Imprevizibili martie aprie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Laura cum se numeste bebelusul interactiv si cam cat costa ?
Nici nu stiu cum o sa scot la capat faza asta cu Mosu ca la Alexandra vine in fiecare saptamana

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Buna dimineata nu e nimeni pe aici ?
Eu de abia acum imi beau cafeluta mi se alatura cineva?

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, multumesc de invitatie,imi prinde bine o cafea. Acum am ajuns si eu la birou dupa o plimbare la finante si pe la banci. Nu stiu cum se numeste bebelusul, dar ma uit diseara ( sper sa pot crea o diversiune ca sa nu ma prinda Daria) si iti spun maine. A costat vreo 70 ron.
Ma bucur ca avem vesti de la voi. Pentru poze, cred ca trebuie sa-ti faci un cont nou. Pe contul comun nu a mai umblat nimeni si probabil ca l-au inchis. De abia astept sa vad poze cu fete frumoase.

Mergi la inceput

neata pe la prans , cafeaua am baut- , ce faceti nimeni pe aici?
m-am gandit sa scriu un mesaj sa aparem si noi la subiecte active.
sa vedeti chestie Alexuca mea are un weekend prelungit pentru rasfat la bunici , weekend care sambata face doua saptamani .... si lucru mare nu mai vrea sa vorbeasca cu mine la telefon.
ba zice ca manaca si nu poate vorbi , ba ca are mainile ocupate , ba ca are treaba ... am ras cat am ras dar parca nu pica prea bine acum ..
ati patit asa cu copiii vostri

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Asa patesc si eu cu Daria, Oana. Tati e plecat la un curs si vine acasa in Galati doar in week end; si, la fel ca si Alexuca ta nu vrea sa vorbeasca cu el. Imi spune ca ii este dor, ma intreaba cand se intoarce, dar inventeaza scuze cand e sa vb cu el la telefon. Abia aseara a vorbit cu el, probabil era mandra tare de prestatia ei la ora deschisa la limba engleza si a uitat "de suparare".

Sa stii ca m-am uitat pe bebelusul Dariei, dar am uitat ce marca. Pormit sa imi si notez diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
Oana, bine ai revenit
Si noi patim la fel cu Raul. Noi banuim ca e o forma de "protest"

Laura, bravo ca ai inceput sa achizitionezi cadourile ptr Craciun. Tot imi propun sa o fac si eu dar deocamdata sunt ocupata cu alegerile. M-am inscris ca presedinte de sectie de votare

Ai vostri sunt innebuniti dupa haine? ca eu nu mai stiu ce sa fac cu Raul Ieri ne-am dus la doctor (are otita si un inceput de bronsita ) si drept rasplata ca a fost cuminte am zis sa-l duc la shoping. Eu ma gandeam la o jucarie si o caciulita, dar Raul a schimbat planurile. A vrut un solex care a fost cam scump. Eu ii tot explicam ca-i scump la care mi-a trantit o replica de m-a lasat masca "pai mami, mi-e nu-mi plac hainele ieftine" si la 5 secunde a urmat o alta "stii ceva? da-mi solexul asta jos si spune-i la tanti sa-l vanda"
Dupa ce i-am luat solexul cu pricina a vazut si un traning cu Spiderman si asa de mult si tare a plans ca mi s-a rupt sufletul si l-am luat si pe ala. Uite cum in maxim 10 minute m-a facut de 1 mil
categoric nu-l mai iau cu mine la cumparaturi ca ma face falimentara
Va dati seama ca nu i-a trebuit nici o jucarie, doar haine

Mergi la inceput

DA CLAUDELU , BINE TE-AM REGASIT !!
Alexuca mea e INNEBUNITA dupa haine , am facut greseala sa o iau la cumparaturi de cateva ori si se uita la haine , printre umerase de zici ca face chestia asta de ani de zile , plus ca v-am spus ma dispera , sa fie toate roz ... asa ca acum merge cu mamaine la cumparaturi , eu ii iau fustite , bluzite , ciorapei chestii care le masor la ochi

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus feteleeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

S-a bulit conectarea cu net-ul, a trebuit sa facem "plangere" la telekom si pana ne-a venit celalalt aparat si pana s-a facut reinstalareaaaaaa........iata-ne abia azi cu internet.

Vorbeaati iar de cadourile de craciun. Pai noi am luat ceva Hannei, adica cadoul ce o sa ramana aci in Germanica ca nu se merita sa-l ducem cu noi la Romanika.
I-am luat Hannei o tabla mare (ca la scoala) unde pe o parte poti scrie cu creta si pe cealalta poti pune diferite piese cu magnet. Si-a dorit fff mult (era pe lista ei de preferinte) si...am luat-o
O sa-i iau ceva si ce pot duce in ro (ceva micutz care sa nu-mi ia asa mult loc, probabil un DVD)

De Mos Nicolae o sa primeasca dimineata in papuci niste dulciurele iar seara probabil ceva carticele si cd-uri cu muzica pt copii.
O sa facem de doaua ori cadou de mos NIcolae pt ca ne-am hotarat o mana de mamici cu copii de la gradi si grupa Theei sa inchiriem un Mos Nicolae (spre deosebire de ro aici vine mosul nicolae ca figura umana si de craciun vine "duhul" copilului sfant Isus) Poti inchiria pe cineva care face astfel de servicii si...destul de profesional , spun mamicile cu experienta.Ne vom convinge la momentul potrivit.

Nu o sa facem cadouri prea mari pt ca....vor fi multe zile de craciun si mos nicolae si cum sunt doua.....se vor aduna destule lucruri

cam asa la capitolul cadouri (aaaaaaaaaa! sa nu uitam ca vom da lista mai departe pt cei din ro, ca deh! doar si ei vor sa cumpere la nepoate)

In rest cum ne stiti. Sapt asta am avut-o si mai plina ca de obicei.cica sapt viit are fi-mea ai mare o serbare la clubul sportiv din care face parte si azi fuseram la repetitie sa pregatim programelul grupei ei.Tema va fi ceva cu intoarcere in perioada glaciara; comentarii dupa serbare.

Ai mica ia si ea parte, vrea nu vrea, la toate activitatile noastre plus ale ei...deci.....bine se spune ca al mic e oricum mai dezghetat ca al mare. (si au de unde vedea)

Miercuri de ex la ziua de sport a Hannei am lut-o si pe ea (papi a fost la munca si n-am avut cu cin s-o las), a facut o super atmosfera.La cantecelele de incheieri fi-mea ai mica era in mijlocul cercului format de noi parinti si copii si batea din palmutze si fatzaia curutzul de ziceai ca ea-i miezul - initial si aia era fiind cea mai pice.

Ce sa mai zic nu avem timp de plictisit, dovata ca ne prind si orele astea cu lucruri care canva le faceam cu timp (internetul de ex)

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

am mai scris un mesaj cu rs la adersa lu`` clau , laura si oana, dar....s-a dus...sunt prea obo sa mai rescriu deci....sper sa revin zilele urmatoare

pusiiiiiii

PS: nu ma pot abtine insa la faza cu fratele Spiderman, e tare pustiu tau Clau

Mergi la inceput

fetiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Ce faceeeeeeeeeeettttttttiiiiiiiiiiiiiii????

Tocmai am terminat maldarul ce l-am propus pt azi, de calcat(si cate mai aaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm) si.....am intrat inainte de nani pe la voi, insa......se pare ca tot eu am fost ultima vorbareata.

No daca tot am intrat sa nu ies asa repede, sa va mai spun ce am facut azi: dimineata gradi seara, ca in fiecare luni am fost la grupa Hannei unde azi am avut pe "lista de lucru" , mesterirea unor omuleti de zapada cu care ne-am mai infrumusetat camaruta in care ne desfasuram activitatea.
Copilasilor le-a placut (mai ales cand au avut voie sa taie ce vor si cat vor ei), s-au mai si jucat....le-a placut ce sa mai zic.Hanna mea initial face cu placere tot felul de chestii acasa...deci cand spunem ca azi e zi de "mesterit" e prima cu lipiciul si foarfeca in mana.
Theuca a luat si ea parte din plin la ziua lucrului nost manual, adica la fiecare sablon facut a avut grije sa-si lase ori o semnatura ori o amprenta plina de lipici

Aaaaaa! povesteam zilele trecute de cadouri la piciulici: azi cica am predat lista parintilor in ro si decizia lor:" cumparati ce-si doresc fetele si noi dam banii cand veniti acasa" Traiasca bunicii, deja ai mei s-au decis pt o papusa (Hannei) care vb, intoarce capul la auzul numelui, ragaie, bea etc.(v-a primi Hannuca se pare si papusa mult visata - initial la cat tot viseaza ea ar trebui sa cumperi tot ce vezi la tv sau magazine sau pretene )

No gata va pupez, ma duc s mai caut ceva prin net si apoi la nani ca.....e taliu.

pusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput