebe dar stii cum e cand vrei sunt anumite impedimente..ei lasa ca le depasim noi. cu facultatea merge bine.
mai nou ne-am achizitionat masinuta nu stiu daca v-am spus,ah si a luat sotul permisul
geo te pupic pt tine si pe bebelina.
nana te felicit si eu pt amalia...sa va traiasca si ma bucur ca a fost o adevarat printesa...si ca s-a distrat
va pup pe toate!

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

voicu bebi sa o stapaniti sanatosi si sotul sa fie atent in trafic ca sunt tampiti si nebuni pe toate drumurile, si stiu ce spun, si cu bb nu va mai stresati ca vine el la momentul oeortun pana atunci puteti exersa conceperea adica sa va ameliorati (nu te superi nu ca glumesc) la noi a fost tot asa ca neasteptat inainte sa pice stiam ziua cand trebuie si tot asa dar nu a picat cred ca o faceam mai mult sa oprinda nu mergea si cand i-am zis sotului ma daca nu e nici luna asta facem o pauza vreau sa tin un regim sa mai dau jos ceva kg, am avut amandoi liber in preajma zilei de 1 mai si uitasem complet de ziua propice si a picat intr-o seara ploioasa.

Va pupic pe toate

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

multumim , louiza mama de felicitarile de rigoare..si eu ii tot spun sotului sa aiba grija ca la ce nebuni mai sunt si pe sosele te apuca groaza
de exersat b ii dam tot inainte ...acuma ramane de vazut cand o sa vina si bebele ,am zis ca daca e sa nu fie anul asta ,la anul sigur imi doresc sa raman ,si sa ne dam si mai mult interesul cu prestatul asta...va pup pe toate

Mergi la inceput

bebei cu prestatul da-i inainte, dar sa nu faci doar ca vrei bebe lasa sa decurca ca inainte ca daca esti stresata si te gandesti doar la asta e mai greu daca o lasi asa vine sigur, bafta si astept doua liniute

Louiza 27s +
mai avem putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat, dar se pare ca oricum nu mi-ati simtit lipsa :d . Felicitari Medeei pentru bb2...sarcina usoara si sa va bucurati la fel de mult de amandoua fetitele. Acum, ca familia s-a reintregit din nou, sper sa am mai mult timp si de DC...pana acum nu am reusit decat sa va citesc...de postat, din pacate, nimik. De cand Amy a implinit 2 ani, lucrurile s-au schimbat ..uneori in bine, alteori in rau. Dependenta de care da dovada din ce in ce mai des uneori e covarsitoare ( mai ales cand incearca sa faca ceva care inca nu este in stare, dar se incapataneaza sa le faca singura...chiar nu stiu cum sa o scot la capat uneori). Vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine, e dragalasa, iubitoare, dar si foarte razboinica cu copiii ceilalti, posesiva si rautacioasa uneori .
Sambata am fost la o nunta...a stat pana la miezul noptii cu noi, dupa care am dus-o la mama iar noi ne-am intors sa ne relaxam si noi :D. I-a placut foarte tare, mai ales sa danseze si sa fie in centrul atentiei. Singurul lucru care a parut sa o deranjeze la inceput a fost muzica tare, dar cu care pana la urma s-a obisnuit.
Am inscris-o la un curs de fotomodele...am fost racolati de cineva de la o agentie care lucreaza cu copii de la 6 luni in sus, si cum ea este super incantata sa i se faca poze, nu s-ar mai fi dezlipit de domnisoara cu camera foto. Vinerea viitoare e prima sedinta..o sa va tin la curent cum se va comporta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Laura, am citit abia acum postarea ta...imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva...noi am trecut in luna august..stiu cum e. Siu ca tu vrei un apartament prin zona Sud..din pacate nu stiu nimik pe acolo. Ce pot sa iti spun este ca daca DD ne ajuta, cu putin norok, apartamentul in care stam noi cu chrie acum, va ramane liber de pe la jumatatea lunii decembrie. In convenientele sunt 2 din punctul tau de vedere....este in Malu Rosu si nu este nici macar semimobilat. Daca cumva te intereseaza si nu gasesti nimik altceva intre timp, trimite-mi un mesaj si stam de vorba...si asa nu am reusit pana acum sa ne vedem si sa ne intalnim.
Te pup si iti doresc bafta. Tinem legatura

Mergi la inceput

salutare fetilii,ce faceti?
emmanuele ma bucur ca pitica s-a distrat la nunta . ce e drept nu te-am mai vazut pe forum,dar sper ca vei mai veni.
ce frumos ca ai insris-o la un curs de fotomodele,sa ne detaliezi cum mai merg lucurile ...te pupic pe tine si pe fetita ta!
louiza ce faci? eu sunt acasa,trebuia sa ma duc azi la scoala dar ce ti-e si cu trezitul asta de dimineata..am fost asa obosita.
ieri am iesit si eu cu o prietena,mi-a facut bine departe de unele ganduri negre..acum sunt mai ok. si eu sper sa vin si eu cu II liniute cat mai curand!pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, eu iar am luat pauza de net, suntem ocupati cu ultimele pregatiri cu casa.
Am fost ieri la circ, noua ne-a placut, Tea era cam obosita, putin plictisita, pana a descoperit ca poate sa vada spectacolul cocotata pe gardutul de metal din jurul arenei si asa a fost atenta... Clyo, mi s-a parut ca o vad pe Aylin cu o doamna la circ, ea era?
Nana, felicitari! Pana la urma ce pregatiri ai facut, ca sunt curioasa...
Luiza, pitica mica e foarte vioaie, abia astept sa se nasca, pana atunci o pregatesc de companie pe Tea, care ma pupa pe burtica...
Voicu, tinem pumnii!!!
Emanuele, de ce vorbesti, draguta, asa? Te-am mai vazut pe la alte subiecte si m-am bucurat. Felicitari pentru frumoasa Amy! Si noi ne pregatim de prima aparitie de coperta (la 1 noiembrie o sa o vedeti pe printesuca noastra).

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)

Mergi la inceput

Buna fetele, va dau lincul la un articol interesant zic eu, chiar si tu bebei ca sa-r putea sa nu mai dea astea cei 600 ron la studente si alocatiile sa fie preferentiale

Louiza 28s +
mai avem putin

Mergi la inceput