Grup de suport pt. slabire 5 kg (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata! Felicitari Luna75! Fiecare kg in minus e o mica victorie!

In schimb eu sunt buna de batut! Nu am reusit sa ma mobilizez la vreo dieta echilibrata si am pus la loc un kg (cel dat prin stress, cred). Deci numai pentru mine....

Am intrat la subiectele mai vechi cu "motivatai psihologica pentru slabit" sau cam asa ceva...dar inca nu reusesc sa ma mobilizez!

Culmea este ca orice alt lucru pe care il incep nu concep sa nu il duc pana la sfarsit!!!

Uf, mai incerc, ce pot sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

In primul rand, as vrea s ao felicit pe Eunice78 pentru faptul ca si-a atins targetul. Bravo!!!! Esti o candidata puternica pentru concursul e luna asta!!!

In al doilea rand, as vrea sa o felicit pe Luna75 pentru kilogramul pierdut. Fiecare kg in minus este o victorie. La mine sunt atat de rare aceste kilograme in minus, incat e chiar o lupta. Si sunt doar 2 kg e pierdut.

Chiara si MSlara, se mai intampla, important este sa nu ne lasam.

O zi buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Haideti fetelor! Eu am de mers la o nunta duminica urmatoare si pana atunci vreau sa mai dau jos cel putin 3 kg. Va tin la curent cu rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragelor,

raportez cu deosebita incantare ca am reusit sa ma desumflu!Nu ma mai simt ca un balon. Insa nu m-am urcat inca pe cantar, sa vad ce efecte au avut cele cateva zile in care am avut probleme. Nici pana acu nu stiu ce a functionat. Oricum de cantarit am zis ca o sa o fac la o saptamana, sa nu stau toata ziua cu ochii pe ac. Ideea e ca am un parlit de cantar de-ala mecanic,ma bate gandul sa il schimb. Pai atata efort si el sta intepenit la 60 de o bucata de vreme. ce naiba....

Chiara draga mea, nunta e duminica asta sau .... aialalta ? Bine ca si asa si asa mi se pare repede-repede sa dai jos 3 kg. Cum faci ? Ce mananci / sau mai bine zis CE NU mananci?

va pup pe toate de nu va vedeti, promit ca trec la control luni dimineata, cu raportul de kilograme

APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

multumiri pentru incurajari - intr-adevar si un kg.in minus e mai bine decat unul in plus insa e dureros sa stiu ca puteau fi chiar si doua daca eram mai serioasa.
Spor la toate fetele!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Nunta e duminica cealalta.De mancat nu mananc aproape nimic si cand mananc, mananc o portocala, un iaurt light eventual o salata din salata verde rosii si castraveti, deci nu sunt un exemplu :) Dar sper sa ma tina pana duminica viitoare. Eu de foame pot rabda dar de pofta nu prea!

Mergi la inceput

Chiara, ce regim ai tinut tu initial?

Am cautat in mesajele mai vechi dar nu am reusit sa gasesc!

Multumesc

Lali

Mergi la inceput

Dieta lui Catalin Crisan - doar regimul alimentar fara niciun alt medicament indicat in el.Dar am tinut doar vreo trei etape.

Mergi la inceput

Multumesc, am gasit si dieta pe forum. O sa incerc si eu de duminica pt ca maine am o tripla aniversare in familie . Dupa aceea pana la Mihail si Gavril e "liniste"!!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Fetele sunt nevoita sa renunt la dieta din motive lesne de inteles! Promit insa sa nu iau prea mult in greutate si sa revin in forta anul viitor cu dieta mea cea mai eficienta: alaptatul!

Va pup si va doresc sa primiti cat mai multe floricele si sa va simtiti minunat in pielea voastra!

PS: Lara bafta maxima pe 1.10!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput