Grup de suport pt. slabire 5 kg (11)
Raspunsuri - Pagina 3
MsLara spune:

Felicitari Mihaela, sa ai sarcina usoara!
Multumesc pt urari si multa bafta si tie pe intai!
Lali 
DarkBendis spune:
Vreau si eu o floricica, ca s-a dus un kil 
Spor la slabit, fetelor!
Va pup,
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mihaser spune:
MsLaramultumesc!
Haideti fetele! Acum trebuie sa dati jos cateva kg! Toamna asta e plina de fructe frumoase si legume! Lucky me!
Nu renuntati! Da????????? O sa va controlez la floricele! Promit si eu solem sa nu iau mai mult de 12 kg in sarcina!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Moira spune:
Mihaser, felicitari pentru sarcina
. Sa ai un bebe sanatos, voios si mancacios si o sarcina usoara si fara nici o problema!
Te-am trecut in listuta noastra de gravidute care ne viziteaza din cand in cand
.
Dark Bendis, felicitari pentru kg pierdut! Ai primit o floricica binemeritata!
Chiara, cum merge regimul? Ai nunta duminica asta, nu?
Eu stagnez la 53,7 dar nici nu fac mari eforturi pentru a slabi. Nu ma infometez si imi mai permit una alta.
Moira
chiara.2005 spune:
Merge foarte bine...adica vreau sa spun ca se cunoaste pe haine. Azi sunt foarte multumita de mine. Tocmai am incaput intr-un costumas pe care mi l-am cumparat acum 4 ani si mi s-a spus si ca imi e mai larg decat cand l-am cumparat...In plus am fost la proba la rochita si imi vine de minune. Pe cantar nu m-am urcat ca sunt cu rusii pe cap si de obicei in perioada asta nu prea imi convine ce arata cantarul.
MsLara spune:
Ce bine Chiara! Sa ai spor!
Eu inca nu-mi pot intra in ritm, astept... inspiratia![]()
Va pup!
Lali 
danitin spune:
Salut! Iaca si fiica ratacita se intoarce dar cu mare ![]()
Dupa cum va spuneam in ultimele mele postari mi-am schimbat serviciul si am avut o perioada de acomodare destul de dificila. Plus unele neazuri pe acasa, per total nu tocmai atmosfera propice unui program de slabit. Bomboana pe coliva o constituie faptul ca sunt cu piciorul in ghips, deci de exercitiu fizic nici nu poate fi vorba. In schimb, recunosc sincer, am mancat pe rupte. In parte de nervi, in parte pentru ca medicamentele pe care le luam pentru ameliorarea starii piciorului imi creau un discomfort gastric super naspa. Luni, probabil, scap de ghips si vreau sa incep un program serios de infrumusetare, inclusiv slabit. Asadar, am din nou suportul vostru?
PS Deocamdata habar nu am cate kg am pus pe mine pt ca nu are rost sa ma cantaresc cu ghipsul pe picior si, in plus, azi e prima zi ca pot sta la birou, nu in pat...
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
dulcetica spune:
Eu am dat 1,5 kg ,deci am 57kg ,dar mai mult dintr-o intimplare ca nu prea m-am abtinut.Spre rusinea mea n-am facut nici gimnastica asa cum mi-am propus,dar sint multumita macar ca ma preocupa.
DarkBendis spune:
Ura! S-a mai dus inca un kil(si ceva)! Happy days! Mergem inainte cu regimul (one week at a time, cum zic astia pe aici).
Mult succes in lupta cu kilele si sa ne auzim cu bine.
Va pup,
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"